Nazdar,
mam postarsi notebook Acer TravelMate 223XV s DVD-ROM mechanikou, Celeron 1.13GHz, 384MB RAM a Intel 830M grafikou. Problem s nefunkcni zvukovkou jsem jiz vyresil - mam nyni externi do USB.
Problem vsak nastava, pokud si chci pustit DVD film. V Cyberlink PowerDVD 8 mi obraz nenajede - zvuk jde, ale namisto videa je cerna obrazovka. Ve WMP 11 to pro jistotu po spusteni filmu hodi BSOD, ktera odkaze na jeden soubor. Po resetu odeslu zpravu MS, ktery me otevre stranku v prohlizeci (Opera) s "resenim": pad zpusobil Intel Graphics ovladac, takze grafika. Zkousel jsem odinstalovat drivery a vycistit to Driver Cleanerem. Bez driveru na GK mi PowerDVD hodil "neznamou chybu", WMP cerna obrazovka. Po nainstalovani driveru z acer.com FTP totez, co pred odinstalaci driveru (cerny obraz | BSOD).
Nesetkal se s tim uz nekdo?
Predem diky.
// jo a obycejny DivX mi jde (BSPlayer i WMP)
/// mam tam XP SP3, delalo to aj se SP2.
Acer Travelmate 223XV - DVD -> BSOD
Moderátor: Don
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Acer Travelmate 223XV - DVD -> BSOD
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů