NERO 8 + "Nástroje" na úpravu fotek

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
indus3
Nováček
Nováček

NERO 8 + "Nástroje" na úpravu fotek

Příspěvek od indus3 »

Dobrý den,
zničeho nic se mi ztratili při kliknutí na fotku a příkazu Upravit (v Nero 8) ty nástroje, v postraním pravém sloupci. Zbylo tam z Hlavních efektů jen: Odstranění červených očí a pak už jen Další efekty, kde už není nic z Hlavních efektů (např. Expozice, Oříznout, Změna velikosti, Natočit, atd.).
Nero jsem odinstaloval, nainstaloval o něco novější verzi a je to to samé. Poradíte prosím ? Děkuji :)
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

nero 8 :(
ve ctvrtek jsem o statnim svatku spravoval pocitace v jedne mensi firme.
nefungoval tam prohlizec obrazku z nera 8.. cilem bylo ho rozchodit, protoze ho nechteli nahrazovat zadnym jinym. 3 pocitace. na jednom z nich reinstall nera pomohl. na dvou zbylych ani za mak. obavam, se ze to bude neco podobneho. wokna jsem kvuli tomu opravdu predelavat nechtel, takze jsme po dohode nahodili alternativni prohlizec obrazku. skoda, ze si nevzpominam na chybovou hlasku.. to bylo neco dost extra. "nelze otevrit toto zarizeni" nebo tak neco. zkus promaznout registry tykajici se nera. jinak hodne stesti
indus3
Nováček
Nováček

Příspěvek od indus3 »

Hm, i tak díky ! Zkusím tu opravu registrů :-(
pocitace Micro.Sun
Nováček
Nováček

Příspěvek od pocitace Micro.Sun »

Známý problém - otevři nějaký obrázek v Neru a klikni na Upravit. Pak nahoře na ikonku kladiva , vyber Možnosti a tam klikni na Doplňky a tam na Odregistrovat vše. Zavři Nero a spusť znovu :D
Měj se !
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“