Můj tip je ,že bude výkonnější tak o 40-50% než 3870x2 a o těch 30-35 než GX2Tomco píše:No me je fuk jak se jmenuje a kolik ma jakych pinu nebo kolik stoji. Myslite, ze bude o poznani rychlejsi od sendvice? Abych shanel kupce
GT200 - informace, spekulace
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
- Robin_CG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- doktor1
- Začátečník

-
výrobní proces
A co výrobní proces ..podle svethardware (převzato z VR-zone) by měl být již 55 nm - revize A2 jádra GT200 ..otázkou je, zda-li se dostanou ven i 65 nm jádra. Jak to vidíte?
- _DAVE_
- Začátečník

Ne ma strach ze bude existovat karta, kterou kdyz si koupi soused od vedle, prestane byt 9800GX2 tak cooool.Robin_CG píše:On ti ten sendvic v necem nestaci?Tomco píše:No me je fuk jak se jmenuje a kolik ma jakych pinu nebo kolik stoji. Myslite, ze bude o poznani rychlejsi od sendvice? Abych shanel kupce
HTPC: i5-12400f, 32GB RAM, RTX4060ti, (3GHz/18,5GHz) - 16GB, case Grandia, 3DTV-LG 47"/ 3D Acer Projektor.
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.
Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
RPCS3 + Nintendo GC +Wii + WiiU + Switch emulator.
Ukázky her v plně stereoskopickém 3D, je potřeba - 3DTV, 3D projektor, VRset:: https://www.youtube.com/@stereoscopicga ... 9/featured
- Hlavson
- Začátečník

- Robin_CG
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Mirek Koci
- Redaktor PCT

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem omylem zavítal na DDdebil ( DDworld ) a opět jsem nevěděl jestli se mám smát nebo brečet. Taky nevím o tom názvu,ale bude to podle mě G10, tak to tipuji já. Jinak pochopitělně GX2 je úlet a v Nvidii to dobře vědí. Pokud bude silnější z GT200 stát kolem těch 12000,-Kč s DPH ( není to moc ani málo ) tak ji beru. Jasně jsme namlsaní zlevnováním a výkonem mainstreamu ( za což může AMD/ATI ). Ale ne tím, že jim na nás záleží ,ale tím, aby vůbec něco prodali a byli trochu konkurence schopní Nvidii. Samozřejmě kurz dolaru vůči koruně dělá taky své. OBŘe prozrad nám něco bližšího ty jsi u zdroje...??
ps: DDdement tam píše ,že se karta bude na jisto jmenovat 9900GTX tak nevím...
ps: DDdement tam píše ,že se karta bude na jisto jmenovat 9900GTX tak nevím...
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
Drahá ale bezpečná strategie
http://www.fudzilla.com/index.php?optio ... 2&Itemid=1
Nová GTX - cena 499 dolarů
http://www.fudzilla.com/index.php?optio ... 6&Itemid=1
Vydání tak v půlce června, možná dřív... Stejně si ji nekoupím, ale už se moc těším
//Takže vydání v rozmezí 25.5.2008 - 1.6.2008
http://www.fudzilla.com/index.php?optio ... 2&Itemid=1
Nová GTX - cena 499 dolarů
http://www.fudzilla.com/index.php?optio ... 6&Itemid=1
Vydání tak v půlce června, možná dřív... Stejně si ji nekoupím, ale už se moc těším
//Takže vydání v rozmezí 25.5.2008 - 1.6.2008
Naposledy upravil(a) Pavel.P. dne úte 13. kvě 2008, 16:58, celkem upraveno 2 x.
...
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Karta se nebude jmenovat GeForce 9xxx, protoze GF 9900 GTX bude jen jeji nejaka levnejsi a slabsi varianta (mozna dokonce jeste postavena na G92), nejvykonnejsi model bude mit zcela odlisny nazev ... Uvedeni je uz opravdu brzy, bohuzel nereknu presne datum ale i Fuddzila se myli ... je to mnohem drive nez rika ...
Karta ma byt opravdu hodne draha a cena bude dalece prevysovat GX2, bohuzel ... ale jde o absolutni high-end a NVIDIA chce vytriskat prachy tak se nedivim.
dalsi dil skladacky ... chladic
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... 67#newska0
Karta ma byt opravdu hodne draha a cena bude dalece prevysovat GX2, bohuzel ... ale jde o absolutni high-end a NVIDIA chce vytriskat prachy tak se nedivim.
dalsi dil skladacky ... chladic
http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... 67#newska0
- Bucho95
- Začátečník

Tak jak to tady pročítám, tak se s informacemi roztrhl pytel. Před týdnem jsem se vykašlal na čtení o nové architektůře, že změna bude stejně malá - jenže tohle celkem překvapí a já nevím co teď dělat. Jako chci si do týdne koupit 8800GTS a pěkně by mě to naštvalo kdyby vyšlo něco za stejnou cenu ale mnohem výkonějšá Neví se jestli někdy teď výjde i nějaká mainstreamová verze, případné kolik bude stát?
- Zub
- Začátečník

-
presne tohle zajima i mne. ale bojim se ze ne pac nvidie ma tedka dost karet pro stredni triduBucho95 píše:Tak jak to tady pročítám, tak se s informacemi roztrhl pytel. Před týdnem jsem se vykašlal na čtení o nové architektůře, že změna bude stejně malá - jenže tohle celkem překvapí a já nevím co teď dělat. Jako chci si do týdne koupit 8800GTS a pěkně by mě to naštvalo kdyby vyšlo něco za stejnou cenu ale mnohem výkonějšá Neví se jestli někdy teď výjde i nějaká mainstreamová verze, případné kolik bude stát?
- Ssnake
- Začátečník

-
pod 5k bych moc nepocital ze vyjde neco lepsiho od nV, modelu tam maji dost, tam bude mirena nova ati...Bucho95 píše:Tak jak to tady pročítám, tak se s informacemi roztrhl pytel. Před týdnem jsem se vykašlal na čtení o nové architektůře, že změna bude stejně malá - jenže tohle celkem překvapí a já nevím co teď dělat. Jako chci si do týdne koupit 8800GTS a pěkně by mě to naštvalo kdyby vyšlo něco za stejnou cenu ale mnohem výkonějšá Neví se jestli někdy teď výjde i nějaká mainstreamová verze, případné kolik bude stát?
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
x850xtPE, x1950xtx, hd2900gt, hd3870, hd4890, hd5870 - - 6800ultra, 7900gtx, 8800gtx, 9800gtx+, gtx285
- OBR
- Černá karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- Pavel.P.
- Středně pokročilý

-
GT200 by tu měl být do 14 - 20 dnů...OBR píše:novy high-end yahzbe trhem a velka vetsina karet pujde s cenou dolu ... trh se posune o pricku ... navic bude tlak od ATi, ktera nekdy v lete uvede RV770 (osobne neverim, ze to bude v cervnu) a to take posune ceny dolu, jestli tedy bude RV770 podstatne vykonnejsi nez RV670 (cemuz take neverim).
...
- Sobo
- Středně pokročilý

OBR: proc by se mel trh posrat z nejake grafiky, jejiz cena bude dalece presahujici hranici 11k(9800GX2) tnz. tak 15k??
Na takhle drahou grafiku kazdy sere, jak se nam uz nejakou chvili snazis sdelit, vid?? Takhle z toho vychazi, ze to bude vykonnejsi a drazsi nez GX2, ktera se patrne prestane vyrabet. Proste obmena high-endu, ktera ale na grafiky za 3000,- nema vubec vliv.
GT200 imho svym pomerem cena/vykon zadnou dnesni grafiku neohrozi(mimo GX2, ktera ji prenecha misto), takze ostatni levne grafiky(tzn. uplne vsechny) nemaji duvod zlevnovat.
Na takhle drahou grafiku kazdy sere, jak se nam uz nejakou chvili snazis sdelit, vid?? Takhle z toho vychazi, ze to bude vykonnejsi a drazsi nez GX2, ktera se patrne prestane vyrabet. Proste obmena high-endu, ktera ale na grafiky za 3000,- nema vubec vliv.
GT200 imho svym pomerem cena/vykon zadnou dnesni grafiku neohrozi(mimo GX2, ktera ji prenecha misto), takze ostatni levne grafiky(tzn. uplne vsechny) nemaji duvod zlevnovat.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- alisan
- Začátečník

-
Co to upozornění pod článkem o chladiči?
Koukal jsem na ten chladič představený Obrem v článku a je fakt, že styčné plochy pro odvod tepla z pamětí neodpovídají nákresu karty jako takové. Logicky tedy jedno z toho je buď špatná informace, nebo jsem stejně jako diskutující pod článkem něco přehlédl. Obře, víš víc?
- socket
- Začátečník

Re: Co to upozornění pod článkem o chladiči?
mne sa zhoduju...alisan píše:Koukal jsem na ten chladič představený Obrem v článku a je fakt, že styčné plochy pro odvod tepla z pamětí neodpovídají nákresu karty jako takové. Logicky tedy jedno z toho je buď špatná informace, nebo jsem stejně jako diskutující pod článkem něco přehlédl. Obře, víš víc?
"Život je ťažký.. jeden z najťažších" Ľ.M.
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
ignore list: Syntex, Airm@n64, gejmer, Jarysmen, Maranov, Ssnake, jakubom, tielka
- Ssnake
- Začátečník

-
obr "vi" ze gt200 prinese vykon daleko za nejvlhcimi predstavami s gx2 za cenu x2, vydana bude za tyden a bdue ji dost pro sechny, a chudak ati prijde s dalsi sh*t grafikou s mizernym vykonem a navic nejdrive za nekolik mesicu...ze? bohuzel je pod nda tak nic neprozradi...prekvapive...
tech 500$ u nas bude nejspis 500E, + dan a dalsi priplatky, trhem to ani nehne krome toho ze vypadne ze hry gx2...trhem ma sanci pohnout leda 4850/4870, ktera bude cenove mirit tam kde uz je konkurentu dost...a to bych jeste premyslel protoze uz ted je 3850 512 od 2.2k a pochybuju ze niz jeste vubec pujde...
tech 500$ u nas bude nejspis 500E, + dan a dalsi priplatky, trhem to ani nehne krome toho ze vypadne ze hry gx2...trhem ma sanci pohnout leda 4850/4870, ktera bude cenove mirit tam kde uz je konkurentu dost...a to bych jeste premyslel protoze uz ted je 3850 512 od 2.2k a pochybuju ze niz jeste vubec pujde...
FD node 202, ST45SF, Z97i, i7-4980HQ CB20:1718,CB24:254 NH-L9i, 2x8, R9NANO , 5100MAX