Nesvítí display
Moderátor: Don
- ROMIKUS
- Začátečník
-
Nesvítí display
Mám Dell XPS 1530.Dnes jsem pustil nb,koukám tma.Kouknu v protisvětlu a displej jede jen není podsvětlen.Nechal jsem to asi tak 3 min a najednou se rosvítil.Ale choval se divně nešel ubrat jas.Tak jsem ho vypnul ,win se odhlásil a displej zustat svítit čistě bíle.Musel jsem vytáhnou baterku.Po zapnutí se už displej nerosvítil.Má někdo podobnou skšenost.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nesvítí display
Je v záruce? Ono to může být více věcí od nabořeneho ovladače VGA až po špatný dotek, ( stavalo se u nějakých NB že v ohybu u pantu se rozpojoval spoj drátku, v servisu to řešili za směšny peníz ) nebo ti odcházi taky displey...ROMIKUS píše:Mám Dell XPS 1530.Dnes jsem pustil nb,koukám tma.Kouknu v protisvětlu a displej jede jen není podsvětlen.Nechal jsem to asi tak 3 min a najednou se rosvítil.Ale choval se divně nešel ubrat jas.Tak jsem ho vypnul ,win se odhlásil a displej zustat svítit čistě bíle.Musel jsem vytáhnou baterku.Po zapnutí se už displej nerosvítil.Má někdo podobnou skšenost.
- ROMIKUS
- Začátečník
-
Je to nové měsíc.Zase se to rozchodilo.Třikrát jsem vytáhl baterku po vypnutí.Ještě jsem zjistil ,že to ani nenabijélo baterku,pořát to stálo na stejné úrovni a jak to naskočilo začlo to nabíjet.Ty panty bych asi vyloučil,VEGA ovládač -skoušel jsem to připojit na ext mon.tam to jelo.Je zajimavé ,že to jen nesvítilo jinak vin normálně pokaždé najel.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Vytahování baterky není standartní postup...ROMIKUS píše:Je to nové měsíc.Zase se to rozchodilo.Třikrát jsem vytáhl baterku po vypnutí.Ještě jsem zjistil ,že to ani nenabijélo baterku,pořát to stálo na stejné úrovni a jak to naskočilo začlo to nabíjet.Ty panty bych asi vyloučil,VEGA ovládač -skoušel jsem to připojit na ext mon.tam to jelo.Je zajimavé ,že to jen nesvítilo jinak vin normálně pokaždé najel.
ext. monitor pojede, to je jíný vystup, videl bych to na vadu displeje.
- petr_
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- srna
- Středně pokročilý
to by vypovidalo o tom ze nejde podsviceni, ale ne ze sviti jen bile....pokud to neni SW zavada(drivery a podobne), taky by to mohl byt prelomeny dratek v pantu(ohebny plochy paskovy kabel) viz vysepetr_ píše:Odchází invertor.Reklamoval bych to.
kazdopadne pokud je moznost reklamace, je to asi to nejrozumnejsi
/nebo taky vada MB....to by odpovidalo, ze se to divne chova, nejde regulovat jas, nenabioji a podobne
- ROMIKUS
- Začátečník
-
Tu baterku jsem vytáhl až po vypnutí.(jinak by to pořád svítilo display bíle)Dzin píše:Vytahování baterky není standartní postup...ROMIKUS píše:Je to nové měsíc.Zase se to rozchodilo.Třikrát jsem vytáhl baterku po vypnutí.Ještě jsem zjistil ,že to ani nenabijélo baterku,pořát to stálo na stejné úrovni a jak to naskočilo začlo to nabíjet.Ty panty bych asi vyloučil,VEGA ovládač -skoušel jsem to připojit na ext mon.tam to jelo.Je zajimavé ,že to jen nesvítilo jinak vin normálně pokaždé najel.
ext. monitor pojede, to je jíný vystup, videl bych to na vadu displeje.
Ono to při vypnutí svítilo bíle až naskočil podsvit.Pokuď nešel podsvit tak to bylo tmavépři vypnutí.
Taky to tipují na MB
PS:co je to ten invertor.