Zdravim,
1) koupila jsem si deslu Asus P5K Premium a používám na ni integrovanou zvukovku. Zapojila jsem na desku starou tv karlu WinFast PRV2000, která na staré MB běžela v pohodě a tady je velky problem. U všeho mi zvuk jde, jen u TV ne. Je jedno jestli nainstaluju ovladače z CD (ty hodně stare + PRV1) nebo ty novejsi (z netu + PRV2). Zvuk se tam stejne nerozjede. Kabely do zvukarny bych mela mit dobre (z TV je do sv. modre a na PRV mam nastavene vstup vnejsiho zdroje). nevite cim to muze byt??
2) pokud se mi to úpdari rozjet, da se nejak odblokovat dalkove ovladani? Nekdo v okoli mi porad prepinal TV a to je dost unavne.. da se to nejak zabloknout jen na jeden signal?
Diky moc
winfast prv2000 nejde zvuk
- SoCool
- Nováček
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: winfast prv2000 nejde zvuk
Podívej jak to máš zapojeny v nástrojích, bude chyba tam, když ti to nejde u TV. Možná máš špatnou normu... Ovladání by nepujde pokud vypneš čidlo.SoCool píše:Zdravim,
1) koupila jsem si deslu Asus P5K Premium a používám na ni integrovanou zvukovku. Zapojila jsem na desku starou tv karlu WinFast PRV2000, která na staré MB běžela v pohodě a tady je velky problem. U všeho mi zvuk jde, jen u TV ne. Je jedno jestli nainstaluju ovladače z CD (ty hodně stare + PRV1) nebo ty novejsi (z netu + PRV2). Zvuk se tam stejne nerozjede. Kabely do zvukarny bych mela mit dobre (z TV je do sv. modre a na PRV mam nastavene vstup vnejsiho zdroje). nevite cim to muze byt??
2) pokud se mi to úpdari rozjet, da se nejak odblokovat dalkove ovladani? Nekdo v okoli mi porad prepinal TV a to je dost unavne.. da se to nejak zabloknout jen na jeden signal?
Diky moc
- SoCool
- Nováček
Co myslis nastrojema? jak v SW od zvukarny tak v nastaveni zvuku mam vse pozapinane a dane na max hlasitost...Dzin píše: Podívej jak to máš zapojeny v nástrojích, bude chyba tam, když ti to nejde u TV. Možná máš špatnou normu... Ovladání by nepujde pokud vypneš čidlo.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Tím, myslím nástroje v programu co ovládá kartu. Tam musiš správne nastavit odkud a kam má jit zvuk.SoCool píše:Co myslis nastrojema? jak v SW od zvukarny tak v nastaveni zvuku mam vse pozapinane a dane na max hlasitost...Dzin píše: Podívej jak to máš zapojeny v nástrojích, bude chyba tam, když ti to nejde u TV. Možná máš špatnou normu... Ovladání by nepujde pokud vypneš čidlo.
- SoCool
- Nováček
- faugusztin
- Začátečník
-
Tak je to jasne. Nemas ten kablik = nemas zvuk. Musis ho zapojit do rovnakeho 4-pin konektora, pravdepodobne ho budes mat na doske ako CD-IN.
Ako pozeram obrazok tvojej dosky, tak je medzi tymi dvoma PCI slotmi v strede.
Ako pozeram obrazok tvojej dosky, tak je medzi tymi dvoma PCI slotmi v strede.