ATI HD 2600 256MB vs. 512MB
Moderátor: Don
- Fre3M4N
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
ATI HD 2600 256MB vs. 512MB
Je v notebooku rozdil ve vykonu grafiky ATi 2600 256MB a 512MB?
Vyplati se radeji investovat u teto grafiky a koupit NB kde je ATi 2600 512MB?
Premyslim mezi temito notebooky:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52764
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52765
nebo bych mel jit radeji do C2D?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52769
Vyplati se radeji investovat u teto grafiky a koupit NB kde je ATi 2600 512MB?
Premyslim mezi temito notebooky:
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52764
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52765
nebo bych mel jit radeji do C2D?
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=52769
...
- marczus
- Nováček
-
Ahoj jestli muzu doporucit tak ber tento
Toshiba Satellite A200-23P mam ho uz mesic a uplne jsem snim spokojen .. z her rozjedu snad uplne vsechno .. od Tuoka 2 po crysis ... amd bych nebral hreje strasne mooc jinak jedina nevyhoda u tohodle notasa je vydrz na baterii a to jen 1:30 pri pustenym filmku...
Toshiba Satellite A200-23P mam ho uz mesic a uplne jsem snim spokojen .. z her rozjedu snad uplne vsechno .. od Tuoka 2 po crysis ... amd bych nebral hreje strasne mooc jinak jedina nevyhoda u tohodle notasa je vydrz na baterii a to jen 1:30 pri pustenym filmku...
- Fre3M4N
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
A jak ti ten crysis jede? jaky mas nastaveni, fps? Docela o nem uvazuji Dokoupil sis tam dalsi pamet nebo mas porad jen 1GB co tam bylo?marczus píše:Ahoj jestli muzu doporucit tak ber tento
dik
...
- marczus
- Nováček
-
cece bezi to na high detail myslim .. ale nevim moc jsem se v tom nestoural .. dokoupil kingston za 400kc 1gb ram .. projel memtestem asi(12h celou noc ) a fpohoFre3M4N píše:A jak ti ten crysis jede? jaky mas nastaveni, fps? Docela o nem uvazuji Dokoupil sis tam dalsi pamet nebo mas porad jen 1GB co tam bylo?marczus píše:Ahoj jestli muzu doporucit tak ber tento
dik
- Tuner
- Začátečník
-
TOSHIBA Satellite A200-1S9
dobry den, zajtra si objednavam notas uvazujem ze si zoberiem TOSHIBA Satellite A200-1S9 http://notebooky.alza.sk/notebook-toshi ... d83039.htm
a mam 3 otazky:
1.Ci Toshiba je spolahliva znacka na notasi
2.Ked dokupim 1GB DDR2 pamete ci to mozem nainstalovat aj doma bez toho aby som stratil zaruku alebo ci to treba dat spravit niekomu, ked hej tak komu
3.Ci mi to utiahne aspon hry ako Sims2, Oblivion
dakujem pekne za odpoved
a mam 3 otazky:
2.Ked dokupim 1GB DDR2 pamete ci to mozem nainstalovat aj doma bez toho aby som stratil zaruku alebo ci to treba dat spravit niekomu, ked hej tak komu
dakujem pekne za odpoved
- marczus
- Nováček
-
Re: TOSHIBA Satellite A200-1S9
1) opravdu nevim mam ho mesic a jsem nad miru spokojenTuner píše:dobry den, zajtra si objednavam notas uvazujem ze si zoberiem TOSHIBA Satellite A200-1S9 http://notebooky.alza.sk/notebook-toshi ... d83039.htm
a mam 3 otazky:
dakujem pekne za odpoved
2) ja jsem si je tam dal sam a na forech mi bylo receno ze bych nemel prijit o zaruku..
3)ja si myslim ze urcite
- logging
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- marczus
- Nováček
-
- logging
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
tak to radeji zustanu u meho planu koupit FUJITSU-SIEMENS Amilo Pi2530 jen proste se mi hodne libi design te toshiby ale vyhodit jeste 3-4000kc za silnejsi baterii to nemarczus píše:to bude stejny jak u meho 1:40 pri zapnutem divx filmu .. jedina slabina tohodle ntb je fakt baterielogging píše:kolik vam vydrzi baterka v tom A200-1S9 ?? zatez nezatez?
- Tuner
- Začátečník
-
Vista
Takze uz mi dosla Toshiba A2001S9 je to velmi pekny a rychli notas lenze na display som zbadal vadu tj jeden pixel svieti stale na bielu farbu, tj ked pozeram nieco tmave tak vidno jeden pixel ktory je stale bieli je to dovod na reklamaciu?
Druha otazka:mam predinstalovanu original vistu a ked som si chcel dat XP tak ma asi blokuje a pise ze nenalezen hardisk.Da sa aspon nejak dat Vistu prec a dat XP?a ked hej tak pri reklamacii technickej vady notasu treba dat naspet Vistu?dakujem pekne
Druha otazka:mam predinstalovanu original vistu a ked som si chcel dat XP tak ma asi blokuje a pise ze nenalezen hardisk.Da sa aspon nejak dat Vistu prec a dat XP?a ked hej tak pri reklamacii technickej vady notasu treba dat naspet Vistu?dakujem pekne
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Ten vadný bod podle mě nevyreklamuješ, pokud teda Toshiba nedává záruku nula vadných bodů...
Nechej si tam hezky Windows Vista - nebudeš mít problémy s ovladači... Jinak k instalaci XP bude nutný vypnout SATA Native, nebo jak se tomu u Toshiby nadává resp. vytvořit si instalačku s driverama na SATA řadič v čipsetu... Psalo se tu o tom už stokrát ...
Nechej si tam hezky Windows Vista - nebudeš mít problémy s ovladači... Jinak k instalaci XP bude nutný vypnout SATA Native, nebo jak se tomu u Toshiby nadává resp. vytvořit si instalačku s driverama na SATA řadič v čipsetu... Psalo se tu o tom už stokrát ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Tuner
- Začátečník
-
Diky za odpoved, asi fakt tam necham vistu a radsej dokupim 1gb ddr2 alebo 2gb.Neviem ale tie pamete sa asi davaju tam zo spodu ,tj odskrutkujem ten dekel a tam zastrcim.Zaruku by som nemal stratit lebo ako pozeram tak naschval je to dane na miesto aby to tam supol hociktoDon Martinez píše:Ten vadný bod podle mě nevyreklamuješ, pokud teda Toshiba nedává záruku nula vadných bodů...
- Tuner
- Začátečník
-
Ati mobile 2600
Neviete preco na toshibe A200 1S9 ked zapnem 3d mark tak sa mi rozpadava obraz a blikaju take cierne kocky?niekedy sa mi to stava aj ked hrajem inu hru.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
- marczus
- Nováček
-
- Tuner
- Začátečník
-
Tak to potom bude urcite prehrievanie lebo ked zapnem notas a hrajem oblivion tak nic, ale ked mi uz ide tak pol hodinu tak v tedy to zacne robit a vyfukuje horuci vzduch.Asi to dam reklamovat.Neviete ako dlho mi bude trvat reklamacia v alza.sk?do kedy mi to pride?JanHavlicek píše:Přehřívání grafiky ? (nejspíše pamětí). Pokud nepomůže instalace novějších ovladačů od grafiky (kdyby to byl SW problém), tak bych to reklamoval
- marczus
- Nováček
-
myslis ze ti stim neco udelaj??? mel jsem predtim asuse ten mel pri hrani asi 100C nakonec odesel ... ppo 3 reklamaci vraceni penezTuner píše:Tak to potom bude urcite prehrievanie lebo ked zapnem notas a hrajem oblivion tak nic, ale ked mi uz ide tak pol hodinu tak v tedy to zacne robit a vyfukuje horuci vzduch.Asi to dam reklamovat.Neviete ako dlho mi bude trvat reklamacia v alza.sk?do kedy mi to pride?JanHavlicek píše:Přehřívání grafiky ? (nejspíše pamětí). Pokud nepomůže instalace novějších ovladačů od grafiky (kdyby to byl SW problém), tak bych to reklamoval
- JanHavlicek
- Středně pokročilý
- freEDelL
- Začátečník
shity?já mám asus f3ka a Ati hd2600 512mb....a při hraní se temp pohybuje kolem 50°C (tak po půll hodině hraní) takže žádnejch 100°C
AMD Ryzen 5 1600X @3,9GHz @ 1,2V + SilentiumPC Fera3, ADATA XPG Z1 16GB DDR4 2400MHz @3066MHz 16-18-18-38 @1,36V, MSI GeForce GTX 1060 ARMOR 6G OCV1, SSD WD Green 120GB & SSD WD Green 240GB, 1TB WD Blue, Fortron Hydro 500W
DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station
DELL XPS 13, Intel Core i5-8250U, 8 GB RAM, 256GB SSD + 2x DELL Ultrasharp U2414H & docking station