Hodnocení stránek - stránky penzionu

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
axion
Nováček
Nováček

Hodnocení stránek - stránky penzionu

Příspěvek od axion »

Ahoj, co si myslíte o těchto stránkách? http://www.axion.cz
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

není to strašné ale mohlo by být lepší
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

designove na slusne urovni.. prehledne, jednoduche, docela se mi to libi. koukam, ze pises v xhtml. v tom pripade nechapu, proc nepouzivas </br> namisto <br> to je docela zbytecne chyba, zvlastne, kdyz tam jine nejsou. teda jeste dalsi vec, pokud das elementu id, znamena to ze je unikatni, tj. ze se nebude vyskytovat v dokumentu vickrat. ty ho tam mas dvakrat. tedy jeden prejmenovat nebo z toho udelat class, tu tam muzes mit kolikrat chces.

http://validator.w3.org/check?uri=http: ... /home.html

co se tyce mapy, muzes integrovat do stranek nasledujici reseni - je zdarma. api.mapy.cz, nebo api.amapy.cz, nebo stejne reseni nabizi i google. a daji se tam i vlozit vlastni body, vkladat cary, atd. tzn. napriklad tam nacrtnes ty prijezdove cesty, apod.

ad verejne vystavena emailova adresa.. v tomto pripade predpokladam, ze to je asi zadouci, aby byl kontakt co nejjednodussi. ale nekdo by si treba nelajsnul, pokud nema dobry spam filter.

jeste muzu poradit, pokud by se ti zdalo, ze nacitani skriptu pro pocitani navstev z google-analytics zpomaluje nacitani stranek, muzes kod skriptu stahnout z googlu a umistit ho lokalne.
sheriff.wiggum
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheriff.wiggum »

<br /> je správně dle specifikace, je to nepárový tag. Když už narážíš na validaci tak align="" přepsat na style="align: left;" přestože přemýšlím proč zarovnávat doleva když je to výchozí hodnota, přepsat id na class a je hotovo. Použití API jednotlivých map si myslím že není potřebné.

Nicméně vytahování starých příspěvků ti jde dobře, zvláště když je to reklama neboť zkrze tento profil nikdo nic jiného nenapsal :roll:
Jey
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jey »

aha, tak to mas recht. thread jsem nasel na prvni strance, bylo mi lito, ze se clovicek nedockal zadneho delsiho hodnoceni nebo aby se tu nekdo rozepsal. ted vidim, ze jsem to udelal naprosto zbytecne:-) ale treba si z toho nekdo neco vezme, kdo vi. takovou prizemni vec, jako reklamu jsem zde opravdu necekal. s tim br mas samo pravdu, jde o preklep. s align souhlasim, defaultni veci neni treba nastavovat.
esso82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od esso82 »

dizajnovo pekne podla mna, len tie sipky v menu mi tam moc nepasuju, radsej by som tam uvital nejake jednoduche animacie, alebo nic. . . .

jedna vec by tam ale podla mna mala byt opravena a to ta veta v anglickom preklade ze prevadzkujeme internet v kazdej izbe for FREE. . . .jako pre anglana je taka vec v hoteli samozrejmostou, a vyzera to dost sedliacky podla mna, mohlo by to aspon byt napisane malymi pismenami "free", alebo to tam nedavat vobec. . . .ale to len tak naokraj, samozrejme ze po dizajnovej stranke je to velmi pekne. . . .
loading...

PSN ID: esso82
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

sheriff.wiggum píše:...Nicméně vytahování starých příspěvků ti jde dobře, zvláště když je to reklama neboť zkrze tento profil nikdo nic jiného nenapsal :roll:
:roll:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

design je docela povedený, jenom mi to občas přijde trochu přeplácáne, chtělo by to trošku zjednodušit
místy je to taky trochu nedotažené :

Kód: Vybrat vše

http://www.axion.cz/cz/svatby.html
koukni se na ten spodek a jistě si všimneš co mi tam vadí :)
martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martin.ol »

O co, že axion má stejnou IP jako Henry_CZ? :roll: :lol:

*edit
O 100ku hřebík ;-)
Naposledy upravil(a) martin.ol dne ned 1. čer 2008, 11:34, celkem upraveno 1 x.
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

martin.ol píše:O co, že axion má stejnou IP jako Henry_CZ? :roll: :lol:
fajn o co :) ?

//Thellwin - nemá ...
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“