zdar mam tento seasonic zdroj a ma dve +12V vetvy
+12V1....10A
+12V2....15A
a ja sa pytam ktora vetva da 15A, resp z ktoreho konektoru mozem potiahnut tych 15A
predpokladam ze jedna vetva bude ATX napajanie a druha bude PCIe 6pin konektor
je to tak alebo sa mylim?
z ktoreho konektoru sa da potom tahat tych 15A?
dik moc
Seasonic S-12 380W - ktora 12V vetva da 15A?
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Anarki
- Začátečník

Tá 15A vetva by teoreticky mohla dať tých 15A ale za predpokladu že na nej nebude takmer nič pripojené. Navyše uvádzaných 15 A je strop, povedal by som že tá vetva je reálne schopná dať 11 - 13 A.
Athlon 64 X2 6400 Black Edition+Zalman CNPS 9500, Abit KN9-Ultra, 4 Gb Corsair 6400C4DHX 2xWD Raptor 150GB 10krpm+ZALMAN ZM2HC2 500W Fortron 7800 GTX Asus nikdy více, Sound Blaster XFI Xtreme Music, Starší Big Tower ATX Cambridge Soundworks Gigaworks S750, 5.25 floppy, Logitech G5 Laser+Func Surface 1030 ...
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mno ne varit s tym nejdem, na to to nema dost stavy
vec sa ma tak ze potrebujem nejako napajat kompresor do autozapalovania a liter a pol za adapter fakt nedam, ked potrebujem nafukat koleso na bicykli 15x za rok
ten kompresor ma tak debilny navod ze v jednom jazyku je max 10A a v druhom ze potrebuje zdroj minimalne s 10A
kazdopadne kedze nemam nic na PCIe konektore, verim, ze by to islo
kompresor sa da pouzivat max 30 sekund v kuse lebo sa prehreje, takze verim ze ten seasonic sa velmi nezapoti
otazka je odkial tahat tu stavu
dik
vec sa ma tak ze potrebujem nejako napajat kompresor do autozapalovania a liter a pol za adapter fakt nedam, ked potrebujem nafukat koleso na bicykli 15x za rok
ten kompresor ma tak debilny navod ze v jednom jazyku je max 10A a v druhom ze potrebuje zdroj minimalne s 10A
kazdopadne kedze nemam nic na PCIe konektore, verim, ze by to islo
kompresor sa da pouzivat max 30 sekund v kuse lebo sa prehreje, takze verim ze ten seasonic sa velmi nezapoti
otazka je odkial tahat tu stavu
dik
...