Návod na napájení počítače

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
Bucho95
Začátečník
Začátečník

Návod na napájení počítače

Příspěvek od Bucho95 »

Měl bych dotaz jestli tady na foru nebo jinde se nenachází návod na správné zapojení všech kabelů v počítači pro začátečníky (nejlépe s obrázky) ? Objednal jsem si totiž sestavu a nejsem si jistý jestli to 100% zvládnu. Pročetl jsem několik návodů ale tam je zapojování všech kabelů co vedou ze zdroje hrozně jednoduše popsaný (no možná to jednoduchý je). Mimochodem v počítačích se celkem dost vyznám jenže všechny mé předchozí kompy sestavily buď v obchodech nebo kámoši, tak jsem podoné věci neřešil.

BTW omlouvám se že to píšu se, ale jinam mě to nenapadlo.
pablo1
Začátečník
Začátečník

odpoved

Příspěvek od pablo1 »

no s kablami so zdroja to mas v pohode kazdy ma taku koncovku ktora ide len tam kde patri,takze nezamenis si ich.Horsie to je s pripojenim zakl.dosky k skrinke tam uz pomoze len manual od dosky.ale vsade to byva rozkreslene takze by si to mal spravit
Athlon X2 3800 EE/35W/,Biostar T-force 550,4x1gb 800mhz Aeneon CL4,hdd sataII 250gb maxtor+WD 640gb sataII,Enermax liberty 400W,Sapphire 1950pro ultimate.mouse-Logitech G9,multifunkčne zariadenie Canon pixma 520x,Lcd LGW2252TQ-PF
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

presne, ke kazdy jednotlivy komponente mas manuala navic ty koncovky. Pocitac slozi dite co umi cist v jazyce ve kterym je manual psanej a nekdy si hralo s legem.
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“