MSI P7N SLI Platinum /Zilent (775, nF750i SLI + nF430i)
Moderátor: Eddward
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- michal69
- Nováček
-
jj bios 1.1 mam davno .....ale chtel bych zkusit i 2.0 ale nevim jak ho tam skrabnout .......no v biosu sem to zkousel taktovat.......slo to v pohode na zminenych 3.15GHz tak sem byl klidny......ale pak uz ani pc nenabootoval.....bliklo nastaveni biosu pak obrazovka s obrazkem loga a nazvu desky a pak nic....tma zkousel sem snizit......a dela to porad ...a ty ramky mam 1066.....pocital sem s tim ze to krasne pretaktuju...casovani na nich mam CL5 i manuale nastaveny a automaticky nastavit pameti na 800 to bych chtel videt......pri auto mi to hazi jen 667 .....pri linked muzu hybat jen FSB a ramky zustanou porad stejne a pri manual muzu nastavovat co se mi zlibi na cpu i ramkach nezavisle na sobe.......mimo jine sem zkousel taktovat ramky bez cpu a to nenabehl ani do biosu. takze sem z toho jelen
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- michal69
- Nováček
-
http://www.techspot.com/drivers/driver/ ... ion/10149/ treba tady..........ale dava se to tam skrz DOS ...mno zatim sem se do toho nepoustel ....ale s kamaradem sme se schodli asi na reklamaci desky .......protoze aby pameti nejely ani na standartne uvadenych 800 a deska se nerozjela na standartni voltazi tak na tom asi neco bude
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- michal69
- Nováček
-
- spajdr
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Normálně, na jednu disketu si dáš bios + ten flash programmichal69 píše:neni zac........ale stve me to moje ramky sou taky 1066.....mam nastaveny 2.3V ale stejne prd......takze deska odchazi na reklamaci........jeste bych mel takovej dotaz esi bys nemohl napsat nejakej navod jak tam soupnout ten bios 2.0 ....dik moc
Druhou disketu si uděláš jako bootovací dos disketu, zní nabootuješ, až se načte, tak prohodíš za druhou disketu a pustíš ten program kde za něho připíšeš název toho bios souboru, chvíli to bude načítat a pak flashovat a do minuty to skončí, dáš restart a hotovo. Dej tam ještě ten 2.0 bios, 1.1 opravoval kompatibilitu s ramkama, tak třeba 2.0 opravila toho ještě více.
- michal69
- Nováček
-
- Sniper2003
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ja bios 2.0 mam uz pekne dlouho,prakticky od momentu kdy vysel,akorat je mi divny,proc najednou ze stranek MSI zmizel.Me pri OC pomohlo vypnout spread spectrum - dostal jsem se na 300FSB s E4300 a pametma 2x2GB Kingmax 800Mhz.Pred vypnutim spread spectrum jsem nenataktoval snad ani o 20mhz vys.Napeti jsem nezvysoval nikde.
Core i7-2600k,Gigabyte G1.Sniper 2,MSI Cyclone 1GB GTX460;8GB A-DATA GAMING,640GB WD;750GB WD,2TB Samsung,64GB SSD Verbatim,LG Blu-Ray writer,Pioneer DVR212;Sound Blaster X-Fi Titanium PCI-e;Cooler Master 460w;DELL U2311H.
- michal69
- Nováček
-
TAK UZ SEM NA TO PRISEL CIM TO MOJE TRAPENI S TOUTO SUPER DESKOU BYLO.......TAKOVA TRIVIALNOST ....ZKOUSEL SEM RUZNY KOMBINACE A PO DLOUHEM ZKOUSENI SEM DOSEL K ZAVERU ZE PROBLEM SPOCIVAL V NASTAVENI VOLTAZE RAMEK.......2.3V PROSTE DESKA NEJAK NEDALA A NESPUSTILA SE TAK MAM NASTAVENY 2.2 A VSE OK ......Z RAMEK OCZ1066SLI-READY SEM VYTAHL 1115MHz A PROCESOR 3.13GHz .....SEL BY I VICE ALE TAKHLE TO STACI AZ AZ
..... mozna to byl problem i testru na svethardware.cz ....kde meli stejny problem s taktovanim .....kazdopadne uz se muzu zaradit mezi ty stastne overclockery s touhle super deskou
..... mozna to byl problem i testru na svethardware.cz ....kde meli stejny problem s taktovanim .....kazdopadne uz se muzu zaradit mezi ty stastne overclockery s touhle super deskou