Dobrý den,
vážně uvažuji že si koupím playstation 3, kvůly GTA IV, ale když už tak to nechci hrát na staré televizy.
ps: doufám že píšu do zprávné sekce...
měl bych pár otázek, abych si udělal přehled a upřesnil výběr:
chci určitě rozlišení 1920x1080 pixelů.
takže TV musí podporovat HDMI
na hraní bude lepší LCD nebo plazma?
televize bude určena jako hlavní, ve stálém provozu, takže na ní nebudu jenom hrát, ale dívat se na kanály.
vezmu rovnou i nějaké reproduktory 5.1, ty se nejspíš zapojují rovnou do TV a né do nějakého boxu že?
jaké koupit video, abych mohl nahrávat nějaké kanály? satelit mám přes parabolu a do TV jde analogový signál, tak jestli má cenu kupovat nějaký nový Set-top box, nebo stačí obyčejný který mám a koupit pouze video ( jaké? )
jaké jsou v dnešní době dobré značky a řady televizorů?
když zapojím PS3 do TV přes HDMI, tak bude pouštět zvuk do repra, nebo to musím napojit přes ty tři káblíky podle barev?
děkuji za každé rady
TV k PS3
Moderátor: maXXmilian
- fmx rider
- Začátečník

-
...udělal jsem si v hlavě trochu jasněji, ale potřebuju se zeptat, jestli to všechno zprávně chápu...
koupím si TV dejme tomu 40" 101cm úhlopříčka s rozlišením FULL HD 1920x1080, obědnám si jenom k ní, né k ostatním(televizím), O2 digitální televizy, přes pevnou linku, má to budoucnost že se tam oběví HD kvalita u nějakých programů...
no a teď tohle jestli zprávně chápu, TV posadím do obyváku, od O2 mi příjde instalační balíček, připojím to na linku, do první krabičky
potom kabel povede k set-tom-boxu z kterého připojím telku HDMI které přenáší i zvuk...
potom do dalšího HDMI připojím PS3
a protože si chci nahrávat pořády a pouštět, tak si koupím DVD rekordér a ten připojím to třetího HDMI?
moc prosím o zodpovězení těhle otázek, mám v tom kaši
koupím si TV dejme tomu 40" 101cm úhlopříčka s rozlišením FULL HD 1920x1080, obědnám si jenom k ní, né k ostatním(televizím), O2 digitální televizy, přes pevnou linku, má to budoucnost že se tam oběví HD kvalita u nějakých programů...
no a teď tohle jestli zprávně chápu, TV posadím do obyváku, od O2 mi příjde instalační balíček, připojím to na linku, do první krabičky
potom do dalšího HDMI připojím PS3
a protože si chci nahrávat pořády a pouštět, tak si koupím DVD rekordér a ten připojím to třetího HDMI?
moc prosím o zodpovězení těhle otázek, mám v tom kaši
- Smith
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
o tom pochybuju... sice tam byl testovací HD kanál Novy, ale nevím při jakém bitratu, každopádně SDTV tam jede s bitratem 3Mbps, coz mi prijde celkem málo... takže jestli chceš HD kanály, tak DVB-S (ale s těmi českými - CT, Nova, Prima - jen tak brzo nepočítej).matus217 píše:O2 digitální televizy, přes pevnou linku, má to budoucnost že se tam oběví HD kvalita u nějakých programů...
# Desktop [Ryzen 9 7950X, 128 GB RAM, GeForce GTX 1660 Ti, 4x SSD, 3x Dell UP2716D(A), W11 Pro]
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
# Notebook Dell XPS 13 [i7-7500U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, W11 Pro], Apple MacBook Air 13" [M2, 16 GB RAM, 512 GB SSD]
# Home Server [2x E5-2630 v3, 128 GB RAM, WS2019] # Storage Synology DS1815+ [24 TB RAID6], Synology DS1819+ [24 TB RAID6, 10 GbE]
# Samsung Galaxy S23 Ultra # Canon EOS R5, Canon EOS 3, Canonet QL17 G-III, Bronica SQ-A # www.photosmith.cz
- fmx rider
- Začátečník

-
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
ja zatim drtim na plazme 127cm digitvmatus217 píše:zbytek jinak chápu dobře to propojení, vždycky přes HDMI (digitální televizy, ps3 i dvd rekordér) ?
jenže já nevím od koho DVB-S, jednodužší je to od O2, ale jestli znáte nějakou dobrou firmu co vysílá něco HD, tak napiště, díky
ps:mej zenusce se to zda vse na stejny brdo,nevidi v tom rozdil a ja koukam vetsinou jenom na dvd ,tak digitv na pazme za ty prachy docela v poho
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění