AVG 8.0 Free

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

AVG 8.0 Free

Příspěvek od WoiTa »

Po placené verzi vyšla i mírně omezená verze zdarma. Stahujte zde.
Milan79
Začátečník
Začátečník

Re: AVG 8.0 Free

Příspěvek od Milan79 »

Po osobní téměř roční zkušenosti s AVG 7 můžu říct jediné: Už nikdy víc!! AVG mi víc než antivir přišlo jako ohlašovač virů...vždy se začlo něco dít,až když byl už trojan v kompu a běžel kompletní test... Plná verze stála za houno a ořezaná bude stát za dvě...i když osma už je zase něco jinýho a třeba s tím konečně pohli... Jinak otestovaný mám KAV a NOD a oba můžu vřele doporučit
CPU:AMD Ryzen 7 9800X3D + Endorfy Fera 5 Black ; MB:ASUS TUF GAMING B650E-E WIFI ; GPU:SAPPHIRE PULSE AMD Radeon RX 9070 XT GAMING 16G ; RAM:Kingston FURY 64GB KIT DDR5 6000MT/s CL30 Beast Black EXPO ; HDD:Seagate 6TB, Kingston FURY Renegade G5 2TB ; PWR:Seasonic Focus GX-1000 ATX 3.1 ; CASE:Be quiet SILENT BASE 802 ; OS:Windows 11 Pro ; Monitor:MSI MAG321QR-QD
WoiTa
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WoiTa »

Po týdenním testu free osmičky jsem ji opět vesele odinstaloval. Nuže není pro slabší počítače, to jsem mohl čekat, ale že se mi nasere do googlu a zpomalí vyhledávání, občas si jen tak z hecu vytíží na pár minut procesor na 100% a většina proprietek (ochrana proti spyware, online prověřování odkazů a další) nejdou ani deaktivovat, to bych nečekal.
IMHO pro začátečníky co klikaj na cokoliv, co jim vyskočí z prohlížeče je to dobrá volba, pro ostatní, radši se spolehněte na integrované MS prostředky.
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“