Jak nastavit aby se mi v nahledu slozky nezobrazovaly...

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
DeFFzeS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Jak nastavit aby se mi v nahledu slozky nezobrazovaly...

Příspěvek od DeFFzeS »

Zdravim, nevite jak nastavit aby se mi v nahledu slozky nezobrazovaly soubory s titulkami .srt a .sub, jako to je na obrazku nize modre zvyraznene? Zajmavy ze ve slozce Smallville mam taky soubory .srt stejne jako u Battlestar Galactica II ale v miniature slozky se mi u Smallville soubor .srt zobrazuje... u Battlestar II ne. Vice na na obrazku nize za pomoc moc diky :)

Obrázek Obrázek Obrázek
esso82
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od esso82 »

nainstaluj si xp-cka a je po probleme :)))) . . . hehe. . . .ale inac nevim. . . .zatial som vistu nainstaloval iba na skusku a este sa mi neprestalo cd vrtit v mechanike a uz som to formatoval:))))
loading...

PSN ID: esso82
Raoul Duke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Raoul Duke »

esso82 píše:nainstaluj si xp-cka a je po probleme )))
Instalovat jiný systém kvůli náhledu složek, hmm :-D .

Jinak se nabýzí otázka: nejseš trochu puntičkář ? (tímhle bych se vůbec netrápil :roll:)
Jen další blázen, v bláznivém království.
Oi!@n
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Oi!@n »

Mě osobně by to třeba taky s*alo. Nainstalovat XP, to je fakt rada nad zlato! Co já vim, tak by se v náhledu složky měly zobrazovat první dva soubory, tak zkus přejmenovat ty soubory s titulkama, tak aby byly abecedneě někde vzadu. Blbý je, že bys je pak musel spouštět k těm jednotlivejm dílům ručně. Já osobně si teda dělám náhledy složek tak, že do složky umístím vhodný obrázek ve formátu jpg a přejmenuju na Folder.jpg. Ten se ti pak automaticky zobrazuje misto těch náhledů ;-)
Macbook Pro 13 2020 | i5 / 16 /512
DeFFzeS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeFFzeS »

To pridani obrazku s nazvem Folder pomohlo, ale porad to neni ono :roll: Sem myslel spis nejak pres registry nebo neco upravit aby to ignorovalo ty soubory .srt
Jinak prvni 2 soubory se mi v nahledu slozky nezobrazuji co sem koukal je to "vicemene" nahodne... Ale kdyz vymazu miniatury tak se nactou uplne stejne jako predtim.
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Zkus se podivat v te slozce po souboru desktop.ini nebo thumbs.db ty smaz. Pokud by to nepomohlo muzes si teoreticky nastavit vlastni obrazek na tu slozku na pevno
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Hlavson
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hlavson »

Něco takového by se hodilo na DVD. Např na DVD mám 1000 fotek a Vista aktivně načítá miniatury. Jde to udělat tak nějak jak na XP ?
Že je tam prostě ikona programu ve kterým se to spoušťí a hotovo ?
Ono to docela brzdí ten disk....
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“