Race Driver GRID
Moderátor: Baneshee
- Sobo
- Středně pokročilý

Je legracni sledovat, jak vsichni nadavaj, ze je to arkada. Kdyz je nejaka hra arkada, tak to znamena, ze je to automaticky spatna?? Se vzpamatujte!! Tyhle kecy muzou rikat fakt jenom s prominutim idioti. Nekdo se chce jen odreagovat a pobavit pri hrani takoveto hry, nacez na nej nejaky teenager zacne nadavat, ze to neni realne, tudiz je to spatne.
Ja si v dohledne dobe koupim G25 a uz ted vim, ze na nem nebudu hrat jenom "hry" typu LFS, RBR, rFactor, GT Legends, ale rad si zahraju taky FlatOut, CMR Dirt nebo i GRID.
Nepotrebuju si honit pero tim, ze nekomu rikam, ze jeho oblibena hra neni absolutne realna, tudiz je na hovno.
Ja si v dohledne dobe koupim G25 a uz ted vim, ze na nem nebudu hrat jenom "hry" typu LFS, RBR, rFactor, GT Legends, ale rad si zahraju taky FlatOut, CMR Dirt nebo i GRID.
Nepotrebuju si honit pero tim, ze nekomu rikam, ze jeho oblibena hra neni absolutne realna, tudiz je na hovno.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Sinpa
- Mírně pokročilý

Jaký volant se tě nepovedlo rozchodit? 
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
je to arkada ,ale to prece nevadi,kdo tvrdi ze je to na volantu absolutne nehratelny,tak neumi jezdit ani na kolobezcebarco píše:Copy that ...Thellwin píše:Takže asi budu jediná černá ovce v tomhle threadu, ale po pročtení všech těch reakcí tady jsem čekal bůhví co a nedostal jsem to. Mě se ta hra nelíbí, grafikou, jízdním modelem, ovládáním atd. a není to o tom, že nemám rád arkády, ale tahle mi prostě teda nesedla.
Grid som skúšal u známeho, ten naňho dosť nadával, ja som mu spočiatku neveril, pretože som čítal reakcie tu na fóre, a proste povedal som si že keď to toľko ľudí chváli, nemôže to byť zlé ...
Dojmy po dohraní všetkých troch závodov v deme boli však iné:
- mimoriadne preplácaná grafika, viac HDR už tam snáď ani dať nešlo
- jazdný model čisto arkádový, nech mi nikto netvrdí, že rozumný kompromis medzi arkádou a simuláciou je hra, v ktorej stačí brzdiť dve sekundy z ~ 200 km/h do 90° zákruty
- ovládanie auta je veľmi citlivé, proste lieta po ceste ako sa mu zachce, to isté aj po vypatí všetkých pomocníkov
- na volante (podľa známeho) absolútne nehrateľné
Proste GRID ma ako pokračovateľ série TOCA neoslovil, kde je zlatý I. diel
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Thellwin
- Administrátor

To Sobo: Je legrační sledovat, jak někdo vystartuje hned, jak vidí, že někdo nevynáší do nebes jeho oblíbenou hru a dovolí si říct, že se mu z jakéhokoliv důvodu nelíbí.
Jsou to jen další názory na hru a když se ti nelíbí, tak reaguj na ně (i když je asi těžké pochopit, že hra, která by se líbila absolutně všem ještě nevyšla a asi nikdy nevyjde), ale netituluj tady ostatní podobnými výrazy, jako je idiot.
EDIT - už jenom čekám, kdo mě tady zase nařkne z toho, že jsem sem něco napsal a hned mě začali ostatní v mém názoru napodobovat (dotyčný si určitě pamatuje).
Jsou to jen další názory na hru a když se ti nelíbí, tak reaguj na ně (i když je asi těžké pochopit, že hra, která by se líbila absolutně všem ještě nevyšla a asi nikdy nevyjde), ale netituluj tady ostatní podobnými výrazy, jako je idiot.
EDIT - už jenom čekám, kdo mě tady zase nařkne z toho, že jsem sem něco napsal a hned mě začali ostatní v mém názoru napodobovat (dotyčný si určitě pamatuje).
Goldnoob team proud member!
- m1na
- Začátečník

Me se grafika libi ... uz dirt se mi libil. Nevim co sou nekteri tak rozcarovani ze to neni simulator ja to teda ani neocekaval ze to bude simulace a libi se mi to tak jak to je. To thellwin chtel sem neco podobnyho napsat k barcovy protze po jeho nazoru se tady zaclo nadavat na tu hru. A je to vlastne zvlastni jak jeden dokaze strhnout. Cet sem diskuzi o nasich hokejistech a vsichni nadavali jak sou strasni a hnilicka s hadamcikem nejhorsi lidi sveta a pak tam nekdo napsal protichudnej nazor a najednou se zas nesla diskuze v jinam tonu ... sry za OT
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
to sobo : "To ovladani se ale nekdy chova divne. Zkouseli jsme to ted u kamarada na Logitech G25 Racing wheel a vubec to neslo. Uz na startu to automaticky davalo plny plyn, skoro se neslo rozjet a po zarazeni vysiho stupne to zase nejelo vubec(nevim, jesti je G25 takovej lacinej sunt volant, nebo je ta hra divna, ale asi to bude hrou), i v trabantu bych to auto predjel, o podpore spojky si clovek muze nechat jenom zdat....
"
kamarad ma nekde velkou botu ,protoze na volantu npr g25 se v GRID nemumusi nastavovat vubec nic "staci defaultni nastaveni v ovladacich k volantu"a rozhodne to samo plny plyn nedava
a ovlada se to docela pekne,, ja ani v oknech nemenil nastaveni a nechal jsem si 450 stupnu ,az si koupim plnou soupnu tam 150 stupnu ,to davam u akrad a ovladaj se na g25ce pekne
"
kamarad ma nekde velkou botu ,protoze na volantu npr g25 se v GRID nemumusi nastavovat vubec nic "staci defaultni nastaveni v ovladacich k volantu"a rozhodne to samo plny plyn nedava
R-COCKPIT,logitech G25,logitex x-530,logitech mx518,umax el-730,cyborg 3d gold,pro gamer command,lcd 30 hp lp3065 atd.... po rFactor zatím jen LFS na cargame.nl-- LFS je mrtvé, ale dal krásných 100000mil online závodění 
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Chápu, že se to nemusí líbit každymu, ale osobne jsem nadšenej...
Prosedel jsem u toho dneska snad 3 hodiny
Grafika mirne presvicena a prebarevna, ale pri nastavení vsecho na max je to pekny a hezky se na to dívá.
Ma to super filmovou (akční
) atmosferu, pro me podobnou jako poslední NFS. Takže me to okamžite chytlo a nepustilo. Pri online zavodech je tam spousta magorů, co to do kazdyho v ty první zatačce akorat napali, ale to nejak prehližim, zavody jsou tam občas super, když se sejdou lidi.
Jinak optimalizace je suprová, pač to vypada daleko líp jak Dirt a běží to velmi dobře.
Suma sumarum - předobjednal jsem to okamžite, pač je to pro me osobne totalní pecka. Komu se to nelíbí, at to nehraje
Uz ted, kdyz jsem jel zavod s par lidma po nekolikaty za sebou, tak se z toho staly opravdovy zavody bez destruction derby, par magoru se tam najde, v plny se človek sleze se znamyma a bude to vyborny. Tešim se dost, z UK eshopu píšou odeslani do 13 dnů v prepoctu za 900,-
Prosedel jsem u toho dneska snad 3 hodiny
Ma to super filmovou (akční
Jinak optimalizace je suprová, pač to vypada daleko líp jak Dirt a běží to velmi dobře.
Suma sumarum - předobjednal jsem to okamžite, pač je to pro me osobne totalní pecka. Komu se to nelíbí, at to nehraje
Tak tak, v tohle to presne doufam a verim.Paul píše: Jo a jen tak mimochodem, tohle je DEMO, tzn. nemusí se za něj platit, takže je tam spousta hovad.V plný těch hovad bude míň, PLUS tam budou samozřejmě hesla, privátní sessions a tak dále...
Uz ted, kdyz jsem jel zavod s par lidma po nekolikaty za sebou, tak se z toho staly opravdovy zavody bez destruction derby, par magoru se tam najde, v plny se človek sleze se znamyma a bude to vyborny. Tešim se dost, z UK eshopu píšou odeslani do 13 dnů v prepoctu za 900,-
Naposledy upravil(a) Sentenced dne sob 17. kvě 2008, 21:42, celkem upraveno 1 x.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Proboha to je jasný že hrajem multiplayer ne?!
Osobně jsem u něj proseděl tak 30 hodin čistýho času, což je dvakrát-až třikrát-až čtyřikrát víc času než prosedím u většiny plnej her...je to prostě PECKA, a komu se to nelíbí, ať si prdel políbí! (a nehraje to
)
Osobně jsem u něj proseděl tak 30 hodin čistýho času, což je dvakrát-až třikrát-až čtyřikrát víc času než prosedím u většiny plnej her...je to prostě PECKA, a komu se to nelíbí, ať si prdel políbí! (a nehraje to
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Já nečekal simulaci ala GTR2. Já jenom říkal, že i přes to, že to je arkáda je to divný.serizovatel píše:je to arkada ,ale to prece nevadi,kdo tvrdi ze je to na volantu absolutne nehratelny,tak neumi jezdit ani na kolobezcebarco píše: Copy that ...
Grid som skúšal u známeho, ten naňho dosť nadával, ja som mu spočiatku neveril, pretože som čítal reakcie tu na fóre, a proste povedal som si že keď to toľko ľudí chváli, nemôže to byť zlé ...
Dojmy po dohraní všetkých troch závodov v deme boli však iné:
- mimoriadne preplácaná grafika, viac HDR už tam snáď ani dať nešlo
- jazdný model čisto arkádový, nech mi nikto netvrdí, že rozumný kompromis medzi arkádou a simuláciou je hra, v ktorej stačí brzdiť dve sekundy z ~ 200 km/h do 90° zákruty
- ovládanie auta je veľmi citlivé, proste lieta po ceste ako sa mu zachce, to isté aj po vypatí všetkých pomocníkov
- na volante (podľa známeho) absolútne nehrateľné
Proste GRID ma ako pokračovateľ série TOCA neoslovil, kde je zlatý I. dielje to pekna volovina todle tvrdit,,,,, a k tomu brzdeni jedna rada ve vetsine zatacek neni potreba brzdit vubec,brzdi se ve smyku plynem
Když bych vzal závodní hry, tak:
1. Simulace jsou hry jako LFS (i když ten mě zklamal) a GTR2.
2. Podle mě byla arkáda TOCA Race driver 2, stačilo šlapat na plyn a brzdu a zatáčet, člověk nemusel řešit nastavení a šlo to i bez volantu.
Ale co je tohle netušim. Imho to spadá daleko za arkády, někam k Flatoutu. Napsat "brzdi se plynem ve smyku" tuhle hru imho degraduje někam do žánru akčních her s bouracíma utíčkama.
Toť můj názor, ale nepopírám, že ta hra dostane slušné hodnocení. Mi osobně se vůbec nelíbí.
Kdyžtak by se mohl založit thread obecně o závodních hrách, ať to tady nemotáme
- Thellwin
- Administrátor

Jak je libo - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 93#7592993PzKpfw VI Tiger píše:Kdyžtak by se mohl založit thread obecně o závodních hrách, ať to tady nemotáme
Ale mohl jsi to klidně udělat ty, na to mě nepotřebujete
Goldnoob team proud member!
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
PzKpfw VI Tiger: brzdi se plynem ve smyku jsem psal proto ,protoze tak proste jezdim ,prisel jsem na to ze nema cenu brzdit,prineslo me to hned WR trate
,kam to hru degraduje nevim je me to jedno ,jde me o zabavu ,a na volantu to je ovladatelny pekne i kdyz necham nastaveno 450st ,co pouzivam na rFactor a lfs
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
co mas za volant??Raoul Duke píše:A jak ho mam rozchodit? Mě to vždy vyhodí s tím že nejde vytvořit profil.Paul píše:Proboha to je jasný že hrajem multiplayer ne?!
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
seknul,myslel jsem ze ti nejde volantRaoul Duke píše:Nesknul ses trochu? Já řeším multiplayerserizovatel píše: co mas za volant??. (a volant nevedu)
- Raoul Duke
- Mírně pokročilý

- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jo a taky do toho profilu nedavej mezery a specialni znaky skus treba profil s nazvem Raoul1980GT myslim že pak by tě to mělo pustitRaoul Duke píše:A jak ho mam rozchodit? Mě to vždy vyhodí s tím že nejde vytvořit profil.Paul píše:Proboha to je jasný že hrajem multiplayer ne?!
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- Sobo
- Středně pokročilý

Thellwin: trosku mimo, GRID neni moje oblibena hra(bez volantu mezi ne nepatri zadna zavodni hra). Napsal jsem to jenom proto, ze uz toho mam z celeho internetu plne zuby a pokud jsem nekoho urazil, tak se omlouvam.
serizovatel: nebyl to muj pocitac a nevim, jestli tam nebyla nejaka jina bota, ale kdyz jsem tu hru spustil na jeho PC podruhe, tak to opravdu blblo mnou popisovanym zpusobem, vubec jsme nevedeli, o co jde, ale nastaveni bylo naprosto shodne s tim, pri kterem to v minulem spusteni chodilo normalne, tazke asi tak.
serizovatel: nebyl to muj pocitac a nevim, jestli tam nebyla nejaka jina bota, ale kdyz jsem tu hru spustil na jeho PC podruhe, tak to opravdu blblo mnou popisovanym zpusobem, vubec jsme nevedeli, o co jde, ale nastaveni bylo naprosto shodne s tim, pri kterem to v minulem spusteni chodilo normalne, tazke asi tak.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Jinak celkem nechapu, proč si tu nekteří stežujou na to, že je to "arkáda". No a co? Je to hlavne zábava a o tu jde predevším... Ze to nesimuluje kdejakou pytlovinu, ktera by se pri rizení auta mela dít ? To je jedine dobre, doufam, ze se v plny nebude muset kolem ladení auta nastavovat vůbec nic
Komu se tenhle pristup nelíbí, at takovy hry nehraje a najde si nejakou ultra hyper mega simulaci... Pro toho, kdo si chce "jen tak zejezdit", tohle vypadá jako dobrá volba. Uvidíme jak to bude v plny verzi.
Komu se tenhle pristup nelíbí, at takovy hry nehraje a najde si nejakou ultra hyper mega simulaci... Pro toho, kdo si chce "jen tak zejezdit", tohle vypadá jako dobrá volba. Uvidíme jak to bude v plny verzi.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään