Race Driver GRID
Moderátor: Baneshee
- MireC22
- Začátečník

-
- Thellwin
- Administrátor

To je torchu omyl, já si nestěžuju na to, že to je arkáda, nikde nepíšu, že chci, aby to byla simulace. Stežuju si na to, jaká to je arkáda a že narozdíl od jiných arkád mi tahle moc nesedla.
MoH:Airborne a CoD4 nejsou tak moc rozdílné hry, oboje jsou spíš ne moc realistické FPS a stejně se nám jedna líbila víc a druhá míň. U podobných her rozhodujou detaily ...
No a taky, tohle není thread "Chvalozpěvy na GRIDem" takže i kritické komentáře tu mají místo i přes poznámky typu "Komu se to nelíbí, ať to nehraje"
MoH:Airborne a CoD4 nejsou tak moc rozdílné hry, oboje jsou spíš ne moc realistické FPS a stejně se nám jedna líbila víc a druhá míň. U podobných her rozhodujou detaily ...
No a taky, tohle není thread "Chvalozpěvy na GRIDem" takže i kritické komentáře tu mají místo i přes poznámky typu "Komu se to nelíbí, ať to nehraje"
Goldnoob team proud member!
- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Lister
- Začátečník

-
Můj názor - po vypnutí všech pomocníku a nastavení soupeřů na maximem to arkáda není, pak se to dá na volantu skvěle užít a je to obrovská zábava. Navíc geniální optimalizace (valí mi to na full HD poměrně hratelně), grafika je skvělá, já jsem nadšený. Pokud mě někdo obviní, že nevím, jak vypadá závodní hra tak klidně může, mně to nevadí, uznávám že RBR ani GTR to není, ale já si od nich na chvíli rád odpočinu u tohodle kousku a pak se k nim zase vrátím.
Jinak z volantem jsem potíže neměl, jede v pohodě a dokonce FF je na poměry Codemasteru až neskutečně povedený.
Pokud by měl někdo zájem tak takové neumělé video - jen taková rychlovka, 900x600px, 2 minuty, 45 MB, server Uložto.cz
Grid Video by Lister
Jinak z volantem jsem potíže neměl, jede v pohodě a dokonce FF je na poměry Codemasteru až neskutečně povedený.
Pokud by měl někdo zájem tak takové neumělé video - jen taková rychlovka, 900x600px, 2 minuty, 45 MB, server Uložto.cz
Grid Video by Lister
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
Monitor 24 LCD - Benq FP241W
Wolant Logitech WingMan FF, gamepad Executioner. Windows XP professional SP2
- dexterav
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.upnito.sk/download.php?dwTok ... 6e61e4c773
mzslím že fajná hra...
až na ten drift
inak ak uvážime že je to engine z dirt tak optimalizácia je super
odporúčam vzpnúť motion blur
najpomalšie je menu

mzslím že fajná hra...
až na ten drift
inak ak uvážime že je to engine z dirt tak optimalizácia je super
odporúčam vzpnúť motion blur
najpomalšie je menu
Intel Ultra 7 265k 5,6/4,9GHz,Apex Z890, 2X24GB 8,73GHz CL40 Corsair, Asus TUF 5090 3.2/34GHz , H2O + Carbide 600Q,SS Noctua Edition, 10TB 850X, Topping D50s + Tilia + T5, StrixPG32UCDP, Fold7, ITX 13700k + 5070Ti + Audinst Hud-Mx2 + THX-M50X
- MireC22
- Začátečník

-
dako si to nepochopil. Mojim prispevkom som chcel nazancit, zeby bolo dobre, keby tam bol kvazi sim mod na urovni GT4/5. teda nie extra sim alal LFS a nie extra arkada.Still.Lord píše:jenom ne další konzolové porty...MireC22 píše:chcelo by to daky zdravy kompromis ala Gran Turismo.
IC2Q6600@3+Ghz ,TT BIG Typhoon,Gigabyte GA-P31-DS3L , 2x2GB DDR2-800 Adata ; Palit ATI 4850 (default), Purepower 460W; LCD 20" - Samsung 2032bw; Audigy 4
- scream
- Začátečník

Najlepsia simulacia je sadnut za volant.... tych 1000KC co by si dal za hru das za benzin a zabavis sa pri tom urcite viac, o realnosti a adrenaline nehovoriac
Okrem toho myslim ze Pro mod a vypnutie assistov (najme TC) zabavi aj narocnejsich hracov. A komu sa to zda lahke tak nech jazdi multiplayer s rovnakym nastavenim, tam ma vacsina hracov vsetko zapnute.
Ja len dufam ze v plnej budu detailnejsie textury a nejaky brutalny soundtrack lebo tie zvuky motoru aka. kosacka sa nie velmi dobre pocuvaju. V tomto boli vzdy dobre serie NFS. Taky Viper SRT Stage 3 pri starte..... pri tom zvuku mi az zimomriavky po chrbte behali... Nemozem si pomoct ale v nfs bolo ovela viac "citit" vykon tych aut a pocit z rychlosti bol lepsi aj ked ovladanie nebolo uplne dokonale.
Este otazocka... v plnej sa "tuning" asi konat nebude co?
Okrem toho myslim ze Pro mod a vypnutie assistov (najme TC) zabavi aj narocnejsich hracov. A komu sa to zda lahke tak nech jazdi multiplayer s rovnakym nastavenim, tam ma vacsina hracov vsetko zapnute.
Ja len dufam ze v plnej budu detailnejsie textury a nejaky brutalny soundtrack lebo tie zvuky motoru aka. kosacka sa nie velmi dobre pocuvaju. V tomto boli vzdy dobre serie NFS. Taky Viper SRT Stage 3 pri starte..... pri tom zvuku mi az zimomriavky po chrbte behali... Nemozem si pomoct ale v nfs bolo ovela viac "citit" vykon tych aut a pocit z rychlosti bol lepsi aj ked ovladanie nebolo uplne dokonale.
Este otazocka... v plnej sa "tuning" asi konat nebude co?
i5 750@ 3,7Ghz 1,35V+ scythe Kabuto, AUSS P7P55D-E LX, 8GB RAM, GTX970 gaming 1500/7800, SSD Crucial M4 128GB, Fortron Raider 750W
- Sinpa
- Mírně pokročilý

Tak mi to také nedalo, a zkoušel vypínat/zapínat HDR ...
postprocess enabled-false blur-false
postprocess enabled-false blur-true
postprocess enabled-true blur-false
postprocess enabled-true blur-true
Nechal jsem si tam postprocess enabled-false blur-true
postprocess enabled-false blur-false
postprocess enabled-false blur-true
postprocess enabled-true blur-false
postprocess enabled-true blur-true
Nechal jsem si tam postprocess enabled-false blur-true
Naposledy upravil(a) Sinpa dne ned 18. kvě 2008, 18:27, celkem upraveno 1 x.
AMD RYZEN 5 5600/Noctua NH-U12P, ASUS TUF B450-PRO GAMING, Patriot Viper 4 Series 16GB KIT DDR4 3200Mhz CL16, Sapphire Pulse Radeon RX 9070, Corsair RM750x, Samsung 970 EVO 500GB, Samsung 860 EVO 500GB, Intel SSD 530 120GB, WD AV Green Power 2TB, Chieftec Mesh LCX-01SL-SL-B silver, FiiO E10k OLYMPUS 2, EDIFIER R1280T WOOD
- barco
- Středně pokročilý

Ja osobne vôbec nevravím, že arkáda = zlá hra, vid. napríklad série FlatOut a Trackamnia sú dôkazom. GRID som skúšal 20 min a podľa toho som aj napísal svoje názory, za ktorými si stojím. Nevravím, že je to zlá hra, ale mne osobne nesadla.Sobo píše:Je legracni sledovat, jak vsichni nadavaj, ze je to arkada. Kdyz je nejaka hra arkada, tak to znamena, ze je to automaticky spatna?? Se vzpamatujte!! Tyhle kecy muzou rikat fakt jenom s prominutim idioti. Nekdo se chce jen odreagovat a pobavit pri hrani takoveto hry, nacez na nej nejaky teenager zacne nadavat, ze to neni realne, tudiz je to spatne.
Koľko ľudí, toľko chutí, lenže to ty asi nechápeš a hneď musíš začat flemovať
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já mám problém že se mi hra zasekne na první reklamě a pomůže akorát tvrdej reset
nemáte někdo stejný problém?
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
Lenovo Thinkpad W500 + SSD Intel 320 120GB + 9 Cell Battery
- Zub
- Začátečník

-
- Hujeros
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nejen s 1950. Ja mel problem vubec to demo spustit (X2 4000+ ; HD3870 ; WINXP SP2). Po procteni tun prispevku v ruznych forech pomohlo : starsi ovladace 8.2 ; vypnout Firewall ; odinstal DAEMON Tool ; vypnuti AVG ; odinstall XP SP3 ; restart - ocista systemu a registru; reinstall dema a pak konecne to slo .Stravil jsem s timto problemem skoro tyden zkousenim metodou pokus omyl. Nicmene bych rek ze to stalo za to.Je to sice vic do arkady ,ale me to tak vyhovuje a i grafika se mi libi.Nemam ji ale stejne na max to uz mi prislo dost preefektovany. Neco mam vyple uplne a neco na medium. Co se tyce MP tak to zalezi na jakej server se dostanu - nekde je to na cestne zavodeni a nekde je to demolition derby.
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to otestoval na 40" LCD bedne a nádhera, "otestoval" jsem to na par členech rodiny a "wow" efekt je snadno pozorovatelný
No už aby to bylo venku a s tím našup tratí, ta jedna se v demu hodne rychle omrzí (rikam jedna, pač muscle car temer nikdo nejezdí).
Jinak vím, ze si lidi stežovali na ovládání na klavesnici v posledním NFS (me to teda vyhovovalo, ale pravda, mirne "težkopádny" to bylo) - oprotim tomu je GRID opravdu na klávesnici lahoda, velmi snadno ovladatelná zaležitost.
No už aby to bylo venku a s tím našup tratí, ta jedna se v demu hodne rychle omrzí (rikam jedna, pač muscle car temer nikdo nejezdí).
Jinak vím, ze si lidi stežovali na ovládání na klavesnici v posledním NFS (me to teda vyhovovalo, ale pravda, mirne "težkopádny" to bylo) - oprotim tomu je GRID opravdu na klávesnici lahoda, velmi snadno ovladatelná zaležitost.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- Lister
- Začátečník

-
Hujeros píše:nejen s 1950. Ja mel problem vubec to demo spustit (X2 4000+ ; HD3870 ; WINXP SP2). Po procteni tun prispevku v ruznych forech pomohlo : starsi ovladace 8.2 ; vypnout Firewall ; odinstal DAEMON Tool ; vypnuti AVG ; odinstall XP SP3 ; restart - ocista systemu a registru;..........
Tak takhle bych se s tím štvát nechtěl
Jinak jak popisujete ty možnosti nastavení grafiky, tak to jsem tam nějak nenašel, já můžu vybrat tak maximálně rozlišení a k tomu se mi detaily automaticky nastaví na custom a dál s tím nehnu....asi jsem něco přehlídl...
CPU E8200 + AC Cooling Freezer 7 pro, MTB MB GIGABYTE EP35-DS3 rev 2,1, RAM ADATA 2x1GG 800MHz CL5, GK ATI Sapphire HD 3850 512MB Ultimate - pasivně chlazená, HD WD CAVIAR 3200AAKS, DVD Samsung SH-S203P, Zdroj Seasonic 400W SS-400ET OEM, Case Cooler Master Elite 333
- Zub
- Začátečník

-
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Plus o pár stránek dozadu jsem hodil návod jak vypnout hdr a blur..
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- michal3d
- Začátečník

Hodne zaujimava hra, ale mam s nou dva problemy:
1) ovladanie, pouzivam GamePad (to ze tam normalne nefunguje force feedback nejak neriesim) a sa to strasne divno ovlada, pokazde ked zatocim a pustim packu, kedy by sa to malo vycentrovat tak ono to spravi taku dost vyraznu kontru do druhej strany, s takymto ovladanim sa potom hodne blbo jazdi, to je problem odist aj na rovinke hlavne ked uz neni auto uplne v 100% stave
2) grafika je moc pekna a hybe sa to taky moc pekne, ale obraz sa obcas akoby rozpada, je to asi ten "tearing" efekt ktory sa objavuje ked je velky pocet FPS a nie je zapnuta vertikalna synchronizacia, ale tu mam zapnutu takze v tom by nemal byt problem, zostava E8200, HD3870, 2GB RAM, Win XP Pro SP2, ovladace Catalyst 8.4
Nevedel by niekto nahodou poradit s tymito dvoma problemikmi, lebo inak je to hodne zabavna hra, hlavne on-line, len keby tam nebolo par typkov, co si to pomylili s destruction derby, ako nehovorim, ze tam musime jazdit uplne cisto, ale nechapem naco to niekto hra a hned po starte nerobi nic ine len vraza do aut, vytlaca ich z cesty a pod. nehovoriac o takych exotoch, co v muscle car dvaja zablokovali cestu v jednej zo sikan...no co uz, pocitam, ze tych to casom omrzi...
Diki moc
1) ovladanie, pouzivam GamePad (to ze tam normalne nefunguje force feedback nejak neriesim) a sa to strasne divno ovlada, pokazde ked zatocim a pustim packu, kedy by sa to malo vycentrovat tak ono to spravi taku dost vyraznu kontru do druhej strany, s takymto ovladanim sa potom hodne blbo jazdi, to je problem odist aj na rovinke hlavne ked uz neni auto uplne v 100% stave
2) grafika je moc pekna a hybe sa to taky moc pekne, ale obraz sa obcas akoby rozpada, je to asi ten "tearing" efekt ktory sa objavuje ked je velky pocet FPS a nie je zapnuta vertikalna synchronizacia, ale tu mam zapnutu takze v tom by nemal byt problem, zostava E8200, HD3870, 2GB RAM, Win XP Pro SP2, ovladace Catalyst 8.4
Nevedel by niekto nahodou poradit s tymito dvoma problemikmi, lebo inak je to hodne zabavna hra, hlavne on-line, len keby tam nebolo par typkov, co si to pomylili s destruction derby, ako nehovorim, ze tam musime jazdit uplne cisto, ale nechapem naco to niekto hra a hned po starte nerobi nic ine len vraza do aut, vytlaca ich z cesty a pod. nehovoriac o takych exotoch, co v muscle car dvaja zablokovali cestu v jednej zo sikan...no co uz, pocitam, ze tych to casom omrzi...
Diki moc
- Sheep-Master
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
se stim srát takhle nebudu abych si rozjebal widle ovladačema a kdoví čim všim, počkám na final verzi, ta stejně bude co nevidět 
C2D E6600@3,4GHz + AC Freezer, GIGABYTE P35 DS3, 2x2GB A-DATA 900Mhz, SAPPHIRE HD4850 750/2200 + Accelero S1, Samsung F3 1TB, SB Audigy 4, Corsair HX520, TT Swing, LG 24" 245WP-BN
- Dejv Rok 99FPS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
K tomu ovladani měl jsem stejny problem a chce si to jen dobře nastavit ve hře a vše bude OK v option controls Advenc nastav položku linearity na nulu a vše bude OKmichal3d píše:Hodne zaujimava hra, ale mam s nou dva problemy:
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
- serizovatel
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: