Internet v NB

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
bobhorni
Nováček
Nováček

Internet v NB

Příspěvek od bobhorni »

Zdravím
Chtěl bych si do notebooku koupit kartu na bezdrátový internet na surfování(v okolí jsou volné sítě)
A asi i anténu pro lepší příjem, vůbec se v tom nevyznám, poraďte nějaké řešení značku, díky za rady :D
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-COM »

Jakou síť? Wifi?
Co máš za notebook?
Každý novější notebook má wifi kartu integrovanou.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
bobhorni
Nováček
Nováček

Příspěvek od bobhorni »

X-COM píše:Jakou síť? Wifi?
Co máš za notebook?
Síť wifi, notebook mám fujitsu siemens amilio A1640 bez wifi, a jde mi o to, že když koupím wifi kartu která má integrovanou anténu, jestli signál projde přes zeď(v paneláku) a nebo jestli koupit wifi kartu s možností připojení externí antény kvůli lepšímu příjmu signálu a případně jaký typ?
mechac
Nováček
Nováček

Příspěvek od mechac »

bobhorni píše:
X-COM píše:Jakou síť? Wifi?
Co máš za notebook?
Síť wifi, notebook mám fujitsu siemens amilio A1640 bez wifi, a jde mi o to, že když koupím wifi kartu která má integrovanou anténu, jestli signál projde přes zeď(v paneláku) a nebo jestli koupit wifi kartu s možností připojení externí antény kvůli lepšímu příjmu signálu a případně jaký typ?
Doporučuji WiFi adaptér do USB, dodává se standardně i s prodlužovacím USB kabelem, takže je možné přijímač wifi signálu nastavit tak, aby byl signál nejlepší. Fixní síťovka na wifi je prostě na jednom místě a nejde s ní hnout. Viděl jsem je do tří stovek na aukru i s poštovným.
newbie.p
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

wifi

Příspěvek od newbie.p »

Ahoj, záleží na tom kam až by měl signál přes tu slavnou zeď procházet :) jinak můžu doporučit např. http://www.vyhodnyhardware.cz/main.aspx ... _ID=108400 zasuneš do notesu a je klid, nikde nic moc nečouhá a tolik to nežere... Jinak tenhle model doporučuju, má vcelku super citlivost
.....wifi 4 ever....... :D
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“