Horizontalni vlneni na obrazovce monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Havoc
Začátečník
Začátečník

3D Prophet 9700Pro

Příspěvek od Havoc »

Mě to dělá pruhy přes celou obrazovku jen občas jako bych měl 60Hz. Zkoušel jsem jiný monitor, jinou ATinu 9700Pro ale dělá to pořád. Jen na Geforce2 a Geforce 4 MX 440 to nedělalo(respektivě se mi občas zdálo, že to vidím). Nemůže to být způsobeno rozdílem kvality obrazu mezi G2 a R9700Pro? Třeba rušením?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

je zaplá horizontální synchronizace v ovladačích? jestli ne tak je to ono jestli jo, tak se dám podat :D
Havoc
Začátečník
Začátečník

Blikání

Příspěvek od Havoc »

Nepomohlo to. Pořád přechází přes monitor ty horizontální čáry. Někdy nejdou vidět ale jakmile spustím něco 3D nebo i explorer tak se začnou objevovat(stačí se podívat třeba na zeď v MOHAA a jsou dokonale vidět). A ještě navíc mi některé hry(nyní Prince4) blbnou stylem že jdu a co pár kroků drh a pořád dokola. Myslím, že podruhé reklamuju svůj Radeon9700Pro a půjdu do GeforceFX 5900.
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

Kofis má pravdu.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
vyd2
Nováček
Nováček

Re: Horizontalni vlneni na obrazovce monitoru

Příspěvek od vyd2 »

a nepomohl by silnější zdroj?
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“