nainstaluj si ten VC co je na instalacnim dyvkuStill.Lord píše:Tak se to zase posr... ale pro jistotu už to nejde ani spustit![]()
![]()
http://img120.imageshack.us/my.php?imag ... ockns2.jpg
"Spuštění této aplikace se nezdařilo, protože konfigurace aplikace není správná. Tyto potíže lze pravděpodobně vyřešit opětovnou instalací aplikace"
Nainstalování 4x, 1x formát, ovladače 174.20, DirectX Listopad2007... Teď už fakt nevím!
Jestli jsem čachrováním s Driver Cleanem nesmazal něco duležitého (ale po formatu by to mělo být snad OK)
Bioshock
Moderátor: Baneshee
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
- Zub
- Začátečník

-
dneska sem se ktehle hre po dlouhe dobe vratil, ze ji dohraji a ejhle. spatny konec. nevim jak je to mozny
klinika - vyleceny 2/2
neptunova odmena - 3/3
arkadie - 2/2
pevnost veseli - 3/3
hefaistos - vyleceny 2/ ze 3
apollonovo namesti - 2/2
point prometheus - 2/3
takze nevylecim 2 holky a hned je spatny konec?
klinika - vyleceny 2/2
neptunova odmena - 3/3
arkadie - 2/2
pevnost veseli - 3/3
hefaistos - vyleceny 2/ ze 3
apollonovo namesti - 2/2
point prometheus - 2/3
takze nevylecim 2 holky a hned je spatny konec?
- Paul
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Stačí harvestnout jednu holku a máš špatnej konec.
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
- Zub
- Začátečník

-
- Nordir
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- axloth
- Začátečník

-
- Zub
- Začátečník

-
to je jasny ze hraju podle sebe, kopacka za to, ze sem na forum nekdo hodi naprosto pravdou nepodlozenou informaci. me ani ve snu nenapadlo ze to muze byt kravina.Nordir píše:A proc? Hrajes snad dle sebe nebo dle ostatnich?
v jaky urovni si ji vytezil?axloth píše:Ja vsechny zachranoval a jednu harvestnul (abych videl jak to vypada) a mel jsem dobrej konec.
- axloth
- Začátečník

-
- vitej v realiteZub píše:to je jasny ze hraju podle sebe, kopacka za to, ze sem na forum nekdo hodi naprosto pravdou nepodlozenou informaci. me ani ve snu nenapadlo ze to muze byt kravina.Nordir píše:A proc? Hrajes snad dle sebe nebo dle ostatnich?
v jaky urovni si ji vytezil?axloth píše:Ja vsechny zachranoval a jednu harvestnul (abych videl jak to vypada) a mel jsem dobrej konec.
- level si fakt nepamatuju, mozna ten s tema stromama...
- Wuuduu
- Středně pokročilý

To si dost velky optimista, ked veris vsetkemu, co ti vidis napisane.Zub píše:...kopacka za to, ze sem na forum nekdo hodi naprosto pravdou nepodlozenou informaci. me ani ve snu nenapadlo ze to muze byt kravina...
Btw. je to len "sprosta hra" takze o nic nejde a kludne si ju mozes zahrat znova.
Lenovo ThinkPad EDGE E520, intel i3-2310M, 8GB RAM, intel HD graphics / Ati Radeon 6630M 1GB, HDD 500GB, Windows7 HP 64bit
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
intel pentiumMMX 200MHz, 64MB EDORAM, TsengLabs ET6000 2MB PCI, SoundBlaster AWE32 ASP 8MB ISA, HDD 4GB+850MB, DOS 6.22
ATARI 1024STFM, 1MB RAM, 3.5" FDD SingleSide, TOS
Apple iMac, i5 3,1GHz, 4GB RAM, Ati Radeon 6970M 1GB, 27" LED panel 2560x1440, Seagate 1TB HDD, Magic Mouse, Thunderbolt, audio-technica ATH-T44, Mac OSX 10.6.8
STEAM • uubuuW ... EVE Online • H00d
MACINTOSH – Most applications crash. If not, the operating system hangs.
- Hlavson
- Začátečník

- Thellwin
- Administrátor

- Lojza
- Začátečník

- Still.Lord
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Píše že mu to hodí chybu při spuštění SETUPu, takže by mu patch byl k ničemu

Naposledy upravil(a) Still.Lord dne pát 20. čer 2008, 18:54, celkem upraveno 1 x.
- Deponer
- Nováček

Podle toho co je tam napsané je možné, že jsi to už jednou instaloval a nekompletně nebo jsi něco pokazil tak se podívej všechno co máš nainstalované vymaž (BIOSHOCK) a zkus to znovu... vypni si sidebar, skype, WMP a vůbec všechny programy co máš puštěné a zkus to instalnout...
Intel Core 2 DUO 4600 2,4@3,0; ASUS P5GC-MX/GBL; zevl DDR2 667Mhz 2x 1GB RAM; ATI Radeon X1950 pro;HDD Samsung 250GB ale upgrade in progress 
- Filipb
- Začátečník

-
čus, dobrý den, mám problém s bioshockem, moje sestava je následující: 8800 GTS 512 MB bez OC, C2D OC na 2,72 , 4 X 512 RAM, Win XP, hra mi tak po hodině hraní (někdy po dvou) spadne do modré smrti, zkoušel jsem různé grafické natavení a neustále padá...zas tak mi to nevadí , ale hodí mi nastavení do defaultu a nebaví mě to porád dokola nastavovat..jo a taky si nejsem jistej jestli se tim můj komp nemrví.. budu rád za každou radu.. dík
- shadow
- Středně pokročilý

spíše jestli ti nemrví komp a díky tomu pak i hra (viz tvé OC CPU). Hra jako taková by totiž měla být stabilní (tedy originální verze).
Ostatní hry ti jedou v pohodě? Ale i kdyby ano, tak to ještě neznamená, že Bioshock kvůli tomu OC nemusí mrvit. Skutečnost, že comp je stabilní dle Prime 95, Orthosu nebo jiného "bench" programu ještě neznamená, že ta která hra kvůli tomu může spadnout, popř. hodit BSOD. Taky bych nevylučoval nějaký softwarový konflikt, ovladače..
Ostatní hry ti jedou v pohodě? Ale i kdyby ano, tak to ještě neznamená, že Bioshock kvůli tomu OC nemusí mrvit. Skutečnost, že comp je stabilní dle Prime 95, Orthosu nebo jiného "bench" programu ještě neznamená, že ta která hra kvůli tomu může spadnout, popř. hodit BSOD. Taky bych nevylučoval nějaký softwarový konflikt, ovladače..
show must go on..
- Filipb
- Začátečník

-
- Hlavson
- Začátečník

- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Bioshock
Tak sem to zase rozehrál, tenkrát jsem zkončil někde v pašerákově úkrytu, teď jsem udělal divadlo, paráda. Zase mě to baví
Mám tu i pár screenů:

A pak takovej bonus - vyhráli jste někdy $250 v automatu?

Mám tu i pár screenů:

A pak takovej bonus - vyhráli jste někdy $250 v automatu?

AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz