Kde mi opraví myš Logitech?
- steve12
- Nováček

-
Kde mi opraví myš Logitech?
Bezdrátová myš MX-laser už je po záruce a myslím, že kleknul akumulátor. Vymění mi ho někde? Nevíte někdo?
- Maxtor
- Začátečník

-
Jeste jsem se nesetkal s tim, ze by se mys opravovala.. tedy jinak nez doma na kolene..
Takze ne, ze Logitech bere podobne zbozi jako spotrebni.. on to tak bere totiz cely svet..
To, ze potom lidi kupuji mysi za 2k je jejich blbost, protoze vyrobni naklady jsou minimalni.. to samozrejme neber jako vycitku, ale jako takove obecne posteskunti.. chapu, ze z hlediska vaznejsiho hrani ma docel smysl mys resit..
V kazdem pripade ale jak bylo receno.. na nejakou opravu zapomen.. mozna tak nejaky soukromnik.. a i o tom silne pochybuji..
Takze ne, ze Logitech bere podobne zbozi jako spotrebni.. on to tak bere totiz cely svet..
To, ze potom lidi kupuji mysi za 2k je jejich blbost, protoze vyrobni naklady jsou minimalni.. to samozrejme neber jako vycitku, ale jako takove obecne posteskunti.. chapu, ze z hlediska vaznejsiho hrani ma docel smysl mys resit..
V kazdem pripade ale jak bylo receno.. na nejakou opravu zapomen.. mozna tak nejaky soukromnik.. a i o tom silne pochybuji..
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Kde mi opraví myš Logitech?
A co reklamace?steve12 píše:Bezdrátová myš MX-laser už je po záruce a myslím, že kleknul akumulátor. Vymění mi ho někde? Nevíte někdo?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- Maxtor
- Začátečník

-
Tak pokud by to bylo akumulatorem, tak by to teoreticky mohlo jit jeste nekde sehnat.. spise jim dat vedet, zda by nebylo mozne vzit akumulator z neceho reklamovanyho, kde je akumulator OK..
Pokud ale ne, tak jak jsem psal vyse.. mys je proste spotrebak, ktery se vyhazuje.. jedine, co Logitech jako soucastky nabizi jsou AC adaptery.. ostatne stejne tak, jako vsichni ostatni vyrobci..
Pokud ale ne, tak jak jsem psal vyse.. mys je proste spotrebak, ktery se vyhazuje.. jedine, co Logitech jako soucastky nabizi jsou AC adaptery.. ostatne stejne tak, jako vsichni ostatni vyrobci..
- srna
- Středně pokročilý