Kde mi opraví myš Logitech?

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
steve12
Nováček
Nováček

Kde mi opraví myš Logitech?

Příspěvek od steve12 »

Bezdrátová myš MX-laser už je po záruce a myslím, že kleknul akumulátor. Vymění mi ho někde? Nevíte někdo?
steve12
Nováček
Nováček

Nikde

Příspěvek od steve12 »

Odpověď od oficiálního distributora mě nepotěšila. Logitech bere své výrobky jako spotřební zboží, takže je neopravuje, protože se to nevyplatí... Mám si koupit novou myš za 2k
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Jeste jsem se nesetkal s tim, ze by se mys opravovala.. tedy jinak nez doma na kolene..
Takze ne, ze Logitech bere podobne zbozi jako spotrebni.. on to tak bere totiz cely svet..
To, ze potom lidi kupuji mysi za 2k je jejich blbost, protoze vyrobni naklady jsou minimalni.. to samozrejme neber jako vycitku, ale jako takove obecne posteskunti.. chapu, ze z hlediska vaznejsiho hrani ma docel smysl mys resit..

V kazdem pripade ale jak bylo receno.. na nejakou opravu zapomen.. mozna tak nejaky soukromnik.. a i o tom silne pochybuji..
X-COM
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Kde mi opraví myš Logitech?

Příspěvek od X-COM »

steve12 píše:Bezdrátová myš MX-laser už je po záruce a myslím, že kleknul akumulátor. Vymění mi ho někde? Nevíte někdo?
A co reklamace?
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak pokud by to bylo akumulatorem, tak by to teoreticky mohlo jit jeste nekde sehnat.. spise jim dat vedet, zda by nebylo mozne vzit akumulator z neceho reklamovanyho, kde je akumulator OK..
Pokud ale ne, tak jak jsem psal vyse.. mys je proste spotrebak, ktery se vyhazuje.. jedine, co Logitech jako soucastky nabizi jsou AC adaptery.. ostatne stejne tak, jako vsichni ostatni vyrobci..
srna
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od srna »

tak to rozebrat, a kouknout jaky tam jsou akumulatory....vetsinou v techdle vecech bejaj nejaky standartni..

pak je nekde koupit a prepajet(pro nejakyho elektronika zalezitost na chvilku)

dneska je spotrebni zbozi vsechno
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
kao
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kao »

.. přesně tak - rezebrat, omrknout akumulator, koupit neco podobnýho např. v GMEletronic ...
FS Xi1546 (nvFX770m)
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“