výber externého prevodníku videa (usb)

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

výber externého prevodníku videa (usb)

Příspěvek od marian_m »

Chcel by som si kúpiť nejaký usb prevodník videa na uloženie starých vhs, vedeli by ste mi poradiť, aký si vybrať? Zatiaľ sa rozhodujem medzi Dazzle Video Creator Platinum, Pinnacle Studio MovieBox 510 a Pinnacle Studio MovieBox Plus 710, no neviem si vybrať. Hľadám prevodník, ktorý by podporoval mpeg-2 (najlepšie s hardwarovým kodekom) a aby nezaťažoval príliš procesor.
Mohli by ste sa podeliť so svojimi skúsenosťami s podobnými prevodníkmi?
Acer TravelMate 7730G / 17" WXGA+ / Core 2 Duo P8700 2.53GHz / NVidia GeForce CUDA 9600M-GT 512MB / 2x2048MB DDR2 / 500GB 5400rpm 2,5'' SATA + 160GB 7200rpm 2,5'' SATA / DVD Super Multi / 802.11a/b/g / 0.3DV CrystalEye / BT / Vista Business sp2
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: výber externého prevodníku videa (usb)

Příspěvek od Dzin »

marian_m píše:Chcel by som si kúpiť nejaký usb prevodník videa na uloženie starých vhs, vedeli by ste mi poradiť, aký si vybrať? Zatiaľ sa rozhodujem medzi Dazzle Video Creator Platinum, Pinnacle Studio MovieBox 510 a Pinnacle Studio MovieBox Plus 710, no neviem si vybrať. Hľadám prevodník, ktorý by podporoval mpeg-2 (najlepšie s hardwarovým kodekom) a aby nezaťažoval príliš procesor.
Mohli by ste sa podeliť so svojimi skúsenosťami s podobnými prevodníkmi?
Pokud to má HW kodér tak to CPU nezatěžuje prakticky vůbec. Jde o to jestli chceš mít vicero nastaveni.... já upřednosnuji SW kodování a necham to převádet klidne pres noc. HW kodery nekdy zhoršujou kvalitu jelikož tam nemas mnoho nastavení...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
marian_m
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od marian_m »

Nad video prevodníkom uvažujem hlavne kvôli rodinnej zbierke vhs. Predpokladám, že vhs kvalita v mpeg-2 v nejakom 720x576 nebude nijaký zázrak, takže by mohol stačiť hardwarový kodek.
Acer TravelMate 7730G / 17" WXGA+ / Core 2 Duo P8700 2.53GHz / NVidia GeForce CUDA 9600M-GT 512MB / 2x2048MB DDR2 / 500GB 5400rpm 2,5'' SATA + 160GB 7200rpm 2,5'' SATA / DVD Super Multi / 802.11a/b/g / 0.3DV CrystalEye / BT / Vista Business sp2
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“