dnes totiz maji ty nejlepsi informace davno jini borci, nez zapomenuta sorta na B3D (tvuj zdroj vseho) vis ...
fakt ze jsem tu kartu videl na fotce uplne kompletni hovori za vse ...
Moderátoři: Walker1134, Wilik

aby sa potom všetci nezadrhli od toho smiechu čo im ostane zaseknutý v hrdlePavel.P. píše:Výsledek v 3D Marku Vantage je asi blbost... Ten Crysis by tam seděl víc, jinak nic nového, musíme pouze čekat. Jinak nechápu, jak se z toho můžes válet po zemi smíchy...mokrejbandita píše:...l

bonusweb je herni web, na HW amateri.doktor1 píše:Na Bonuswebu píšou, že GTX 280 by měla vyjít až za dva měsíce ..tedy měsíc po uvedení GTX 260 ..to se mi zdá jako blbost a nikde jinde jsem nic takového nenašel. Naopak všude se uvádí 18. červen jako den D. Sakra jak to vlastně je?...
Vincent Vega v diskusi pod více než pozitivním testem Sapphire HD 5770 s oceněním poté, co byl autor lynčován za hanění dokonalé ATI, píše:Prosím autory PC Tuningu, aby zavedli novou hvězdu, třeba platinovou nebo diamantovou, a s tou odměňovali všechny ATi karty. Navíc také žádám, aby jste u karet této značky nepoužívali na závěr sloupeček s názvem "nevýhody", ale přeměnili ho na "nepodstatné drobnosti". Už mě totiž nebaví i potom, co danou kartu vychválíte do nebes, pročítat všechny ty komentáře od dětí, jak jste na jejich značku zlí. Děkuji

si vem řadu 7 a pak příchod G80. To bylo více jak 50% výkonu navíc. Já jen, že zázraky se dějí, ale ted tomu taktéž nevěřímHrdinaJan píše:Mezi kazdou novou generaci (ne pul generaci) se hlasaly vykony jako svina, ale pak skutek utek. Nikdy se nenaplnily predpoklady. Kdyz vykon vzrostl o 20 procent tak to bylo fajn.
Proste neverim, ze nejaka nova generace karet prinese 50 a nebo vic procent vykonu oproti starsi generaci. Uz z obchodniho hlediska je to blbost....

jenze rada 7 byla pred vydanim 88__ dost mimo oproti x19___, a resilo to prave vydani nove generace...a jakykoliv rozdil pod 50% by porad jen konkuroval x1950xtxizerS18 píše:si vem řadu 7 a pak příchod G80. To bylo více jak 50% výkonu navíc. Já jen, že zázraky se dějí, ale ted tomu taktéž nevěřímHrdinaJan píše:Mezi kazdou novou generaci (ne pul generaci) se hlasaly vykony jako svina, ale pak skutek utek. Nikdy se nenaplnily predpoklady. Kdyz vykon vzrostl o 20 procent tak to bylo fajn.
Proste neverim, ze nejaka nova generace karet prinese 50 a nebo vic procent vykonu oproti starsi generaci. Uz z obchodniho hlediska je to blbost....

NVIDIA documentation claims these second-generation unified shaders perform 50 percent better than the shaders found on the D9 cards released earlier this year.
keď, tak to je TDP, reálna spotreba bude nižšia - podobne ako u HD 2900 XTSobo píše:No, ale ona prave ma brat i 250W.![]()