Jo- serial je v xvid.
DivX nebo Xvid
- Erixonn
- Nováček

-
DivX nebo Xvid
nainstaloval jsem kodek BaoFeng [Storm codec] všechno šlo přehrát v pohodě.V počítači mám půlku seriálu Lovci duchů,a ta jede normálně,ale na flash paměti jsem přinesl druhou půlku seriálu od toho samého zdroje,jenže ten obraz je rozdělenej na dvě půlky obrazovky a ještě vzhůru nohama?!!Tak jsem nainstaloval nový Baofeng2 a pořád to samé.Helpněte mi někdo? 
Jo- serial je v xvid.
Jo- serial je v xvid.
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Pokud cpeš do PC takovy svinstvo jako kodecpacky tak se nesmíš divit, píšem to tu stále.
Nainstaluj jen to co potřebujes a necpi tam kodekpacky akorát jsou pak kodeky ruznych verzi v konfliktu a nekdy to je i na reistal....
V tvem pripade je to zrejmne v nastaveni kodeku či prehravače... nouzove mužes použit i obraceni obrazovky v nastaveni VGA driverů a jejich utilitek.
Nainstaluj jen to co potřebujes a necpi tam kodekpacky akorát jsou pak kodeky ruznych verzi v konfliktu a nekdy to je i na reistal....
V tvem pripade je to zrejmne v nastaveni kodeku či prehravače... nouzove mužes použit i obraceni obrazovky v nastaveni VGA driverů a jejich utilitek.
- Maxtor
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Maxtor
- Začátečník

-
Tak samozrejme, ze manualni instalace kodeku je nejlepsi, otazkou ale je, zda to ma pri mnozstvi dnesnich formatu smysl a zda je vubec realne ony kodeky sehnat..
Pouzivam prave K-Lite uz leta a nikdy zadny problem.. instalace nabidne vyber potrebneho, po jejim dokonceni jsou zkontrolovany a odstraneny konflikty.. vse pak slape jak ma..
Bych se z toho bez baliku pomalu dneska zblaznil.. mas tady Apple Movie, DivX, XviD, VOB, Indeo, vsechny verze Mpeg, atd. atd.. k tomu tak 20, 30 audio kodeku.. zadna sranda..
Pro me je codec-pack nejlepsim resenim.. o tomhle navic vim, ze funguje bez problemu..
Pouzivam prave K-Lite uz leta a nikdy zadny problem.. instalace nabidne vyber potrebneho, po jejim dokonceni jsou zkontrolovany a odstraneny konflikty.. vse pak slape jak ma..
Bych se z toho bez baliku pomalu dneska zblaznil.. mas tady Apple Movie, DivX, XviD, VOB, Indeo, vsechny verze Mpeg, atd. atd.. k tomu tak 20, 30 audio kodeku.. zadna sranda..
Pro me je codec-pack nejlepsim resenim.. o tomhle navic vim, ze funguje bez problemu..
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Pravda je ta že málo kdo si tam dá praci instalovat kodek po kodeku ale vpodstate to funguje tak, že tam dáš DVD prehravač a máš z pulky vystaráno, neco v systemu je. Pak tam dáš Divx, Xvid, QUicktimealternative.Maxtor píše:Tak samozrejme, ze manualni instalace kodeku je nejlepsi, otazkou ale je, zda to ma pri mnozstvi dnesnich formatu smysl a zda je vubec realne ony kodeky sehnat..
Když kodecpack tak neco odzkoušeného, ale problem nastane v momentě když tam dáš napriklad TV kartu, Sat. kartu, nejakou střižnu VIdeo... tyto aplikace si nesou svoje kodeky a vetšinou jine verze než je v packu. A to je kámen urazu, pak jsou kodekdy v konfliktu a pak je už problem...
- kocourleo
- Začátečník

Přiznám se, že dnes instaluji jen Kmplayer a VLC, pokud potřebuji komprimovat do Xvid, nainstaluji si jen Xvid. Vše ostatní nechávám na integrovaných kodecích ve zmíněných přehrávačích a zatím jsem vše přehrál. Nemám čas na to, abych se drbal s instalací a odinstalací kodeků a ani mne to nebaví.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak! Nervat tam co nepotřebujes, jen když neco nejde tak naistalovat, ty aplikace co si nesou svoje kodeky jsou nej.... Když soft tak pořádnejkocourleo píše:Přiznám se, že dnes instaluji jen Kmplayer a VLC, pokud potřebuji komprimovat do Xvid, nainstaluji si jen Xvid. Vše ostatní nechávám na integrovaných kodecích ve zmíněných přehrávačích a zatím jsem vše přehrál. Nemám čas na to, abych se drbal s instalací a odinstalací kodeků a ani mne to nebaví.
- Erixonn
- Nováček

-
Dzin píše:Přesně tak! Nervat tam co nepotřebujes, jen když neco nejde tak naistalovat, ty aplikace co si nesou svoje kodeky jsou nej.... Když soft tak pořádnejkocourleo píše:Přiznám se, že dnes instaluji jen Kmplayer a VLC, pokud potřebuji komprimovat do Xvid, nainstaluji si jen Xvid. Vše ostatní nechávám na integrovaných kodecích ve zmíněných přehrávačích a zatím jsem vše přehrál. Nemám čas na to, abych se drbal s instalací a odinstalací kodeků a ani mne to nebaví.
Dobrá to všechno chápu,ale teď existuje něco čím bych zjistil co mám instalované za kodeky nebo jak odstranit tu případnou kolizy?
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele: