DivX nebo Xvid

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
Erixonn
Nováček
Nováček

DivX nebo Xvid

Příspěvek od Erixonn »

nainstaloval jsem kodek BaoFeng [Storm codec] všechno šlo přehrát v pohodě.V počítači mám půlku seriálu Lovci duchů,a ta jede normálně,ale na flash paměti jsem přinesl druhou půlku seriálu od toho samého zdroje,jenže ten obraz je rozdělenej na dvě půlky obrazovky a ještě vzhůru nohama?!!Tak jsem nainstaloval nový Baofeng2 a pořád to samé.Helpněte mi někdo? :roll:
Jo- serial je v xvid.
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Pokud cpeš do PC takovy svinstvo jako kodecpacky tak se nesmíš divit, píšem to tu stále.
Nainstaluj jen to co potřebujes a necpi tam kodekpacky akorát jsou pak kodeky ruznych verzi v konfliktu a nekdy to je i na reistal....
V tvem pripade je to zrejmne v nastaveni kodeku či prehravače... nouzove mužes použit i obraceni obrazovky v nastaveni VGA driverů a jejich utilitek.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Hmm.. ono staci instalovat codecpack, ktery na konci ony konflikty umi zkontrolovat a odstranit..
viz. K-Lite
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Maxtor píše:Hmm.. ono staci instalovat codecpack, ktery na konci ony konflikty umi zkontrolovat a odstranit..
viz. K-Lite
To si myslíš, to je jak přeinstalovaní win.....
Neni nad clean instal a kodeky co potřebujes.
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Tak samozrejme, ze manualni instalace kodeku je nejlepsi, otazkou ale je, zda to ma pri mnozstvi dnesnich formatu smysl a zda je vubec realne ony kodeky sehnat..
Pouzivam prave K-Lite uz leta a nikdy zadny problem.. instalace nabidne vyber potrebneho, po jejim dokonceni jsou zkontrolovany a odstraneny konflikty.. vse pak slape jak ma..
Bych se z toho bez baliku pomalu dneska zblaznil.. mas tady Apple Movie, DivX, XviD, VOB, Indeo, vsechny verze Mpeg, atd. atd.. k tomu tak 20, 30 audio kodeku.. zadna sranda..
Pro me je codec-pack nejlepsim resenim.. o tomhle navic vim, ze funguje bez problemu..
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Maxtor píše:Tak samozrejme, ze manualni instalace kodeku je nejlepsi, otazkou ale je, zda to ma pri mnozstvi dnesnich formatu smysl a zda je vubec realne ony kodeky sehnat..
Pouzivam prave K-Lite uz leta a nikdy zadny problem.. instalace nabidne vyber potrebneho, po jejim dokonceni jsou zkontrolovany a odstraneny konflikty.. vse pak slape jak ma..
Bych se z toho bez baliku pomalu dneska zblaznil.. mas tady Apple Movie, DivX, XviD, VOB, Indeo, vsechny verze Mpeg, atd. atd.. k tomu tak 20, 30 audio kodeku.. zadna sranda..
Pro me je codec-pack nejlepsim resenim.. o tomhle navic vim, ze funguje bez problemu..
Pravda je ta že málo kdo si tam dá praci instalovat kodek po kodeku ale vpodstate to funguje tak, že tam dáš DVD prehravač a máš z pulky vystaráno, neco v systemu je. Pak tam dáš Divx, Xvid, QUicktimealternative.
Když kodecpack tak neco odzkoušeného, ale problem nastane v momentě když tam dáš napriklad TV kartu, Sat. kartu, nejakou střižnu VIdeo... tyto aplikace si nesou svoje kodeky a vetšinou jine verze než je v packu. A to je kámen urazu, pak jsou kodekdy v konfliktu a pak je už problem...
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

Přiznám se, že dnes instaluji jen Kmplayer a VLC, pokud potřebuji komprimovat do Xvid, nainstaluji si jen Xvid. Vše ostatní nechávám na integrovaných kodecích ve zmíněných přehrávačích a zatím jsem vše přehrál. Nemám čas na to, abych se drbal s instalací a odinstalací kodeků a ani mne to nebaví.
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

kocourleo píše:Přiznám se, že dnes instaluji jen Kmplayer a VLC, pokud potřebuji komprimovat do Xvid, nainstaluji si jen Xvid. Vše ostatní nechávám na integrovaných kodecích ve zmíněných přehrávačích a zatím jsem vše přehrál. Nemám čas na to, abych se drbal s instalací a odinstalací kodeků a ani mne to nebaví.
Přesně tak! Nervat tam co nepotřebujes, jen když neco nejde tak naistalovat, ty aplikace co si nesou svoje kodeky jsou nej.... Když soft tak pořádnej :-)
Erixonn
Nováček
Nováček

Příspěvek od Erixonn »

Dzin píše:
kocourleo píše:Přiznám se, že dnes instaluji jen Kmplayer a VLC, pokud potřebuji komprimovat do Xvid, nainstaluji si jen Xvid. Vše ostatní nechávám na integrovaných kodecích ve zmíněných přehrávačích a zatím jsem vše přehrál. Nemám čas na to, abych se drbal s instalací a odinstalací kodeků a ani mne to nebaví.
Přesně tak! Nervat tam co nepotřebujes, jen když neco nejde tak naistalovat, ty aplikace co si nesou svoje kodeky jsou nej.... Když soft tak pořádnej :-)

Dobrá to všechno chápu,ale teď existuje něco čím bych zjistil co mám instalované za kodeky nebo jak odstranit tu případnou kolizy?
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Erixonn píše: Dobrá to všechno chápu,ale teď existuje něco čím bych zjistil co mám instalované za kodeky nebo jak odstranit tu případnou kolizy?
GSspot, hlavne když do nej načteš video tak ti zobrazi jakym kodekem je zvuk, jakym obraz a jestli jej máš v systemu.
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

diky Dzine :) , ja si zaboha uz hezkejch par mesicu nemohl vzpomenout na jeho nazev :oops:

//Dzin : stačilo se zeptat :-)
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“