Mechanika TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Barthez011
Nováček
Nováček

Mechanika TSSTcorp CD/DVDW TS-L632D

Příspěvek od Barthez011 »

Zdravim,
mam problem s mechanikou. Asi pred tydnem mi prestala zapisovat na CD, vzdycky vsechno probehne uspesne, zapisovani i kontrola dat, ale pak se na CD podivam a nic na nem neni, zkousel jsem i ruzny programy k vypalovani, ale je to porad stejne. Pritom s vypalovanim DVD nema vubec zadne problemy. Nevite nekdo, co s tim, prosim?
aRf
Nováček
Nováček

Příspěvek od aRf »

Co zkusit update flash firmware?To je Samsung? Na jaké media vypaluješ ,možná si nemusi rozumet se vsemi medii...
Barthez011
Nováček
Nováček

Ano, je to Toshiba - Samsung. Vypaluju na Verbatimy a nikdy sem nemel problem, az ted..
viky58
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od viky58 »

Takže :
Bud je vadaná palirna (pokud je v záruce tak reklamovat ! pokud už neni tak vyhodit :) )
nebo tonhle problem mi jednou udělaly WIN XP když se posra*ly tak sem udělal reinstal widlí a byl všecko Ok
Barthez011
Nováček
Nováček

Je nová právě, nemám ji ještě ani rok. Zkusím asi nejdřív ten reinstall a uvidím. Dík za radu.
Václav Sedlář
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Václav Sedlář »

Je divné, že proběhne kontrola dat úspěšně.Není tam nějaký režim simulace vypalování na CD?
Barthez011
Nováček
Nováček

Přesně tak, vypálení i kontrola proběhne úspěšně, ale na CD není vůbec nic nebo CD mechanika vůbec nepřečte. Režim simulace určitě Nero nabízí, ale nikdo jsem ho nepoužil.
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“