Změna licenčního klíče ve Windows XP
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Richard.Nachod
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Změna licenčního klíče ve Windows XP
Nevíte někdo jak změnit Product key abych nemusel přeinstalovat celé Windowsy. I když mám Windle z tzv multilicence tak bych chtěl mít off. mám jedny nové a nechce se mi celý PC instalovat a ladit znovu. Našel jsem, že to jde programem od MS ale ten se mi nepřipojí na net a do těch registrů nevím jestli mám jít, když všude píšou, že to jde jen u OEM verze.
A64 3000+Gigabyte K8N Ultra-9, 2 x 256 DDR 400 cl 2.5 GEIL - dual channel
Leadtek 6600GT TDH128, WD 120 GB 7200 SATA
Leadtek 6600GT TDH128, WD 120 GB 7200 SATA
- jajapv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Richard.Nachod
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- jajapv
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Asi jo,bude to fungovat jen oem-oem nebo krabicovka,ale to taky nepujde udělat z multilicenčních windows normální krabicovku nebo oem jen změnou čísla,to ti asi než reinstal nic jiného nezbývá.Richard.Nachod píše:Tak ten postup bohužel asi funguje jen na OEM verzi.
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
- CZDaywalker
- Středně pokročilý

-
Je to tak, ze MS officiálně doporučuje čistou instalaci. Jinak je to o tom, co chce uživatel zkusit.
Změna Key je možná buď pro WGA klíče, které si objednáš od MS online po chybě při ověření pravosti nebo OEM klíčem, který je určený pro legalizaci.
Nicméně záleží na verzi Product Key (PK ) , který byl použitý pro instalaci nelegálního Windows. Série Windows XP mají různé typy PK - SP1, SP2, SP2b, SP2c apod.
Aktuální verze legalizačních balíčků mají SP2c - a tady je kámen úrazu.
V drtivě většině uživatelů, kteří legalizují, je verze Windows XP např s původním SP2. Pokud legalizaují klíčem typu SP2c, vznikají problémy, že se např. vůbec legalizace nebo změna PK neprovede nebo po retartu se systém zacyklí v aktivaci.
Proto je všude doporučeno, aby si uživatel udělal čistou instalaci.
Změna Key je možná buď pro WGA klíče, které si objednáš od MS online po chybě při ověření pravosti nebo OEM klíčem, který je určený pro legalizaci.
Nicméně záleží na verzi Product Key (PK ) , který byl použitý pro instalaci nelegálního Windows. Série Windows XP mají různé typy PK - SP1, SP2, SP2b, SP2c apod.
Aktuální verze legalizačních balíčků mají SP2c - a tady je kámen úrazu.
V drtivě většině uživatelů, kteří legalizují, je verze Windows XP např s původním SP2. Pokud legalizaují klíčem typu SP2c, vznikají problémy, že se např. vůbec legalizace nebo změna PK neprovede nebo po retartu se systém zacyklí v aktivaci.
Proto je všude doporučeno, aby si uživatel udělal čistou instalaci.
- gary90
- Nováček

-
Re: Změna licenčního klíče ve Windows XP
Zdravim já osobně jsem si licenční klíč změnilpřes program http://en.utilidades-utiles.com/download-keyfinder.html je to rychlý a pohodový:)
- helium
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna licenčního klíče ve Windows XP
uplne jednoduse staci smazat nasledujici:
C:\WINDOWS\system32\wpa.dbl
C:\WINDOWS\system32\wpa.bak
po restartu to je zraly na novou aktivaci a tam je i tlacitko na zmenu PRODUCT KEY
C:\WINDOWS\system32\wpa.dbl
C:\WINDOWS\system32\wpa.bak
po restartu to je zraly na novou aktivaci a tam je i tlacitko na zmenu PRODUCT KEY
--------------------------------------------------------------------------------
Dnešní rozbujelý SW neodpovídá povaze a stavu dnešních uživatelů nebo naopak ??
Dnešní rozbujelý SW neodpovídá povaze a stavu dnešních uživatelů nebo naopak ??