Zesvetleni videa bez komprese.

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Zub
Začátečník
Začátečník

Zesvetleni videa bez komprese.

Příspěvek od Zub »

ahoj, poradi mi nekdo jak zesvetlit video nahrany z fotaku mpg ? bez jakykoli koprese , ciste jen zesvetlit.
Aigor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Zesvetleni videa bez komprese.

Příspěvek od Aigor »

Zub píše:ahoj, poradi mi nekdo jak zesvetlit video nahrany z fotaku mpg ? bez jakykoli koprese , ciste jen zesvetlit.
Bez rekomprese se neobejdes. Maximalne tak nastavit postprocessig na kodeku v prehravaci (kdysi se to delalo, ale uz jsem to hodne dlouho nepotreboval, tak z hlavy nevim). Ale to samozrejme neni moc pohodlny ani prenosny reseni..
xxsawer
Začátečník
Začátečník

zesvetleni

Příspěvek od xxsawer »

Na zesvetleni se vyprdni a zesvetli si to primo v prehravaci, doporucuju treba mplayer
Zub
Začátečník
Začátečník

Re: zesvetleni

Příspěvek od Zub »

xxsawer píše:Na zesvetleni se vyprdni a zesvetli si to primo v prehravaci, doporucuju treba mplayer
to bych rad ale potrebuju videa hodit na youtube.. asi to budu muset i komprimovat, nechce se mi pac jsou videa male a pride mi to zbytecne
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

no tak jsem pristoupil ke komprimaci ale je tu zas dalsi problem :)
Mam video, nehravany fotakem z jednoho tmavyho klubu.
Pustim to ve WMP a video je tmave jako bota. zesvetlim to a ze tmy vystoupi postavy lidi. nejsou moc videt ale preci jen je znat ze tam jsou lidi.
No a kdyz jsem chtel video zesvetlit ve Virtual dubu nebo ve TMPGEnc, tak v nastaveni zvysim svetlost ale misto toho abych tam videl aspon obrysi lidi jako u zesvetleni ve WMP, tak mi to pouze zesvetli tmu. takze neni videt vubec nic. jde s tim neco udelat? zkousel jsem Adobe Premiere ale ten mi nejde nainstalovat.
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

vyreseno, jediny program co se s tim suverene popral je Sony Vegas 8.0 pro
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Zub píše:vyreseno, jediny program co se s tim suverene popral je Sony Vegas 8.0 pro
Tak srovnávat Vegas a VirtualDub je asi jako srovnávat škodovku a formuli F1. :-)
ALe to co chceš by i ve VD šlo z přislušnym filtrem...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Zub
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Zub »

Dzin píše:
Zub píše:vyreseno, jediny program co se s tim suverene popral je Sony Vegas 8.0 pro
Tak srovnávat Vegas a VirtualDub je asi jako srovnávat škodovku a formuli F1. :-)
ALe to co chceš by i ve VD šlo z přislušnym filtrem...
no ten filtr byl klasicky gamma nebo contrast nebo neco podobnyho ale ani v jednom jsem nedocilil zesvetleni tak jak jsme potreboval, ale chyba je u me, ty videa z fotaku jsou nejaky prapodivny :) nikdo s tim problemy nema
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“