Zesvetleni videa bez komprese.
- Zub
- Začátečník

-
Zesvetleni videa bez komprese.
ahoj, poradi mi nekdo jak zesvetlit video nahrany z fotaku mpg ? bez jakykoli koprese , ciste jen zesvetlit.
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Zesvetleni videa bez komprese.
Bez rekomprese se neobejdes. Maximalne tak nastavit postprocessig na kodeku v prehravaci (kdysi se to delalo, ale uz jsem to hodne dlouho nepotreboval, tak z hlavy nevim). Ale to samozrejme neni moc pohodlny ani prenosny reseni..Zub píše:ahoj, poradi mi nekdo jak zesvetlit video nahrany z fotaku mpg ? bez jakykoli koprese , ciste jen zesvetlit.
- xxsawer
- Začátečník

-
zesvetleni
Na zesvetleni se vyprdni a zesvetli si to primo v prehravaci, doporucuju treba mplayer
- Zub
- Začátečník

-
Re: zesvetleni
to bych rad ale potrebuju videa hodit na youtube.. asi to budu muset i komprimovat, nechce se mi pac jsou videa male a pride mi to zbytecnexxsawer píše:Na zesvetleni se vyprdni a zesvetli si to primo v prehravaci, doporucuju treba mplayer
- Zub
- Začátečník

-
no tak jsem pristoupil ke komprimaci ale je tu zas dalsi problem 
Mam video, nehravany fotakem z jednoho tmavyho klubu.
Pustim to ve WMP a video je tmave jako bota. zesvetlim to a ze tmy vystoupi postavy lidi. nejsou moc videt ale preci jen je znat ze tam jsou lidi.
No a kdyz jsem chtel video zesvetlit ve Virtual dubu nebo ve TMPGEnc, tak v nastaveni zvysim svetlost ale misto toho abych tam videl aspon obrysi lidi jako u zesvetleni ve WMP, tak mi to pouze zesvetli tmu. takze neni videt vubec nic. jde s tim neco udelat? zkousel jsem Adobe Premiere ale ten mi nejde nainstalovat.
Mam video, nehravany fotakem z jednoho tmavyho klubu.
Pustim to ve WMP a video je tmave jako bota. zesvetlim to a ze tmy vystoupi postavy lidi. nejsou moc videt ale preci jen je znat ze tam jsou lidi.
No a kdyz jsem chtel video zesvetlit ve Virtual dubu nebo ve TMPGEnc, tak v nastaveni zvysim svetlost ale misto toho abych tam videl aspon obrysi lidi jako u zesvetleni ve WMP, tak mi to pouze zesvetli tmu. takze neni videt vubec nic. jde s tim neco udelat? zkousel jsem Adobe Premiere ale ten mi nejde nainstalovat.
- Zub
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Zub
- Začátečník

-
no ten filtr byl klasicky gamma nebo contrast nebo neco podobnyho ale ani v jednom jsem nedocilil zesvetleni tak jak jsme potreboval, ale chyba je u me, ty videa z fotaku jsou nejaky prapodivnyDzin píše:Tak srovnávat Vegas a VirtualDub je asi jako srovnávat škodovku a formuli F1.Zub píše:vyreseno, jediny program co se s tim suverene popral je Sony Vegas 8.0 pro
ALe to co chceš by i ve VD šlo z přislušnym filtrem...