Zdar vsichni,
poridil jsem si Saphire HD 3870 a na rozdil od 6600GT, kterou jsem mel predtim mi tahle zobrazuje uplne jinak barvy.
Nejdrive jsem myslel, ze to je nejakyma zbytkama ovladacu nVidie, ale po formatu a reinstalaci winXP je to uplne stejne.
Projevuje se to tak, ze napr. v kazdem okne windows je v zahlavi nejaky text - bilou barvou a ma lehky tmavomodry stin - obvykle. Nova karta ho ale zobrazuje jako bily text s cervenym stinem. Totez je pri startu winXP, kdyz se na moment zobrazi napis "Vitejte" - ma cerveny stin misto tmavomodreho.
Blbe je, ze se to projevuje i na webovych strankach - odkazy na iDnes napr. maji barvu "magenta" a obvykle byvaji tmavomodre apod. Jevi se mi, jako by karta spatne zobrazovala default modrou barvu windows.
Mate nekdo podobny problem?
mam nejnovejsi verzi ovladacu i CCC (8.4), ale tato chyba se projevila jeste pred tim, nez jsem je nainstaloval - na uplne cistych WinXP SP2 bez jakehokoliv jineho SW.
Prosim poradte cim by to mohlo byt (zeby nejake default nastaveni barevneho profilu nebo tak neco?)
Diky
Saphire HD3870 - podivne barvy ve windows i aplikacich
Moderátoři: morke, Walker1134
- ickis
- Nováček

-
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Mas dobre nasazeny kabel od monitoru?
Dela to i pri POSTu apod?
Dela to i pri POSTu apod?
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- ickis
- Nováček

-
- xxsawer
- Začátečník

-
Chyba ovladacu
Odpoved sem napsal sem
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 4&start=80
Reseni je nainstalovat hotfix k ovladacum...
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 4&start=80
Reseni je nainstalovat hotfix k ovladacum...