Sieť na win XP pýta heslo

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
martin850
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Sieť na win XP pýta heslo

Příspěvek od martin850 »

ahojte. V prvom rade sa ospravedlnujem, ze zase pisem dokola o tolko diskutovanom probleme, ale nikde som nenasiel funkcne riesenie.

problem: mam siet s 2 pocitacmi (cez router), vsetko fungovalo ako ma (zdielanie suborov a tlaciarni) a zrazu od jedneho dna nefunguje. Pri pristupe na jeden pocitac to vyzaduje nejake heslo od konta Guest. Guest je sice zapaty (aj ked neviem naco sluzi) a heslo od neho neviem a vobec neviem, kde sa zobralo ked ho pyta?

Tu som sa docital, ze pomaha nastavit pristupove prava zlozky vo vypnutom jednoduchom zdielani. Ale to tiez neviem ako.

A tiez neviem, preco to este pred tyzdnom fungovalo a dnes uz nie.

Za cenne rady dakujem. S tymto problemom sa stretavam uz niekolko rokov a nikdy som nevedel riesenie. vzdy mi pomohlo len vseliako pomenit siet a restartovat pocitace, teraz mi to nepomaha.

EDIT: uz sa mi to podarilo vyriesit, na obydvoch pocitacoch som vypol Guest accont, potom zapol a restart.
ale stale neviem nejake rozumne riesenie, preco mi to XP robi :-)
DOSKA Asus P5K CPU C2D E8500 @ 3.9GHz RAM A-DATA Vitesta 2x2GB 1066MHz HDD WD SE 250GB, WD GP 500GB zdroj Seasonic 750W VGA Sapphire HD4870 DVD RW LG GSA 4040B, HP GSA-H31L (ligh scribe) BEDNA Thermaltake Eureka ZVUK audigi 2 ZS bulk, creative T7900 7.1 TLACIREN HP 5550, HP LaserJet 1150, Samsung CLX-2160 SCANER Acer scanprisa 640UT MONITORBenQ T241WA (24" LCD) + male upravy
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“