ATI Catalyst 8.5

Všechny ovladače, problémy, řešení a doporučení pro grafické karty a nebo jejich BIOSy.

Moderátoři: morke, Walker1134

teldah
Začátečník
Začátečník

ATI Catalyst 8.5

Příspěvek od teldah »

už jsou venku :)

http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx

U mě nárust pod vistama v 3Dmarku vantage pěkných 360 bodů navrch :-D
Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Performance Improvements
The following performance gains are noticed with this release of Catalyst™.

Call of Juarez DX10: Performance increases up to 12% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product

Halo: Performance increases by 10-30% across all of the supported ATI Radeon™ series of products

Lost Planet DX10: Performance increases from 5 to 35% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product

Stalker DX9: Performance increases by 20-50% when HDR is enabled in the game; across all ATI Radeon™ HD38x0 series of products

World in Conflict DX10: Performance increases up to 25% on systems containing an ATI Radeon™ HD36x0 and/or an ATI Radeon™ 38x0 series of product. Higher performance gains are noticed on systems contianing an ATI Radeon™ 3870x2 series of product

Celkem slusne, uvidim, co se jeste zlepsilo, ikdyz nechapu, jak muzou ve Stalkerovi nahnat 50% vykonu, leda tak, ze by HDR nebylo beznou soucasti hry, coz snad je.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
durod
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od durod »

Sobo píše:Lost Planet DX10: Performance increases from 5 to 35% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product

Stalker DX9: Performance increases by 20-50% when HDR is enabled in the game; across all ATI Radeon™ HD38x0 series of products

World in Conflict DX10: Performance increases up to 25% on systems containing an ATI Radeon™ HD36x0 and/or an ATI Radeon™ 38x0 series of product. Higher performance gains are noticed on systems contianing an ATI Radeon™ 3870x2 series of product .

O, bomba, konecne po roce, co tak jeste zvysist vykon ve half life 1, far cry,piskvorky a tetris.
i5 2500K, 16GB RAM, HD7750
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

se stalkerem jim to trvalo, ale i to potesi protoze treba ja osobne ho porad hraju :)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

durod píše:
Sobo píše:Lost Planet DX10: Performance increases from 5 to 35% on systems containing an ATI Radeon™ HD 3xx0 series of product

World in Conflict DX10: Performance increases up to 25% on systems containing an ATI Radeon™ HD36x0 and/or an ATI Radeon™ 38x0 series of product. Higher performance gains are noticed on systems contianing an ATI Radeon™ 3870x2 series of product .

O, bomba, konecne po roce, co tak jeste zvysist vykon ve half life 1, far cry,piskvorky a tetris.
hele u Nvidie se tedka cekalo u starsich karet 4 mesice na WHQL drivery takze si di prudit nekam jinam jo? :offtopic:
slaava
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slaava »

tak jelikoz mi 8.4, konkretne ati2dvag, zacali hazet BSOD kvuli tomu, ze jsem odinstaloval hru Nosferatu ( :lol: ), tak jsem tam rovnou nahodil tyto, ale nemam je cim testnout :oops: maximalne cod4, kde jsem ale zadne zmeny nezaznamenal...
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
Dejv Rok 99FPS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dejv Rok 99FPS »

Ach jo po nainstalovani mi běži grafika furt na plnou frekvenci a v 2D se mi nesniži takty :( to celkem naštve
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to mi dela taky, ale me to nevadi, ba naopak, obcas se mi totis ve 3d studiu karta neprepla do 3d coz me dost u nahledu stvalo :)
xxsawer
Začátečník
Začátečník

Nejedou s kartama pro AGP

Příspěvek od xxsawer »

Kuci nez se tady zacnete rozplyvat jaky to sou skvely ovladace tak mi nejdou nainstalovat, dostavam chybu "Setup did not find a driver compatible with your current hardware or operating system. Setup will now exit" Vypada to, ze nejedou pro AGP karty. Jenom pro informaci, mam Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP 512MB
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Pro AGP karty musíš mít AGP hotfix driver. Dosud vycházel s několikatýdenním zpožděním oproti certifikované verzi.
Nejlepší moderátor ve výslužbě
[CZ]mike
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od [CZ]mike »

Dejv Rok 99FPS píše:Ach jo po nainstalovani mi běži grafika furt na plnou frekvenci a v 2D se mi nesniži takty :( to celkem naštve
Uff, me to nedela(hned jsem instaloval rivatuner abych si to overil)
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Na techto catalystech mi nefunguje folding@home na win xp, na viste by to melo normalne fungovat. Na foru k folding@home jsem se docetl, ze tenhle nebo pristi tyden bude novy klient, ktery by mel problem resit.
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

glu píše:Na techto catalystech mi nefunguje folding@home na win xp, na viste by to melo normalne fungovat. Na foru k folding@home jsem se docetl, ze tenhle nebo pristi tyden bude novy klient, ktery by mel problem resit.
me folding funguje bez problemu WIN XP PROf. + CAT 8,5.
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

Dejv Rok 99FPS píše:Ach jo po nainstalovani mi běži grafika furt na plnou frekvenci a v 2D se mi nesniži takty :( to celkem naštve
no, ted sem doinstaloval (instaluju formou rovnou na vec: to same co laik uzivatel, rovnou po stazeni spusti setup a ono to vse udela samo a vy (skoro) to vyjde) a nemam zatim zadny problem, grafiku zenu furt na stejnech taktech a teplotach viz podpis a prepinani m take jde
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
glu
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od glu »

Stratos píše:
glu píše:Na techto catalystech mi nefunguje folding@home na win xp, na viste by to melo normalne fungovat. Na foru k folding@home jsem se docetl, ze tenhle nebo pristi tyden bude novy klient, ktery by mel problem resit.
me folding funguje bez problemu WIN XP PROf. + CAT 8,5.
Me to porad dokola stahuje novy fah core az se dostane do modu sleep a tim to konci, jak beta 3 tak i beta 5. Viz: http://foldingforum.org/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
DEVastor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEVastor »

rozdil vykonu mezi 8.3 a 8.5 na 3850 512MB http://www.computerbase.de/news/treiber ... t_85_dx10/
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

DEVastor píše:rozdil vykonu mezi 8.3 a 8.5 na 3850 512MB http://www.computerbase.de/news/treiber ... t_85_dx10/
behem 2 mesicu udelat prumerne 15% vykonu navic tomu rikam vykon :)
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Zkoušel jste někdo na HD3870 Crossfire. XP i Vista 64bit. Diky. Zatím mám Cat 8.4 a pohoda.
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

zkousel sem,... obcas to zlobi :( , nevim proc ale hazi mi to artefakty v nekterejch scenach :?

edit: ve vista 64
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Flegy píše:zkousel sem,... obcas to zlobi :( , nevim proc ale hazi mi to artefakty v nekterejch scenach :?

edit: ve vista 64
Ok, takže když mě fachají 8.4 tak neměním...počkám ještě na 8.6
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W
Odpovědět

Zpět na „Ovladače a BIOSy“