Notebook a voda :)
Moderátor: Don
- SGTEAM
- Nováček
-
Notebook a voda :)
Stalo se: Polil sem "omylem" notas cistou vodou. Vse nechal uschnout a vse jede v pohode, krome jednoho tlacitka, ktere nereaguje. Premyslim co s tim, na reklamaci by to asi poznali.
Dekuji za rady.
Dekuji za rady.
- Rytmus
- Žlutá karta
-
- SGTEAM
- Nováček
-
Jedná se o šipku doprava (moc nepoužívám, teoreticky nevadí).
Spíše mám strach o korozi desky.
Jde mi spíše o to, že notas je v zaruce jeste rok. A problem je ze nekdy nejde startnout, proste zahrabe a konec, musim vyndat baterku, chvily pockat a pak ho startnu, tento problem sem mel od zacatku (reklamoval sem to a oni rekli ze jestli se to bude opakovat ze mi to vymeni, asi chyba hardwaru,protoze ani pc nezacal nebihat , proste jen na sekundu zahrabal a konec).
Mel sem v planu ho nechat reklamovat pres prazdniny, kdy bude volnejsi rezim, ale ted diky incidentu s vodou nevim jak postupovat dal.
Spíše mám strach o korozi desky.
Jde mi spíše o to, že notas je v zaruce jeste rok. A problem je ze nekdy nejde startnout, proste zahrabe a konec, musim vyndat baterku, chvily pockat a pak ho startnu, tento problem sem mel od zacatku (reklamoval sem to a oni rekli ze jestli se to bude opakovat ze mi to vymeni, asi chyba hardwaru,protoze ani pc nezacal nebihat , proste jen na sekundu zahrabal a konec).
Mel sem v planu ho nechat reklamovat pres prazdniny, kdy bude volnejsi rezim, ale ted diky incidentu s vodou nevim jak postupovat dal.
- Jackal
- Mírně pokročilý
Pořádně nechat proschnout a reklamovat. Deska je určitě zalita filmem nějaké ochrany, koroze bych se nebál, ale odnes to co nejdříve, aby nezačalo reznout něco co potřebuje čas na reznutí.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (26100.2605)
Keyboard: Logitech MX Keys S Graphite, Mouse: Logitech G Pro X Superlight 2, Monitor: 27" AOC Q27G2S/EU Gaming QHD, OS: Windows 11 Pro x64, Verze 24H2 (26100.2605)
- SGTEAM
- Nováček
-
- Jackal
- Mírně pokročilý
Odvážnému štěstí přeje. Já myslím, že je dostaneš na to špatně nabíhání systému. Držím palce.
Notebook: Acer Nitro 17 AN17-41-R8FE Obsidian Black
- SGTEAM
- Nováček
-
- SS_Rambo
- Mírně pokročilý