zdar
potrebujem freewebhosting na projekt do skoly
poziadavky
*50MB miesta (viac netreba)
*ziadna reklama, ziaden popup, ziaden reklamny riadok hore, dole v strede a ja viem kde este
proste bez reklamy
dobre by bolo keby bol z tych rychlejsich ale cache to vie poriesit, takze nemusi byt
na tom aka a kde bude domena nezalezi, nutne je aby bol bez reklamy
dik
vymozenosti ako PHP/CGI atd nepotrebujem
doporucte free webhostng
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý

jirka mrazek (?) tu poskytoval svuj hosting za pakatel. domluv se s nim.
*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*'``'*:-.,_,.-:*
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
prave si ctete krasny, uzasny, inteligentni, gradiozni podpis a velice ho obdivujete! touzite po nem! chcete ho! uz bez nej nemuzete byt a radi byste ho videli i pod svymi prispevky! a co ja udelam? napisu: ol rajt ryzvd (c) myom
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- myom
- Středně pokročilý

imho dalo by se s nim domluvit, ale stejne bys potreboval domenu.
jinak udelej nejakou stranku, na ktere bude reklama a z ni uz bude projekt...
popr. kdyby jsi byl hodny, tak bych ti na svem hostingu mohl udelat ftp pokud ti nevadi subdomena...
jinak udelej nejakou stranku, na ktere bude reklama a z ni uz bude projekt...
popr. kdyby jsi byl hodny, tak bych ti na svem hostingu mohl udelat ftp pokud ti nevadi subdomena...
- jcdenton12
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
ano, to by moc pomohlo, ak by si bol tak laskavy
tym ze domena moze byt hocijaka som myslel ze aj domena 2 alebo 3 radu ci ake su, alebo adresar, to je uplne jedno
inac s tou uvodnou strankou som to aj tak mal
na hostujem.sk som si to dal do podadresara vcera poobede a nic tam nebolo a ked som to otvoril dnes rano v skole tak uz tam bol reklamny banner
tym ze domena moze byt hocijaka som myslel ze aj domena 2 alebo 3 radu ci ake su, alebo adresar, to je uplne jedno
inac s tou uvodnou strankou som to aj tak mal
na hostujem.sk som si to dal do podadresara vcera poobede a nic tam nebolo a ked som to otvoril dnes rano v skole tak uz tam bol reklamny banner
...
- martin.ol
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Tak nic, jsem ti to chtěl taky navrhnout
ale myom mě koukám předběhl 
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home