Zdravim pani,
chcel by som Vas poprosit o pomoc, jedna sa o notebook Fujitsu siemens - amilo, problem je, ze pri spusteni scandisku, dojde kontrola po urcity sector a tam zastane, samozrejme bez opravy. Skusal som aj naplanovanie scandisku pri restarte, to iste na 49% na konkretnom clustry kontrola zastane a chyba ostane neodstranena. Je nejaka moznost, ako sa tohto chybneho sectoru zbavit, aj za cenu straty dat na disku C?
Nemozna oprava chybneho sektoru na disku
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Heimdall
- Nováček

Nemozna oprava chybneho sektoru na disku
Intel Core 2 Duo 6750 (2,66), ATi Radeon HD2900pro(1024), ABIT soc.775, ATX/P35/DDR2, Kingston 4x1024 HyperX 800, 2x250 SATAII Seagate, Seasonic 500W, Case - Chieftec BigTovwer, 26" LCD Samsung 2693HM.
- glu
- Začátečník

-
Nejdriv asi zjisti pres soft hdtune, jestli je to vadny sektor a pripadne kolik jich je. Jestli to je vadny sektor a notas mas v zaruce, tak bych ho reklamoval. V pripade, ze to nebude vadny sektor(y), tak bych ho zkusil normalne naformatovat (vcetne ostraneni oddilu) + cista instalace OS a nasledna kontrola scandiskem. V pripade, ze to bude vadny sektor(y) a mas po zaruce, muzes vyzkouset vetsinou dos utilitu od vyrobce disku a v nem low level formating. Uz se mi takhle podarilo "vylecit" 2 disky samsungy od vadnych sektoru, ale moc uz jim neverim. Urcite si zalohuj vsechna data, nez s tim zacnes neco delat. Jeste me napadlo jestli nemas zavirovanej nebo zabordelenej komp, to by se mohlo projevovat i takhle.