Rainbow Six Vegas zákys

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
fps
Začátečník
Začátečník

Rainbow Six Vegas zákys

Příspěvek od fps »

v Rainbow Six Vegas už jsem docela daleko odehrává se to ve skladu úkol zní najděte a eliminujte Irenu ve víklenku je PC panel parťáka pošlu nabourat se do PC já a další parťák ho hlídáme dokavať nehekne PC panel už jem to hrál asi třicetkát jsem nezraněl parťáci taky ale pokažde je konec že jsem nenašel a neeliminoval Irenu nemusí se ješťě něco udělat než jenom bránit parťáka ktery se nabourává do PC panelu poraďte někdo
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
DeFFzeS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeFFzeS »

Tak to se mi povedlo asi az na popaty... Mel sem stejnej problem jako ty ale udelal jsem to tak ze sem partaky poslal hacknout ten panel, chvilku sem branil a pak sem sel sam bez partaku na horu na tu Irenu... Nakonec to vyslo ale asi az na druhej pokus. Nevim cim to bylo ale nakonec se povedlo :)
fps
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od fps »

DeFFzeS píše:Tak to se mi povedlo asi az na popaty... Mel sem stejnej problem jako ty ale udelal jsem to tak ze sem partaky poslal hacknout ten panel, chvilku sem branil a pak sem sel sam bez partaku na horu na tu Irenu... Nakonec to vyslo ale asi az na druhej pokus. Nevim cim to bylo ale nakonec se povedlo :)
tak to je ono já hodiny stále bránim parťáka co hekuje PC a já mam jit nahoru a sejmout irenu díky moc
C2D E8200 2.6@3.2GHz, FREEZER 7 PRO, GB965P-DS4 rev.3.3 Bios F12, Powercolor HD5850, 3xSEAGATE 250GB BARRACUDA, 2x2GB CORSAIR DDR2 800@1000MHz, DVD Samsung+ASUS, THERMALTAKE SOPRANO, CORSAIR 550W, W7 64bit, TV LED LCD LG42SL9000, BlackBerry 9700+4GB KINGSTON Micro Secure Digital
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“