T-mobile 4G problém s instalací

Problematika připojení - hardware i software.

Moderátor: Don

Odpovědět
cappyy
Nováček
Nováček

T-mobile 4G problém s instalací

Příspěvek od cappyy »

Ahoj, mam problem s instalaci internetu od T-mobilu, je to 4G, instaluji ovladače, ale na konci mi to nahlásí, že telefonní připojení sítě nešlo nainstalovat. Volal jsem na zákaznickou linku, tam mi řekli, že s tímhle problémem se setkali, že buď se mám obrátit na nějakého "ajťáka", nebo mám přeinstalovat windowse.. mám XP prof. SP2. To jsem zkoušel, samozřejmě se stejným cedlem, ze kterého to bylo instalované dříve. Pořád to nejede..
Jinak jsem to zkoušel rozjet na noťasi a to funguje bez problémů, teď z něj píšu..
Nevíte, kde co jak nastavit, co mám udělat nebo co mám srovnat s noťasem?

děkuji moc
Nagant
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Nagant »

A jakou aplikaci Web'n'Walk tam dáváš, tu z dodaného CD, nebo aktuální staženou z webu T-Mobile? Já měl s tou staženou z webu T-Mobile problém, že v ní nebyly ovladače pro modem 4G (pro Windows 2000), musel jsem je předhodit z toho dodaného CD.
S tou aplikací WnW dodanou na CD jsem měl problém, že mi - možná po spuštění šetřiče (?) - naprosto rozhodila W2K - obraz, ovládání - a to ještě před prvním připojením (!). Možná bylo něco ve Windows, pro jistotu jsem obnovil systém ze starší image a instaloval WnW stažené z webu T-Mobile.

Pokud se ta instalace připojení nějak nezdaří, chce to obnovit image a začít zkoušet znovu a jinak.

Pozor taky na to, že PC musíš mít nějak co nejlíp chráněné antivirem, firewallem než se prvně připojíš, jinak se Ti tam začnou cpát samé viry a pak se to PC chová naprosto nevyzpytatelně.

Vím, že neodpovídám přesně na Tvůj dotaz, ale ber to jako náměty.

Á, koukám, poměrně starý dotaz, dlouho jsem tu nebyl. :)
ASUS Prime X370-A, AMD Ryzen 5 2600, 2x8GB DDR4 Ballistix Sport LT 3000 White, SSD NVME Transcend MTE220S 256GB, WD20EARX-00PAS, WD20EFRX-68EUZ, ST4000DM004-2CV104, LG BH08LS20, Pioneer DVR-112, GeForce N210, IEEE1394b PCI-E, Seasonic S12II-430; Windows 10 Pro 64bit; MS Office 2019; Vodafone GigaCube 5G (TCL LinkHub HH500V) se sim T-Mobile 100GB
Odpovědět

Zpět na „Sítě, modemy a Internet“