KODEKY????

Linux, Unix, Solaris, OS/2 atp.
Odpovědět
jirka.jirka.
Začátečník
Začátečník

KODEKY????

Příspěvek od jirka.jirka. »

Zdravim! PLS neni tu nekdo kdo by mi mohl pomoct??? Nevim jak mam dostat koduky do SUSE 10. Dik moc
gilhad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gilhad »

Jake kodeky pro jaky program? Pokud vim, tak mplayer si treba nese vsechny kodeky ssebou ....

Jinak je tam dostanes naprosto stejnym postupem jako ten Wine - proste nainstalujes prislusny balicek ....
Pocitac bez Windows, to je jako ryba bez bicyklu!
jirka.jirka.
Začátečník
Začátečník

no tak snažím se nainstalovat ten MPlayer a nedaří se mi! Vůbec nevím jak na to! Myslíš že by jsi mi mohl pomoct? Dík moc
gilhad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gilhad »

Jak jsem rikal SUSE neznam, takze ti nemuzu dat podrobny navod ... ale co to znamena "nedari" - takhle popsane to moc nerekne, protoze to pokryva vse od "nevim, kde mam ten balicek najit" az po "pri prehravani XYZ mi to po 10. minute vypne obrazovku" - zkus trochu rozvest, co jsi udelal, co ti na to odpovedel system a jak poznas, ze se to "nedari" ...
jirka.jirka.
Začátečník
Začátečník

No tak jakési balíčky jsem našel. všechny byly s příponou .rpm. Zkoušel jsem je nainstalovat, a vždycky mi to vyhodilo takovou tabulku, kde jsem měl možnosti jako (ZRuŠIT, IGNOROVAR, OPAKOVAT). A tady jsem vždycky skončil!
gilhad
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gilhad »

Hmmm a nebylo na "takove te tabulce" (= v tom dialogu) krome tlacitek taky napsano ceho se ty tlacitka tykaji?
jirka.jirka.
Začátečník
Začátečník

Tak jsem to blýsknul! Tak snad to už bude lepší!
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Linux a podobné“