Vista 32 rychlejsi nez 64 ??
Moderátor: Loki5567
- IMI
- Začátečník
-
- mina
- Červená karta
-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT
chce to zkontrolovat teplotu CPU podle diagnostiky (bios a nějaký program, třeba everest nebo CoreTemp, kdyby se hodnoty lišily). chladič může třeba blbě dosednout a pak se to může topit. ale to by imho deska poznala a sestřelila to, s CPU nejspíš problém nebude. ještě mě napadlo - máš tam antivir nebo nějakou podobnou rezidentní ochranu?
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
- IMI
- Začátečník
-
Vubec nemam zadny antivir nic, nemam neco poradne poladit v biosu ? V manualu pisou at stahnu novejsi verzi ale je zase jinak nez pisou a to mi asi ani nepomuze.
Jinak procesor jsem koukal a v biosu ma 34 stupnu, jinak nevim proc ale pred tim kdyz jsem do nej koukal - dal jsem info a tam byl napsany procesor, jeho frekvence atd. a dole Bylo "Count : 4" , tak jsem myslel ze to jsou jadra, ale ted to zase ukazuje jen dve.
To bylo jen mimo tema, pac me to zarazilo.
Jinak procesor jsem koukal a v biosu ma 34 stupnu, jinak nevim proc ale pred tim kdyz jsem do nej koukal - dal jsem info a tam byl napsany procesor, jeho frekvence atd. a dole Bylo "Count : 4" , tak jsem myslel ze to jsou jadra, ale ted to zase ukazuje jen dve.
To bylo jen mimo tema, pac me to zarazilo.