da sa premenovat OS na iny OS pre instalery?

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

da sa premenovat OS na iny OS pre instalery?

Příspěvek od @Ravenman »

Dobry den .. mam k vam jednu prosbu... mam nejake starsie aplikacie ktore mozu bezat len pod Win2000 /Server ale mne sa nedaju nainstalovat na Server2003 evidente ma brzdi (msiexec a installshield) , pocul som ze nejakym pismenkom sa instalatorom sa da vylucit kontrola os a tym padom aplikaciu nainstalovat ... ale napriklad u msiexecU sa mi nepodarilo najst ten prefix (program.msi /??) , tak ma napadlo ci sa da niekde napriklad v registry pre instalatory zapisat ze sa jedno o Win2000, dakujem
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

spustit v režimu kompatibility (to jde ale jen u EXE souborů).

pro MSI je víc cest - extrahovat to a spustit ručně třeba přes Less MSIérables a spustit to co je vevnitř v režimu kompatibility, dá se upravit přímo instalátor pomocí Orca MSI editoru a přeskočit tam kontrolu, dá se použít možná i Application Compatibility Tool a nastavit tomu prostředí jiného OS
ignorelist: kremrole a dezoláti
@Ravenman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od @Ravenman »

dik , v tej Orce som odstranil pravidlo pre vetvu "Launch Condition" ale stale instalator ma niekde premennu ktora este identifikuje Os ..nevedel by si mi poradit ??
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“