2moons - "vykopávání" ze hry!!!

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
BBIIZZII
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

2moons - "vykopávání" ze hry!!!

Příspěvek od BBIIZZII »

Zdravím lidi,
potřebuju se na něco zeptat, kohokoliv, ať už ste hráli 2Moons normální, 2Moons Bad Moon Rising nebo Dekaron, tak mám prostě jeden problém, kterej mě dost...štve a nejvíc proto, že nevím, jak ho vyřešit.

De o to, že jakmile tu hru spustím, přihlásim se na nějakej server a lognu se do hry, tak to sice najede, ale hraju asi 5 minut a pak mi to vždycky spadne...nevíte čím to je nebo jak bych to mohl pořešit??

Budu vděčněj za jakoukoliv radu či pomoc.
Mějte se a ahoj
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

U ostatnych hier ti to nerobi? v blizkej minulosti si nemal menenu PAMET (RAMKU) ?
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
BBIIZZII
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BBIIZZII »

u ostanich her mi to neddela, je to teda jedina olinovka, ale jinak mi to proste u niceho jinyho nedela...

a v posledni dobe jsem nemel menenyho nic, to, co mam v pc a jakej pc mam, tak ten mam uz docela dlouho, nebudu tady vypisovat, co vsechno mam, ale splnuje mi to vsechny podminky pro doporuceny pozadavky, takze nevim...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“