Padaju mi hry!!!

Rady při výběru PC sestav i jejich větších částí a odstraňování problémů s nimi.

Moderátoři: Walker1134, PKBO

RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

No zle som to napisal, tie Ramky (2x 1Gb. ) mi sli, ale hry mi padali, takze dufam ze toto spravi.
Diki
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

Takze bych to videl na problem s MB proste nekompatibilita alebo nejaky problem.. Predsa MB ma uz svoje roky, skus pamate u niekoho ineho, tie budu 100% OK. To ze Ti nabehne WIN neznamena ze RAM funguju.. ked PC zatazis (napr. hrou) a skolabuje tak pamate nefunguju :wink: Ked mas spravne nastavene frekvencie, casovanie aj voltaz a blbne to, holt smola.. MB suxx, vidim to tak.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

JJ MB mam napicu, ked dam BIOS na defaultne nastavenia, tak mi 2x iGb. nejde, ale teraz mam neco prestavene v BIOSE takze mi to jde ale padaju mi hry. ked dam 1Gb. + 256Mb. tak mi to ide v pohode (ten rozdiel ani nespoznat (1Gb. +1Gb. a 1Gb. + 256Mb.)). Ale ajtak mi nepojde Crysis aj ked budem mat 2Gb. :sad:
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
133
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od 133 »

SRY ale z Tvojich prispevkov mam pocit ze si trochu Lama a fakt pochybujem ze to poriesis.. Ked chces hrat Crysis predaj to PC a kup nejake zelezo na hry.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Tohle je téma spíš jinam -> přesun z Her do PC sestav
Goldnoob team proud member!
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

Uz som do tohto PC investoval 6000-SK takze nove PC kupim asi len o ROK alebo aj dve.
Palec123
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palec123 »

x_xxRICKxx_x píše:DIMM1: Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM
(3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)

a teraz z toho ktore mam nastavit?
Takze RAM by ti meli jit v defaultu takto:

Kód: Vybrat vše

3-3-3-8 @ 200MHz (DDR 400MHz) pri napeti 2.6V
Dale jeste nastavis hodnotu Command Rate na hodnotu 2T
Jestli jsi cetl ten clanek, na ktery jsem ti daval odkaz, nemel bys mit problemy najit co je co, viz:

Obrázek

Takze takto to nastavis v biosu, zbytek hodnot nechas naprosto bezezmeny! Velice silne ti doporucuju nastavit bios cely od zacatku.

Provedes clear CMOS a potom nastavis jen datum, poradi bootovani a manualne zmenis ty hodnoty pameti vcetne napeti, na nic jineho zatim nesahej!

Toto proved jen s tou jednou ramkou. Vypni pocitac a pridej druhou a nemel by byt problem to rozbehat.

Pokud to napeti nelze nastavit na 2,6V, tak to proste asi nijak nerozbehas... Jinak, ten pocitac se na hrani vubec nehodi, natoz na Crysis..
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

x_xxRICKxx_x píše:Uz som do tohto PC investoval 6000-SK takze nove PC kupim asi len o ROK alebo aj dve.
heh 6K, no to by me zajimalo do ceho, celej PC nema cenu vic nez 3-4K
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
RiCK
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od RiCK »

no GRAFIKA 2500, 2x 1Gb. RAMKA 2600, klavesnica a myska 1000 = 6100-SK ale ta klavesnica sa da aj na buducom PC. Inak som ho kupil minuly rok v januari za 17 000 s 512Mb. ramkou :evil:

Ten BIOS mam celkom iny ako ty a uz sa mi to nechce prestavovat Staci mi 1.25Gb. RAM.

LOCKED
Odpovědět

Zpět na „Počítačové sestavy“