Padaju mi hry!!!
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- RiCK
- Začátečník

No zle som to napisal, tie Ramky (2x 1Gb. ) mi sli, ale hry mi padali, takze dufam ze toto spravi.
Diki
Diki
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- 133
- Začátečník

Takze bych to videl na problem s MB proste nekompatibilita alebo nejaky problem.. Predsa MB ma uz svoje roky, skus pamate u niekoho ineho, tie budu 100% OK. To ze Ti nabehne WIN neznamena ze RAM funguju.. ked PC zatazis (napr. hrou) a skolabuje tak pamate nefunguju
Ked mas spravne nastavene frekvencie, casovanie aj voltaz a blbne to, holt smola.. MB suxx, vidim to tak.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
- RiCK
- Začátečník

JJ MB mam napicu, ked dam BIOS na defaultne nastavenia, tak mi 2x iGb. nejde, ale teraz mam neco prestavene v BIOSE takze mi to jde ale padaju mi hry. ked dam 1Gb. + 256Mb. tak mi to ide v pohode (ten rozdiel ani nespoznat (1Gb. +1Gb. a 1Gb. + 256Mb.)). Ale ajtak mi nepojde Crysis aj ked budem mat 2Gb. 
Hromy Hněvu podřimují na Severu. Podobny dubu, jehož větve jsou plny hnoje, a hnízd nářků, a pláče, snášených na Zemi které spalují Noc i Den a vyvrhují stáda škorpionů a vypouštějí síru smíchanou s Jedem. To jsou Hromy, které jsou okamžitě připraveny rozeřvat se stovkami mohutných Katastrof a statisíců Pohrom, po kterých nezůstane nic a nikdo zde nic nepozná. Jedna skála porodí tisíce, právě když Srdce Člověka dosáhne jeho Myšlenek.
- 133
- Začátečník

SRY ale z Tvojich prispevkov mam pocit ze si trochu Lama a fakt pochybujem ze to poriesis.. Ked chces hrat Crysis predaj to PC a kup nejake zelezo na hry.
MB Asus M2N SLI (nFORCE560) CPU AthlonX2 5200+, 2x2GB DDR2 800 A-Data, BFG 8800GTX 768MB, WD 160GB SATA II. 300, LCD 19 Acer.. I love U Anus-SKA.
- Thellwin
- Administrátor

- RiCK
- Začátečník

Uz som do tohto PC investoval 6000-SK takze nove PC kupim asi len o ROK alebo aj dve.
- Palec123
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Takze RAM by ti meli jit v defaultu takto:x_xxRICKxx_x píše:DIMM1: Kingston K 1 GB PC3200 DDR SDRAM
(3.0-3-3-8 @ 200 MHz) (2.5-3-3-7 @ 166 MHz)
a teraz z toho ktore mam nastavit?
Kód: Vybrat vše
3-3-3-8 @ 200MHz (DDR 400MHz) pri napeti 2.6VJestli jsi cetl ten clanek, na ktery jsem ti daval odkaz, nemel bys mit problemy najit co je co, viz:

Takze takto to nastavis v biosu, zbytek hodnot nechas naprosto bezezmeny! Velice silne ti doporucuju nastavit bios cely od zacatku.
Provedes clear CMOS a potom nastavis jen datum, poradi bootovani a manualne zmenis ty hodnoty pameti vcetne napeti, na nic jineho zatim nesahej!
Toto proved jen s tou jednou ramkou. Vypni pocitac a pridej druhou a nemel by byt problem to rozbehat.
Pokud to napeti nelze nastavit na 2,6V, tak to proste asi nijak nerozbehas... Jinak, ten pocitac se na hrani vubec nehodi, natoz na Crysis..
- Wiruz
- Pokročilý

heh 6K, no to by me zajimalo do ceho, celej PC nema cenu vic nez 3-4Kx_xxRICKxx_x píše:Uz som do tohto PC investoval 6000-SK takze nove PC kupim asi len o ROK alebo aj dve.
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64

- RiCK
- Začátečník

no GRAFIKA 2500, 2x 1Gb. RAMKA 2600, klavesnica a myska 1000 = 6100-SK ale ta klavesnica sa da aj na buducom PC. Inak som ho kupil minuly rok v januari za 17 000 s 512Mb. ramkou 
Ten BIOS mam celkom iny ako ty a uz sa mi to nechce prestavovat Staci mi 1.25Gb. RAM.
LOCKED
Ten BIOS mam celkom iny ako ty a uz sa mi to nechce prestavovat Staci mi 1.25Gb. RAM.
LOCKED