Stahování firmwaru z oficiálních stránek Samsung

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stahování firmwaru z oficiálních stránek Samsung

Příspěvek od Henry_CZ »

Ahoj, pořebuju poradit, jak můžu stáhnout firmware z oficiálních stránek samsungu :

Kód: Vybrat vše

http://www.samsungodd.com/eng/liveupdate/
jde mi konkrétně o model SH-S203B a firmware SB04, stáhnul bych ho i jinde, ale na cdr.cz neni a v downloadu firmwaru na pctuningu jsem ho nenašel - hledá se tam hodně špatně
Díky za pomoc :) [/code]
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

nevíš jaké přináší zmněy ? Každopádně ja mám sice novou mechaniku ale s původním firmwarem SB00
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

U Specification je napsano:
Game CD support :?

Kdyz se mrknes na SB03, tak tam treba je Nothing Special :roll:
Takze kdo vi, ale nekde v Samsung forech to urcite bude.

Jinak na mem PC po aplikaci SB04 asi z casti odesla mechanika (SH-S203B).Absolutne nic nejde vypalit (media cte vyborne), po vraceni SB03 je problem stejny.U otce je taky tato mechanika a tu jsem updatoval z SB00 na SB04 a vse je OK.Asi proste odesla, tak ji dam reklamovat. :x
CPU: Ryzen 9 5900X H2O MB: ASUS ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO+ EK Monoblock RAM: G.Skill 2x16GB DDR4 3200@3600MHz 16-16-16-34, TridentZ VGA: Asus RTX 4080 Strix 16GB H2O , SSD: Samsung 990 Pro 1TB, Samsung 970 Pro 512GB, Samsung 870 EVO 2TB CASE: Lian Li PC-O11 Dynamic XL ROG + EK-Quantum Reflection PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi Zdroj: Corsair RM750X Monitor/TV: 32" ASUS ROG Swift PG329Q, LG OLED B9 55" OS: Windows 11
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

Zamek píše:U Specification je napsano:
Game CD support :?

Kdyz se mrknes na SB03, tak tam treba je Nothing Special :roll:
Takze kdo vi, ale nekde v Samsung forech to urcite bude.

Jinak na mem PC po aplikaci SB04 asi z casti odesla mechanika (SH-S203B).Absolutne nic nejde vypalit (media cte vyborne), po vraceni SB03 je problem stejny.U otce je taky tato mechanika a tu jsem updatoval z SB00 na SB04 a vse je OK.Asi proste odesla, tak ji dam reklamovat. :x
paráda tak to udělám stejně, i když jsem chtěl potupně - SB00 na SB01 atd a vždycky vysmahnout jedno dyvko a tesnotu kvalitu :)
jenže mám problém - s tím současným fw SB00 nemůžu testovat kvalitu CD-DVD Speed od Nera. Novější FW to již podporuje ?
Každopádně asi je logické abych to z té SB00 dal na SB04 nebo se mám spíš držet logiky "když to jede tak proč to měnit" ?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

To nesouvisí s firmwarem, ale s tím, že je to v Nero CD/DVD Speed zpravidla zablokováno a je nutno (někdy ne :) ) upravit/vymazat cosi v registrech.
Bathory
Zamek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zamek »

Takze jsem nesel reklamovat a zkusil jsem format C: a znova nahodit Visty x64 a ejhle, ono vse jede krasne jako drive.Takze asi jsem mel nekde ve win bordel ci co.Hlavne ze to jede a nemusim litat na reklamacni. :)
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

takže jsem nakonec aktualizoval rovnou na SB04 a vypadá to že vše jede jak má, žádný problém
můete mi prosím poradit jak mám tedy s touhle mechanikou to testování kvaliuty v Neru zprovoznit ? Do registrů už jsem koukal ale nějak nevím kam šáhnout, vypadá to na něco v :

Kód: Vybrat vše

HKEY_CURRENT_USER\Software\Nero\Nero8\Nero Toolkit\DiscSpeed
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“