Externí HDD WD Passport - nelze najit

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
SWalker
Nováček
Nováček

Externí HDD WD Passport - nelze najit

Příspěvek od SWalker »

Zdravim. Nejde mi pripojit HDD k PC-po pripojeni wokna "pipnou" ze se neco pripojilo, dole v liste jde videt, ze je neco pripojene, ale samotny HDD nejde videt nikde (ani ve Sprave disku). Zkousel jsem ho odinstalovat a znovu pripojit, sam se nainstaloval, ale porad to same :( Spatnym USB na PC to nebude, zkousel jsem to i na notesu a chova se stejne.
Poprve se mi to stalo o vikendu-koukam na serial, kdyz jsem chtel spustit dalsi dil, tak se sekl prehravac, pak cele pc a po restartu uz HDD nenabehl.

Jinak presny typ: Western Digital Passport 120GB. Dikas!
AMD 2500+, 80GB HDD, 1.5GB DDR RAM, Sapphire X1650Pro 256MB GDDR3
petr_
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petr_ »

osobně bych si typnul na kontakt mezi usb bridgem a diskem, pc najde tem bride, ale disk už ne.Nejlépe reklamovat.Pokud teda vyločíš sw problém, ale to by byl ve správci disku vidět.
NTB: 13" MacBook Air mid. 2013, Haswell i7-4650U, 8GB LPDDR3, 256GB SSD
PC: Xeon 5550, 6GB DDR3, geforce 8800GTS 640MB
SWalker
Nováček
Nováček

Příspěvek od SWalker »

Ted jsem objevil dalsi vec-ve Spravci zarizeni jde videt, pokud je pripojen. Jeste jsem zkousel nejake utility od Western Digital, ale diagnostika mi HDD opet nenajde, jedina utilita ktera jej nasla je na formatovani.... Coz chci az v krajni moznosti, mam na HDD veci, o ktere nemohu prijit. Koneckoncu, HDD jsem si porizoval jako zalohu.
AMD 2500+, 80GB HDD, 1.5GB DDR RAM, Sapphire X1650Pro 256MB GDDR3
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“