Sennheiser HD 215

Zvukové karty, reproduktory, mikrofony, zesilovače a další.

Moderátor: CageJ

Odpovědět
Daren
Nováček
Nováček

Sennheiser HD 215

Příspěvek od Daren »

Chystám se ke koupi nových sluchátek. Potřeboval bych je hlavně ke cvičení na elektronické bicí, poslechu hudby a sem tam hraní her. Lepší mi asi přijdou uzavřená sluchátka. Po nepříliš dlouhém a pečlivém (a doufám, že ne unáhleném) výběru se můj zájem upřel na sluchátka značky Sennheiser, model HD 215. Má už s tímto modelem někdo zkušenost? Najdou se v cenové hranici okolo 2 tis. i jiná, lepší sluchátka? Díky, ocením každou odpověď :)
Daren
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daren »

Jedinou možnou konkurenci jsem našel v Kossech PRO/3AA. Jsou o něco dražší. Myslíte, že budou i kvalitnější nebo se v tomhle případě spíš platí za doživotní záruku? :)
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

seber se jdi do obchodu a sluchatka si poslechni. kazdemu vyhovuje neco jineho. ja mel na usich ctvery senny nez jsem si vybral. a vem si sebou svoje cd.
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Prohledej tohle forum slovem "sluchatka" je tady toho az az..
JvtDeSiGn
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JvtDeSiGn »

já bych si radši ještě dvojku připlatil a koupil si high-end, stojí to za to 8-)
All I know is that I know nothing. ~Socrates

Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
Daren
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daren »

wallot píše:seber se jdi do obchodu a sluchatka si poslechni. kazdemu vyhovuje neco jineho. ja mel na usich ctvery senny nez jsem si vybral. a vem si sebou svoje cd.
To jsem samozřejmě chtěl, ale tento model v žádném kamenném obchodě neměli (bydlím v Ostravě)...
NobodyLovesMe
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od NobodyLovesMe »

Daren píše:
wallot píše:seber se jdi do obchodu a sluchatka si poslechni. kazdemu vyhovuje neco jineho. ja mel na usich ctvery senny nez jsem si vybral. a vem si sebou svoje cd.
To jsem samozřejmě chtěl, ale tento model v žádném kamenném obchodě neměli (bydlím v Ostravě)...
A byl jsi v Elektro-Špalíček?Nebo ještě zkus hi-fi studio Panský Dvůr.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
Daren
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daren »

S tím Špalíčkem máš pravdu. Díky za tip (i když je to na druhém konci města) :)
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

Tak co už jsi si je koupil ?
Já je mám a jsou perfektní, velmi pohodlné a hlavně skvělý zvuk - nepříliš přebasovaný takže ani pod louhých hodinách poslechu z nich nebolí hlava. Jsou perfektně uzavřeny a skvěle odtlumí od okolí.
Kdybych je ztratil, koupil bych si je znova :)
Daren
Nováček
Nováček

Příspěvek od Daren »

Nakonec jsem je tehdy nekoupil a jsem již skoro půl roku šťastným vlastníkem HD 280 pro zakoupených právě na Špalíčku (mimochodem, skvělý obchod, který mohu všem Ostravanům doporučit). Jedná se o trochu dražší model než HD 215, ale kvalitu vskutku stojí za to :wink:
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

Daren píše:Nakonec jsem je tehdy nekoupil a jsem již skoro půl roku šťastným vlastníkem HD 280 pro zakoupených právě na Špalíčku (mimochodem, skvělý obchod, který mohu všem Ostravanům doporučit). Jedná se o trochu dražší model než HD 215, ale kvalitu vskutku stojí za to :wink:
musím říct, že na obrázku vypadají opravdu dobře :)
jestli jsi na ně měl odpovídající rozpočet, určitě to byla dobrá volba, pro mě už HD 215 znamenaly "trochu si přidat" takže to byla v té cenové relaci kolem 2.000 Kč poměrně jasná volba :)
AiX
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od AiX »

ja mam 5 let stary Philipsi a nemužu si satěžovat, za 300 bassy slušny natu cenu a jsem vysmatej :lol: 8-)
kul1k
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kul1k »

jenze u zvuku nejde jenom o basy a jestli pro tebe jsou basy nejdulezitejsi tak te lituju :P
NB:Acer Aspire V3 571G
Henry_CZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Henry_CZ »

300 ? MYslím že vím který model máš na mysli. Není příliš kvalitní, hodně přebasované, ale na tu cenu odpovídající.
Romanius
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Romanius »

super sluchadla
Odpovědět

Zpět na „Zvuk“