Sennheiser HD 215
Moderátor: CageJ
- Daren
- Nováček

-
Sennheiser HD 215
Chystám se ke koupi nových sluchátek. Potřeboval bych je hlavně ke cvičení na elektronické bicí, poslechu hudby a sem tam hraní her. Lepší mi asi přijdou uzavřená sluchátka. Po nepříliš dlouhém a pečlivém (a doufám, že ne unáhleném) výběru se můj zájem upřel na sluchátka značky Sennheiser, model HD 215. Má už s tímto modelem někdo zkušenost? Najdou se v cenové hranici okolo 2 tis. i jiná, lepší sluchátka? Díky, ocením každou odpověď 
- Daren
- Nováček

-
- wallot
- Středně pokročilý

-
- Maxtor
- Začátečník

-
- JvtDeSiGn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Daren
- Nováček

-
- NobodyLovesMe
- Začátečník

A byl jsi v Elektro-Špalíček?Nebo ještě zkus hi-fi studio Panský Dvůr.Daren píše:To jsem samozřejmě chtěl, ale tento model v žádném kamenném obchodě neměli (bydlím v Ostravě)...wallot píše:seber se jdi do obchodu a sluchatka si poslechni. kazdemu vyhovuje neco jineho. ja mel na usich ctvery senny nez jsem si vybral. a vem si sebou svoje cd.
"Jen jedna šance mezi dvěma světy:Ohni se mnou pojď "
- Daren
- Nováček

-
- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Daren
- Nováček

-
- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
musím říct, že na obrázku vypadají opravdu dobřeDaren píše:Nakonec jsem je tehdy nekoupil a jsem již skoro půl roku šťastným vlastníkem HD 280 pro zakoupených právě na Špalíčku (mimochodem, skvělý obchod, který mohu všem Ostravanům doporučit). Jedná se o trochu dražší model než HD 215, ale kvalitu vskutku stojí za to
jestli jsi na ně měl odpovídající rozpočet, určitě to byla dobrá volba, pro mě už HD 215 znamenaly "trochu si přidat" takže to byla v té cenové relaci kolem 2.000 Kč poměrně jasná volba
- AiX
- Začátečník

-
- kul1k
- Mírně pokročilý

- Henry_CZ
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: