CORSAIR TX750W
- Wakizashi
- Začátečník

CORSAIR TX750W
Zdravím. Vybral jsem si tento zdroj a chci se zeptat ,jestli s ním má někdo z Vás zkušenosti. Na většině recenzí nacházím jen pozitiva a ocenění. Jen snad na http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... VzaWFzdA== jsem našel menší nedostatky na 3V větvi. tak bych rád slyšel vaše poznatky. HX série je asi kvalitnější (seasonic), TX je od Channel Well. (stavba je super u obou, TX má horší teploty) Hledám stabilní zdroj za dobré peníze. vzal bych asi i HX ale mrzí mě, že není žádná 750-800W verze, až pak 1000. Proto padla volba na TX. Díky za návrhy, rady. nechci dávat v risk pc za 20litrů.
EDIT: někde jsem se dočetl, že TX650 je vyroben Seasonicem, jinde se zas toto info neguje. To bych se z toho...
EDIT: někde jsem se dočetl, že TX650 je vyroben Seasonicem, jinde se zas toto info neguje. To bych se z toho...
Naposledy upravil(a) Wakizashi dne stř 4. čer 2008, 22:26, celkem upraveno 1 x.
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
"Fatherland - Tragedies. Tragedies written in snow.
Fatherland - Poetry. Poetry written in blood"
- Caderom
- Začátečník

- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: CORSAIR TX750W
Tak zdroj utáhne v pohodě viz to co mám v sestavěWakizashi píše:Zdravím. Vybral jsem si tento zdroj a chci se zeptat ,jestli s ním má někdo z Vás zkušenosti. Na většině recenzí nacházím jen pozitiva a ocenění. Jen snad na http://enthusiast.hardocp.com/article.h ... VzaWFzdA== jsem našel menší nedostatky na 3V větvi. tak bych rád slyšel vaše poznatky. HX série je asi kvalitnější (seasonic), TX je od Channel Well. (stavba je super u obou, TX má horší teploty) Hledám stabilní zdroj za dobré peníze. vzal bych asi i HX ale mrzí mě, že není žádná 750-800W verze, až pak 1000. Proto padla volba na TX. Díky za návrhy, rady. nechci dávat v risk pc za 20litrů.
- Wakizashi
- Začátečník

špatně jste mě pochopili. jde mi o to abych měl kvalitní zdroj, kterej se jen tak nepo... Nerad bych koupil nějakej šmejd.
A hlavně je ten zdroj pro jinou sestavu. Q6600 massive OC, 2HDD,.2mechaniky,čtečka, disketovka,A otázkou je jestli utáhne pak Crossfire novejch 4870... 620W mi pak přijde asi málo...
A hlavně je ten zdroj pro jinou sestavu. Q6600 massive OC, 2HDD,.2mechaniky,čtečka, disketovka,A otázkou je jestli utáhne pak Crossfire novejch 4870... 620W mi pak přijde asi málo...
X5650, 24GB DDR III,Asus Rampage Gene, Corsair AX 860W, HD7850, Samsung Evo, Sandisk Ultra, WD, X360/XB0 Gamepad, Qanba Q4Raf Arcade Stick, Tannoy Reveal, Jackson DK2 Skulls MIJ
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Záleží kolik seš ochoten do zdroje investovat taky.Wakizashi píše:špatně jste mě pochopili. jde mi o to abych měl kvalitní zdroj, kterej se jen tak nepo... Nerad bych koupil nějakej šmejd.
- Caderom
- Začátečník

- Wakizashi
- Začátečník

Také jsem na to koukal. na Alfě ho mají o 500 dražší, takže asi dobrá cena u dodavatele. Doufám že bude ok. jak jsem psal většina recenzi TX750 miluje, pouze tato jedna na HARDOC měla nějaký menší problém při 3V . Všude jinde,ale i v testech sakra stabilní. Kvalita vnitřku je také chválena (i když to není Seasonic ale CTW). BTW nevíte jak je to se zárukou, když vám zdroj v záruce oddělá i nějaké součástky v PC?Caderom píše:Recenze na TX750 vyznívají velmi kladně. Zajímavé, co jsem se díval do ceníku na CZC, tak je dokonce levnější než stejně dimenzovaný Eurocase.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kupuješ corsair nebo KME zdroj?Wakizashi píše:Také jsem na to koukal. na Alfě ho mají o 500 dražší, takže asi dobrá cena u dodavatele. Doufám že bude ok. jak jsem psal většina recenzi TX750 miluje, pouze tato jedna na HARDOC měla nějaký menší problém při 3V . Všude jinde,ale i v testech sakra stabilní. Kvalita vnitřku je také chválena (i když to není Seasonic ale CTW). BTW nevíte jak je to se zárukou, když vám zdroj v záruce oddělá i nějaké součástky v PC?Caderom píše:Recenze na TX750 vyznívají velmi kladně. Zajímavé, co jsem se díval do ceníku na CZC, tak je dokonce levnější než stejně dimenzovaný Eurocase.
- Wakizashi
- Začátečník

KME
KME?:-)spajdr píše:Kupuješ corsair nebo KME zdroj?Wakizashi píše: Také jsem na to koukal. na Alfě ho mají o 500 dražší, takže asi dobrá cena u dodavatele. Doufám že bude ok. jak jsem psal většina recenzi TX750 miluje, pouze tato jedna na HARDOC měla nějaký menší problém při 3V . Všude jinde,ale i v testech sakra stabilní. Kvalita vnitřku je také chválena (i když to není Seasonic ale CTW). BTW nevíte jak je to se zárukou, když vám zdroj v záruce oddělá i nějaké součástky v PC?když ti zdroj oddělá i součástky v PC, tak můžeš žádat o náhradu škody výrobce zdroje, ale nějak si nevzpomínám, že by někdo takhle získal třeba peníze.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Wakizashi
- Začátečník

No nevím jak jsou na tom LC power pro které CWT vyrábí. Otázkou je jak je to podle designu Firmy, která zdroj produje, jestli používá lepší návrhy. Někde jsme četl že tomu TX nefunguje adekvátně ochrana při vyšším napětí-> zdroj se sám nevypne. Na 2x 4870 s OCed q6600 jistě model HX 620 stačit nebude, a tohle by měla být dobrá volba. Spajdře, jak jeto s tichostí? A zajímavé by bylo i srovnání s mým 2 roky starým Fortronem Blue stormem II 500spajdr píše:KME .. Eurocase .. prostě šit značky
Naposledy upravil(a) Wakizashi dne čtv 5. čer 2008, 09:22, celkem upraveno 1 x.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Pokud necháš pracovat dvě více žravé grafické karty naplno, tzn. že nezapneš vsync, tak se zdroj více rozfouká a je slyšet (záleží taky pokud ve hře zapneš stíny, AA, pokud ne, tak samozřejmě menší zátěž pro grafiky a tím pádem i zdroj) ale neznám výkonný zdroj, který by byl i tichý, ale zase takový přehled nemám, kolik že má žrát 4870? nemá to být podobné jak jedna 3870? Dvě 9600GT, 8800GT i s vypnutým vsync zdroj tak nezatížilo aby se větrák více rozjel, to mám odzkoušené.Wakizashi píše:No nevím jak jsou na tom LC power pro které CWT vyrábí. Otázkou je jak je to podle designu Firmy, která zdroj produje, jestli používá lepší návrhy. Někde jsme četl že tomu TX nefunguje adekvátně ochrana při vyšším napětí-> zdroj se sám nevypne. Na 2x 4870 s OCed q6600 jistě model HX 620 stačit nebude, a tohle by měla být dobrá volba. Spajdře, jak jeto s tichostí?spajdr píše:KME .. Eurocase .. prostě šit značky
- Wakizashi
- Začátečník

Takže co jsme koukal, 4870 má žrát cca 150W, ale počkat na testy.spajdr píše:Pokud necháš pracovat dvě více žravé grafické karty naplno, tzn. že nezapneš vsync, tak se zdroj více rozfouká a je slyšet (záleží taky pokud ve hře zapneš stíny, AA, pokud ne, tak samozřejmě menší zátěž pro grafiky a tím pádem i zdroj) ale neznám výkonný zdroj, který by byl i tichý, ale zase takový přehled nemám, kolik že má žrát 4870? nemá to být podobné jak jedna 3870? Dvě 9600GT, 8800GT i s vypnutým vsync zdroj tak nezatížilo aby se větrák více rozjel, to mám odzkoušené.Wakizashi píše: No nevím jak jsou na tom LC power pro které CWT vyrábí. Otázkou je jak je to podle designu Firmy, která zdroj produje, jestli používá lepší návrhy. Někde jsme četl že tomu TX nefunguje adekvátně ochrana při vyšším napětí-> zdroj se sám nevypne. Na 2x 4870 s OCed q6600 jistě model HX 620 stačit nebude, a tohle by měla být dobrá volba. Spajdře, jak jeto s tichostí?
- Wakizashi
- Začátečník

Tak nakonec jsem se rozhodl změnit objednávku a připlatit 1700 za seasonic 700W (4k,-; M12 myslím), ale co se nestalo, zboží bylo poslané, takže čekám na Corzejra TX750 a budu doufa, že pofrčí stabilně jak dřímající drak.
)
- DALE
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Kdyztak pak napis i svy zkusenosti, protoze o upgradu zdroje taky premejslim, dik.
Navic jak jste resili vyrobce pro Corsair tak jsem nasel tuto stranku:
http://www.10stripe.com/articles/who-ma ... supply.php
podle ktery je 650TX taky vyroben Seasonicem - tudiz by to pro me byla asi jasna volba
(jeste: http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1032474985 )
Navic jak jste resili vyrobce pro Corsair tak jsem nasel tuto stranku:
http://www.10stripe.com/articles/who-ma ... supply.php
podle ktery je 650TX taky vyroben Seasonicem - tudiz by to pro me byla asi jasna volba
(jeste: http://www.hardforum.com/showthread.php?p=1032474985 )
- Wakizashi
- Začátečník

DALE
Tak je tam týden, celkem tichý, ikdyž trošičku teda mručí. Nakonec jsme vzal ten 750W, ta firma co ho dělá pro Corsair dokonce děla i t 1KW verzi. tak snad to bude dobré.
- spajdr
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: