Samsung MagicTune vs. OSD

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Samsung MagicTune vs. OSD

Příspěvek od Lukfi »

Pokračování diskuze z threadu výběru 22" LCD.
from_cz píše:Samsung uz davno neni v praveku a k novejsim monitorum je utilitka MagicTune, ktera umi ovladat komfortne monitor s windowsu, k tvojemu by taky mela byt. Takze nemusis tapkat po monitoru a lip se ti to urcite bude stelovat
Lukfi píše:Když už se tu mluví o MagicTune... sice je to šikovná utilita, ale jakmile to jednou nainstalujete, tak už ten monitor jinak nepoštelujete, funkce OSD jsou zablokovaný, kromě základního nastavení jasu a kontrastu. A zůstane to zablokovaný i když MagicTune odinstalujete.
zhor píše:Mam Samsung T220 a tohle u nej neni vubec pravda. OSD funguje v plnym rozsahu jak s MagicTune (otazka jestli to neni spis chyba), tak i po jeho odinstalaci.
Lukfi píše:Já mám SM 2232BW a po prvním nainstalování MagicTune už do většiny nastavení nejde hrabat přes OSD, je tam napsáno Locked. Bez toho software můžu nastavit jen brighthness/contrast a přepínat mezi přednastavenými profily (MagicBright), víc nic. Bylo by fajn, kdyby se k tomu vyjádřil i někdo jiný s monitorem Samsung, možná bysme si na to měli založit samostatný thread, tady se má řešit výběr.
Jestli máte LCD Samsung a k němu utilitu MagicTune, funguje vám po nainstalování OSD nebo se taky zablokuje? Napište taky model panelu. Díky.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
froxic
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

tak teda pisu az ted.... no jak to zkousim tak to OSD je plne funkcni. Funguje jak na viste kde je MT tak na XP kde MT neni. A dal jsem si tu praci a prenesl monitor k jinemu PC a OSD funguje tez jak ma. Videl bych to na nejakou haluz a ne vlastnost, mozna bude nejaka kombinace na vyresetovani vseho nastaveni nebo pres servisni menu, ale v tom se uz nevyznam.
Fatality
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fatality »

me funguje OSD v pohode s nainstalovanym MagicTune na Windows XP (T220)
Intel Core i7-920, Gygabyte-EX58-UD4, Kingston HyperX 6GB DDR3, ASUS ENGTX 275, Samsung SpinPoint F1 750GB...
Jirry
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirry »

to Lukfi: zkus na delsi dobu podrzet tlacitko menu zhruba 5sec,menu se zapne,pak vypne a kdyz potom pujdes do menu,tak bys to mel mit odblokovane..mne se to taky podarilo zablokovat vsechno krom jasu a kontrastu a MagicTune jsem nemel ani naistalovane,takto jsem to zase odblokoval..

edit: je to asi nejaka pojistka aby ti do toho nikdo jiny nehrabal..:-)
Lukfi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukfi »

Dík, jste pašáci, už to funguje.
Výkaly prosím umisťujte do záchodové mísy a nikoliv diskuzního fóra.
Miika
Nováček
Nováček

Nepřístupné položky v OSD

Příspěvek od Miika »

Lidi, mám tendle monitor a potřebuju poradit. V OSD menu je většina položek Not Available a já si nemůžu nastavit třeba ani kontrast, ten je pořád fixně na 75 a přitom bych ho potřeboval upravit. V menu mi třeba vůbec nejdou položky Magic Color, Color Tone a další. Nainstaloval jsem ovladače i přiloženej software, ale vůbec nic nepomohlo. Na grafickej kartě mám připojený dva monitory, ale to by neměl být problém ne? Jo a ještě dodatek, v recenzi na tendle monitor jsem viděl, jak tam ty věci nastavovali, tak doufám, že nebude vada na monitoru Sad Předem moc děkuji za rady. Miika
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“