Zdravím.Mám velký problém.Mám nové pc asi měsíc a poslední týden se stalo že při zapntí pc vůbec nenajel.Jen se ozvalo pípání.Když jsem ho parkrat vypnul a pak zapnul tak to šlo.Ted už to nejde vubec.Nenajede ani bios.Monitor se ani nerosviti.Podle pípání 1x dlouze 3x kratce to bude asi grafika.Ale nic jsem s tim nedelal tak nechapu.Zkusil jsem snad všechno co jsem se dočetl na netu ale žádná změna.Nevíte někdo pls co mám dělat?Grafiku nemam kde vyzkoušet.Díky za odpovědi.
Zdroj mam Gembird 450W aktivní.Tak grafiku jsem nakonec mohl vyzkoušet u kamoše a jede.Ale u me v Pc nejde.Zkousel jsem vse rozebrat a složit.Vymazat pamět cmos,Přehodit ramky,vytahnout desku na stul jestli někde nezkratuje.Vysunout a zasunout grafiku....proste všechno možné a bez uspechu.
tak jsem tam dal starou grafarnu a spustil.No rozjelo se to ale pak moje radost skončila.Hned se to kouslo.Při každem spuštění se to hned na začatku kousne.No nic jdu si to asi hodit.
Wampiree píše:tak jsem tam dal starou grafarnu a spustil.No rozjelo se to ale pak moje radost skončila.Hned se to kouslo.Při každem spuštění se to hned na začatku kousne.No nic jdu si to asi hodit.
Tak jak sem psal zkus odpočátku...
Kouslo je co? Zamrzlo? vyplo? reset?
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-) ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...