Zdravím,
vytvořil jsem si programem nLite co nejvíce automatizovanou instalačku XPpro s SP3. Z instalace jsem vyházel pro kancelářská PC nepotřebné věci. Nemám pak ale v nainstalovaných XP Panel jazyků, tj. indikaci zvoleného jazyka klávesnice v liště. Žádnou metodou ani jeho zobrazení zapnout nelze. Zřejmě jsem ho také odebral při tvorbě instalace, ale znovu jsem procházel nastavení a nenašel jsem to.
Kromě toho, čím jsem ho nechtěně odebral mě mnohem víc zajímá to, jak ho dodatečně doinstaluji. Mám případně k dispozici další PC s XP, akorát bez SP3, tak kdyby stačilo jen zkopírovat někde něco...
Předem díky za náměty
XP - Jak doinstalovat chybějící Panel jazyků?
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- MIZ
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
XP - Jak doinstalovat chybějící Panel jazyků?
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
W7 64b: Namoroka (FireFox 3 64b), MS Visual FoxPro 9, Open Office 3, C&C3
Mé skóre v distribuovaných výpočtech: BOINC projekty, český projekt
- mina
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
- MIZ
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Já si myslím, že Panel jazyků je už součástí Windows XP.
MS Office tam nainstalovaný je a nic.
EDIT: Do system32 jsem dohrál CTFMON.EXE a MSUTB.DLL a Panel jazyků chodí, i když pouze solo, mimo hlavní lištu. Při pokusu o minimalizaci zmizí. Ale aspoň tak.
Komplikovala to skutečnost, že ten panel nebyl přes VNC vidět.
MS Office tam nainstalovaný je a nic.
EDIT: Do system32 jsem dohrál CTFMON.EXE a MSUTB.DLL a Panel jazyků chodí, i když pouze solo, mimo hlavní lištu. Při pokusu o minimalizaci zmizí. Ale aspoň tak.
Komplikovala to skutečnost, že ten panel nebyl přes VNC vidět.
CPU AMD Phenom X4 9850BE; motherboard Gigabyte MA790FX-DQ6; CPU chladič Scythe Zipang; RAM 2*2GB 1066MHz CL5-5-5-15 Transcend; disk WD Velociraptor; grafika ATI 4870; zdroj Enermax MODU82+ 625W; case Antec P182; monitor NEC MultiSync LCD 2090UXi (IPS, 20", 1600*1200); myš Razer Lachesis; UPS APC Back RS 1500
- Nilki
- Nováček

-
- gn.jirka
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Přesně tak, pokuď máš jen jeden jazyk zvolený, tak se Ti ani nezobrazí jaký....Musíš si ho když tak přidat v jazykovém nastavení....Nilki píše:Mno panel jazyků na liště není standartně vidět pokud máš nastaven jen jeden jazyk. Pokud si přidáš možnost dalšího jazykového rozložení klávenice, tak by se měl objevit. Pokud těch jazyku již máš víc, tak mne nic nenapadá.
Btw. nevíte někdo jak doinstalovat azbuku do XP???? Xpéčka mě nepodporujou ruský znaky a nikde jsem to nenašel, jako možnost ke stažení:(
- MIZ
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Asi jsem v nLite odebral moc jazyků... Časem s tím zkusím zaexperimentovat.