OBR píše:Totalni kravina, dneska je ATi rado, ze v 3DV udela alespon par ubohejch petek a najednou udela X5000!? Reknu ti to jinak, ten vysledek co rikaji - ze je prej skore GTX280 X z 3DV je blbost, karta ma uplne jinej vysledek ...
to nasere co?
btw, kdyz je x5500 u ati blbost, proc vyvracis vysledek nV?
OBR píše:Totalni kravina, dneska je ATi rado, ze v 3DV udela alespon par ubohejch petek a najednou udela X5000!? Reknu ti to jinak, ten vysledek co rikaji - ze je prej skore GTX280 X z 3DV je blbost, karta ma uplne jinej vysledek ...
to nasere co?
btw, kdyz je x5500 u ati blbost, proc vyvracis vysledek nV?
Mně se líbí, jak OBR už ví všechno předem, i dokonce výkon HD4870X2. Ale učitě ho nemůže prozradit... Jo, ten výsledek je ještě nižší...
Jelikož je totiž jádro GT200 velmi rozměrné a náročné na výrobu, karet prý bude nedostatek. Pokud se tyto zprávy potvrdí, nVidia nám (přesně dle očekávání?) naservíruje kartu s božskými atributy: všichni budou vědět, že existuje, ale až na pár vyvolených ji nikdo v životě neuvidí.
To chcu vidět tu cenu, nad kterou se všichni rozplývali...
Promaz, jak to tady bylo vždycky volnější, tak už bohužel nebude, když tady dělají někteří jedinci akorát bordel.
Každá další narážka na některého uživatele bude brána jako OT, budeme diskutovat k tématu a ne o milionu věcí okolo, můžete se 5x na začátku postu omluvit "srry za OT" a stejně to bude bráno jako OT a následně oceněno. Pokud bude OT jenom část postu, bude to bráno jako OT celkově a smazáno komplet, já z toho nebudu jak blbec odmazávat ty závadný části atd.
Ještě jednou upozorním, že pokud někdo píše OT nebo na někoho reaguje nepřiměřeně, tak nereagujte svým OT nebo mu to nevracejte, ale upozorněte moderátory sekce. V opačném případě bude na vaše jednání pohlíženo stejně jako na jednání toho, kdo to vyvolal.
Rozumíme si ?
Možná ještě ode mě někdo dostane SZ jako milou pozornost, aby všem bylo jasno, jak na tom jsou a co mohou případně, při dalším přešlapu očekávat.
Případné připomínky na SZ a nebo do místního feedback threadu.
Všimli jste si že tyhle údaje přesně souhlasí s tím co napsal Charlie Demerjian? Pokud tohle není fake, tak asi bude pravda i to co tvrdil o 4870X2 Uvidíme jestli příjde nvidia po prázdninách s něčím
Nebo až se zjistí, že ty karty jsou v obchodech jen papírově.. To pak bude každá cenná dvojnásob...
Most people think time is like a river that flows swift and sure in one direction. But I have seen the face of time and I can tell you: They're wrong. Time is an ocean in a storm. You may wonder who I am and why I say this. Sit down, and I will tell you the tale like none, of which you have ever heard.
Kašpec píše:To jsem zvědav jak cena poleze nahoru až se naskladní ...
u těchto laciných a "neznámých" obchodů si s cenou hlavu lámat nemusíme..když si to "předobjednáš" tak ti to dají za cenu za jakou sis to předkoupil.Zde většinou nepraktikují praktiky typu czc či alza
2 BudyShine- u techto lacinych a neznamych obchodu si s cenou hlavu lamat nemusime..kdyz si to predobjednal tak ti to daji za cenu za jakou sis to predkoupil.
Pokud to vubec nekdy za ty penize sezenou / spis nesezenou
A a za pul roku, az to sezenou, bude karta zastarala
Ze vseho nejhorsi je debatovat s volem... ktery me v PM sdelil, ze mu je 34 let... a dale se zdejsim wedenim...
spíš to vidím blbě s dostupností. Navíc prý ty 65 nm verze mají dělat jen čtyři hlavní partneři Nvidie. Osttaní prý až ty 55 nm ...řekl bych, že září/říjen to jistí ....jak to vidíte vy?...
mno živě se pamatuji jak jsem sháněl HD 2900Pro s 512bit při launchu.do ČR dorazilo cca 200ks a všechny čorkli v CZC..měsíc se čekalo na další várku a karty z valné části již putovaly do všech obchodů jak velkých tak malých -neznámích. ostatně při Launchu do ČR dorazilo cca taky jen okolo 50ks Asus Striker II Extreme a nebyl problém tuto desku koupit v obyčejném neznámém obchodě jako je tento a to ještě za velice přívětivou cenu.ale z5 ke GTX 260/280..260 by při launchu mělo do čr dojít hodně tak že o to že jich bude nedostatek bych se nestrachoval.GTX 280 na tom bude již hůře.nemám přesné info kolik se nich do čr v první týdnu má dostat ale myslím si že stovka by mohla být reálná.Schválně kolik lidí v ČR si tuto kartu pořídí?moc ne .než se všechny vyprodají tak zde již bude další várka..kámoš z czc mi říkal že karty budou mít opět mírně dražší ale jen o pár set(jak jinak) a czc nich bude mít na skladech nejvíce.o dostupnost bych se až tak nebál a o jejich cenu také ne.Do 13k půjde bez sebemenších potíží sehnat.i na tom předraženém czc ...btw: (jestli chceš to dále řešit napiš mi SZ aby modi zde zase nešíleli z OT.i když toto mi jako OT nepřipadne-týká se to karty)
Na Beyond3D se objevilo několik PR slidů od nVidie...
A.L.M. píše:Some other interesting images...
So it seems that in G200 (GTX280) there are 10 Thread Processor Clusters, each TPC has 3 Thread Processor Arrays, each TPA has 8 Thread Processors (=SP). Total 240.
Poslední obrázek odhaluje uspořádání jádra GT200 (GTX 280), které se skládá z 10 clusterů, každá cluster obsahuje 3 "pole" po 8 SP (240 SP)
Doufám že NVIDIA nebude s tím přepínáním 2D a 3D problémy jako ATI, aby pak výkon ve 3D nebyl jako ve 2D s těma 25W
Navíc teď vlastně 2D a 3D u NVIDIA nefunguje, takže by to do 25W mělo asi daleko, no uvidíme. Při puštění Tri SLI se radši schovám pod stůl.