recenze : AplusCase CS-3060 XClio II - Middletower
- PHOEN1X
- Nováček

-
recenze : AplusCase CS-3060 XClio II - Middletower
dobrý dne, budete tuto case někdy recenzovat ??? myslim že je to velice lákavá bedna za 1500,- zejména pro overlockery jelikož má jako jedna z mála 25cm fan na bočnici

- Cujo
- Mírně pokročilý

Re: recenze : AplusCase CS-3060 XClio II - Middletower
jo vzhledem k tomu fanu je to nejhorsi bedna jaka muze bytPHOEN1X píše:dobrý dne, budete tuto case někdy recenzovat ??? myslim že je to velice lákavá bedna za 1500,- zejména pro overlockery jelikož má jako jedna z mála 25cm fan na bočnici
- h4__
- Žlutá karta Bazar

-
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
- Stepa
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
vzdyt pise "kolem"[CZ]Airwolf[OC] píše:Jo a kde ? ja to vidim akorat bez DPH za tu cenu.h4__ píše:lepsi je Aplus X-blade Bigtowercena je kolem 2500
Gigabyte GA-K8NE , Sempron64 2800+(1600@2400Mhz) , Gigabyte GF6600 silent pipe 450/500 @ 530/630 , Corsair VS 2x512MB 400MHz 2.5-3-3-6 , WD 800JB , 350W EC
- [CZ]Airwolf[OC]
- Začátečník

-
- arbiter
-
Re: recenze : AplusCase CS-3060 XClio II - Middletower
Nevim z čeho tak usuzuješ.. Já usuzuju z osobní zkušenosti - mám ji cca půl roku, mřížku větráku jsem "povlékl" černou punčochou (silonkou) kvůli prachu a jsem MAXIMÁLNĚ spokojenej. Větráku se dají štelovat otáčky, na plný výkon samozřejmě hučí, ale myslim že v pohodě. na 50% výkon v noci ve dvě hodiny za naprostýho ticha minimálně slyšitelný. Na nejnižší výkon je téměř nehlučný. Zajišťuje dostatečný přívod vzduchu i na poloviční výkon. 100% výkon téměř nevyužívám. Takže já tuhle skříň mohu jen doporučit. Jediná "vada" je, že tělo větráku zasahuje cca 4 cm do skříně a tudíž neosadíte procesor jakýmkoli větrákem, páč se vám tam nevejde. Ale to zas takový problém neni...Cujo píše:jo vzhledem k tomu fanu je to nejhorsi bedna jaka muze bytPHOEN1X píše:dobrý dne, budete tuto case někdy recenzovat ??? myslim že je to velice lákavá bedna za 1500,- zejména pro overlockery jelikož má jako jedna z mála 25cm fan na bočnici