Problem s vypalenim DVD z kamery

Foťáky, kamery, DVD a DivX přehrávače, TV karet, web kamery, satelity a dalších.

Moderátoři: CageJ, Dzin

Odpovědět
Miches
Nováček
Nováček

Problem s vypalenim DVD z kamery

Příspěvek od Miches »

Zakoupil jsem kameru JVC. Pokud v Powerdirector Express vytvořím film a chci si jej následně vypálit na dvd, akce se nedokončí a je níže uvedené chybové hlášení.

Může někdo pomoci.

Díky

http://www.bcm.ic.cz/dvd.doc
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Problem s vypalenim DVD z kamery

Příspěvek od Dzin »

Miches píše:Zakoupil jsem kameru JVC. Pokud v Powerdirector Express vytvořím film a chci si jej následně vypálit na dvd, akce se nedokončí a je níže uvedené chybové hlášení.

Může někdo pomoci.

Díky

[/img]www.bcm.ic.cz/dvd.doc[url][/url]
oprav si odkaz....
Dej nám vice info jak si to delal, ale zřjemně bude problem v tom Powerdirector Express.
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
Miches
Nováček
Nováček

Příspěvek od Miches »

Problém v Powerdirectoru bych neviděl, zkoušeli jsme to na jiném pc a tam fungoval bez problémů. Jinak mám Win XP home SP2, a ten soubor napsaný v tom chybovém hlášení, tam vůbec nikde není. Pc je asi tak před měsícem reinstalovaní. Sorry za ten odkaz, chtěl jsem ho opravit, ale nemohl jsem se přihlásit.
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

S tímhle ti těžko někdo poradí, aplikace je poměrně neznámá, problém může být v čemkoliv, paměti, disk, poškozený soubor, kolize s jinou aplikací, problém s Windows....

Zkusil bych v první řadě jinou aplikaci
vss Vodnik DrC+ (kp)
Dzin
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dzin »

Vodnik píše:S tímhle ti těžko někdo poradí, aplikace je poměrně neznámá, problém může být v čemkoliv, paměti, disk, poškozený soubor, kolize s jinou aplikací, problém s Windows....

Zkusil bych v první řadě jinou aplikaci
Ano to jsem psal, zkusit jinde at se máme čeho chytit...
Asus X555L Přes SZ mě kvůli PC nekontaktujte, proto tu je naše fórum;-)
Obrázek ...web o čaji, čajování, motorkách, kaligrafii...
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

Není ten soubor skrytej :) :) ??? 8-)
adriankocian
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od adriankocian »

Miches píše:Zakoupil jsem kameru JVC. Pokud v Powerdirector Express vytvořím film a chci si jej následně vypálit na dvd, akce se nedokončí a je níže uvedené chybové hlášení.

Může někdo pomoci.

Díky

JAKU KAMERU JVC si si kupil. JA mam GZ MG 130 E a mam problem. Video je vo formate MPEG 2 no uklada sa do suboru .MOD. ""AKO HOI MAM ODTAL DOSTAT"" co mam robit aby som male len viedo vo formate .MPEG2??? PLS HELP ME :(
gn.jirka
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gn.jirka »

adriankocian píše:

Může někdo pomoci.

Díky

JAKU KAMERU JVC si si kupil. JA mam GZ MG 130 E a mam problem. Video je vo formate MPEG 2 no uklada sa do suboru .MOD. ""AKO HOI MAM ODTAL DOSTAT"" co mam robit aby som male len viedo vo formate .MPEG2??? PLS HELP ME :(
Musíš použít nějakej soft a hlavně si to v něm nastavit, že chceš takovej výstupní formát:)))
Odpovědět

Zpět na „Digitální foto a video“