CS lagy

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

CS lagy

Příspěvek od showE »

Čau hraju CS už nějakou dobu asi jeden dva roky (steam), ale mám problem, mám připojení modem 2 MB/s, rate mám 25000 cl_cmdrate 101 fps_max 101 a v určitých situacích se mi to škube něco jako lagy ale lagy nemám, ping mam 15 - 25 ms ... Nekdy je to uplne v klidu a kdyz zacnu strilet tak se to cely podela a mam sileny lagy ... kdyz si dam net_graph 2 tak me prijde ze data in jsou moc velka, nekdy je in: 125 000 a vice to se mi zda hodne divny. Vetsoinou hraju na UG GB serverech. Neví někdo co s tím jestl ito nemůže bejt grafikou nebo připojením?
Nevíte někdo v čem je chyba něco jako HW lagy nebo tak něco ? nějakej nápad jak to odstranit ?
Moc dik za vsechny rady :oops:
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Ak máš AMD X2 tak doporučujem nainštalovať AMD Dualcore Optimizer. Ďalej si ešte v CSku nastav cl_updaterate 101.

Potom v konzole net_graph 3 a sleduj loss a choke. Mali by sa držať pri hre neustálne na nule, poprípade do 10 je to ešte OK :-)
.
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

prikaz cl updaterate 101 mam uz v configu.... Jinak mam AMD Athlon 2800, loss a choke mam vzdy na nule... v tom problem nebude....
barco
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od barco »

Hmm, tak ma ešte napadá, akú maš grafickú kartu ? Pretože občas ešte bývajú problémy s Catalystami ...
.
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

jn, mam grafickou kartu: ATI Radeon 9600 (vim je zastarala, ale csko by jeste zvladat mela)
Emer619
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Emer619 »

ale barcovi nejde o vykon tve gk ale o ati catalyst verze apod.
I killed people, smuggled people, sold people. Perhaps here, things will be different.

YES, WE HAVE *.* !!!
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

JN, catalyst control center jsem jeste neaktualizoval od ty doby co jsem si koupil tenhle pocitac (3 roky)...
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

Lidi, tema CS lagy se tady a hlavne i na jinych forech mnohokrat resilo, ale skoro nikde se nedoslo k zaveru, tak pojdme to nejak vyresit a pomoci me... :P ... CS is my life... moc dik vsem za pomoct... 8)
Stratos
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stratos »

showE píše:Lidi, tema CS lagy se tady a hlavne i na jinych forech mnohokrat resilo, ale skoro nikde se nedoslo k zaveru, tak pojdme to nejak vyresit a pomoci me... :P ... CS is my life... moc dik vsem za pomoct... 8)
Kartou by to bejt nemelo pokud je v poradku a neni vadna. Ja sem kdysi paril CS 1.6 na ATI 9800XT a behalo to jak z praku. takze jediny co ti poradim odinstaluj drivery grafiky pres driver cleaner a nahod ty nejnovejsi posledni. Ten samy postup aplikuj i na ovladace zakladni desky atd. Jeste bych skusil i sformatovat disk a nahodit novy WIN.
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

Stratos píše:
showE píše:Lidi, tema CS lagy se tady a hlavne i na jinych forech mnohokrat resilo, ale skoro nikde se nedoslo k zaveru, tak pojdme to nejak vyresit a pomoci me... :P ... CS is my life... moc dik vsem za pomoct... 8)
Kartou by to bejt nemelo pokud je v poradku a neni vadna. Ja sem kdysi paril CS 1.6 na ATI 9800XT a behalo to jak z praku. takze jediny co ti poradim odinstaluj drivery grafiky pres driver cleaner a nahod ty nejnovejsi posledni. Ten samy postup aplikuj i na ovladace zakladni desky atd. Jeste bych skusil i sformatovat disk a nahodit novy WIN.
j diky, myslim ze kartou to nebude, ale zkusim ty novy drivery, dik za snahu...
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

zkus snizit prioritu
KDO mi odebral moji zlutou kartu
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

prioritu jakou? kde? proc? ... :D
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

zapnes si taskmanazer a tam kliknes na hl.exe pravym tlacitkem a snizis prioritu
par kamosum to pomohlo ale zas ne vsem
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

j to jsem uz zkousel, ale je to jeste horsi, ale dik za snahu.... :sad:
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

kdyz pises ze si CCC neaktualizoval od te doby co mas PC to tam mas furt jeden system ?
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

mam tam furt ten samej CCC, asi 4 roky starej,ale jetse jsem s nim nemel problemy....
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

ja se ptam na operacni system, jak dlouho si neformatoval (nepreinstalovaval windows) ?
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

to jsem jeste nemusel delat, takze ho mam uz 4 roky....
r1pper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od r1pper »

no mozna by nebylo od veci trochu ty winy osvezit (za 4 roky se na ne nabali tolik haveti antivir neantivir )
showE
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od showE »

r1pper píše:no mozna by nebylo od veci trochu ty winy osvezit (za 4 roky se na ne nabali tolik haveti antivir neantivir )
Myslis reinstall? 8) Jinak jsem to projizdel SpyBotem, NOD32, avast a nebyl ani jeden naznak viru.... tak newim mno...
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“