Fifa 09
Moderátor: Baneshee
- Zub
- Začátečník

-
podle toho, co ma byt vsechno novy to vypada, ze prozatimni fifa 08 stoji uplne za starou backoru
to je mi divny ze jim to trvalo 10 let nez na tyto novinky prisly
nechapu proc kazdy rok tema vylepsenima a kecama okolo deklarujou stary dil fify a poukazujou na to ze vlastne stal cely za prd ze ten novy bude mit tolik skvelych vylepseni, pritom za dalsi rok bude zas fifa 09 uplne k nicemu a fifa 2010 bude opet prevratna a evolucni s 350 novinkama
, a takhle je to stale dokola uz 10 let.
nechapu proc kazdy rok tema vylepsenima a kecama okolo deklarujou stary dil fify a poukazujou na to ze vlastne stal cely za prd ze ten novy bude mit tolik skvelych vylepseni, pritom za dalsi rok bude zas fifa 09 uplne k nicemu a fifa 2010 bude opet prevratna a evolucni s 350 novinkama
- Thellwin
- Administrátor

- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Největší průser je ovšem článek v novém Levelu, kde se přiznali, že OPĚT půjde pro PC o STARÝ ENGINE.
Důvodem prý je, že hra v nextgen verzi má natolik komplexní AI, že ji jednojádro nestihne spočítat a tudíž na pc nebude. Kruci a co PES2008, ten už je rok na PC v nextgen verzi a jde to?
Takže jako každý rok - člověk zjistí, že Fifa bude mít starej engine a absolutně ho to přestává zajímat. Doufám, že alespoň to NHL bude už nextgen, i když podle Fify to tak zřejmě nebude
Jediným slušným sportem tak zůstává PES2008, i když ani on není nijak zázračný a mě osobně se o chloupek víc hratelnostně zamlouvá starší PES6. Aspoň má Konami co dělat
Důvodem prý je, že hra v nextgen verzi má natolik komplexní AI, že ji jednojádro nestihne spočítat a tudíž na pc nebude. Kruci a co PES2008, ten už je rok na PC v nextgen verzi a jde to?
Takže jako každý rok - člověk zjistí, že Fifa bude mít starej engine a absolutně ho to přestává zajímat. Doufám, že alespoň to NHL bude už nextgen, i když podle Fify to tak zřejmě nebude
Jediným slušným sportem tak zůstává PES2008, i když ani on není nijak zázračný a mě osobně se o chloupek víc hratelnostně zamlouvá starší PES6. Aspoň má Konami co dělat
- Thellwin
- Administrátor

- Antonín Chromý
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Thellwin
- Administrátor

Už jsem to našel, psali to na TG, ale čerpají z té fan stránky, tak nevím.
Každopádně, založil jsem pro NHL 09 taky thread - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 54#7609454
Každopádně, založil jsem pro NHL 09 taky thread - http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... 54#7609454
Goldnoob team proud member!
- lukas85
- Začátečník

Re: Fifa 09
Láska je mechanizmus jenž vymysleli bankéři aby nás donutily přečerpat účet...
- Frostys
- Začátečník

-
Zatím jsem mile překvapen. Mód Be A pro konečně vypadá k světu a normální hra na tom taky není zrovna špatně. Jsou tam sice drobné chyby. Je to prostě FIFA.
Ještě musím vyzkoušet kombinaci kláv.+myš. Vypadá to zajímavě, ale asi to bude složité.
Ještě musím vyzkoušet kombinaci kláv.+myš. Vypadá to zajímavě, ale asi to bude složité.
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240
GPU MSI GeForce RTX 2070 8Gb
RAM Patriot Viper4 16GB@3000MHz
MB Gigabyte Z390 Gaming X
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmm..nevypada to zle ale mam problem, hraju na gamepadu ...a pokazdy kdyz muj hrac prijma prihravku tak si mic nakopne kamsi dopredu O.o cimz ho samozrejme hned ztrati, pricemz na klavesnici se tak nedeje..je to normalni?:-O nastaveni mam stejny jako v 08 ..dela to jak v normos hre tak i v Be a Pro..kterej vypada nadejne ale dokud tohle neporesim tak je to pro mne nehratelny :-X
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- Sir_-_Death
- Mírně pokročilý

Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
- Maddogg
- Čestný člen

Jim zřejmě nedochází, že lidé kteří by tu fifu chtěli hrát tak si kvuli ní to pc koupí. A ti druzí si ji stejně stáhnou z torrentů a budou nadávat že jim to na jejich PIII nechodí...
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
- R0cky
- Začátečník

-
mám xbox 360 controler, ale nic takového se mi neděje max. párkrát za zápas.Eandril píše:hmm..nevypada to zle ale mam problem, hraju na gamepadu ...a pokazdy kdyz muj hrac prijma prihravku tak si mic nakopne kamsi dopredu O.o cimz ho samozrejme hned ztrati, pricemz na klavesnici se tak nedeje..je to normalni?:-O nastaveni mam stejny jako v 08 ..dela to jak v normos hre tak i v Be a Pro..kterej vypada nadejne ale dokud tohle neporesim tak je to pro mne nehratelny :-X
- lukas85
- Začátečník

Co na to říct...Dnes už má skoro každý athlona X2 taktovaného na 2,8-3,2 Ghz nebo C2D taktované na stajné frekvenci a oni řeknou že by si to zahrálo 1-3% lidí a při tom mluví o grafice která (když nepočítám štourali nemá s CPU nic společného) Kdyby jenom trošku chtěli tak tam můžou nacpat i Engine s Crysis a komu to neutáhne 3850 nebo 9600GT (což jsou pořád silné karty) tak si jen stáhne detaily. Ať už jdou s těma blábolama opravdu někam!! Kdysi jim nevadilo že moje NHL 2002 mo nejelo plynule na max na PIII 1GHz 256MB Ram 32MB GF 2 a ted že je PC moc slabý...
K tomu se prostě už dál nemůžu vyjadřovat jinak bych byl opravdu moc sprostý.....
Do Dneška je pro mě zlatá FIFA 06 DEMO! Která byla dokonalá a od reálného fotbalu se pro mě nelišila bohužel plná verze byla jak noční můra a to jsem si kvůli ní koupil nový pc a zbytečně....
K tomu se prostě už dál nemůžu vyjadřovat jinak bych byl opravdu moc sprostý.....
Do Dneška je pro mě zlatá FIFA 06 DEMO! Která byla dokonalá a od reálného fotbalu se pro mě nelišila bohužel plná verze byla jak noční můra a to jsem si kvůli ní koupil nový pc a zbytečně....
- Eandril
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
R0cky píše: mám xbox 360 controler, ale nic takového se mi neděje max. párkrát za zápas.
tak to mozna bude tim ze mas xbox ovladac, ja mam saitek P2600, v jinejch hrach s nim nemam sebemensi problem ale tady to proste takhle blbne
I have come, to bring him back with me. The whole world mourns his death. Please set Balder free, give him back his breath! \m/
- flamb
- Začátečník

Zkušenosti s demem Fify 06 nemám, ale plná verze byla úplně příšerná. Dosud si to pamatuju, jako jeden z nejhorších fotbalů.
- lukas85
- Začátečník

Tak kdo chce ziskat zkušenosti s Demem Fify 06 tak TADY
opravdu doporučuju pro mě je tohle nejleší fotbal jaký jsem zatím mohl hrát.Kdyby tohle vyšlo jako plná byl by to neskutečný úspěch bohužel vyšel totální shit...
Připadá mi to v porovnání s plnou že je to úplně jiná hra
opravdu doporučuju pro mě je tohle nejleší fotbal jaký jsem zatím mohl hrát.Kdyby tohle vyšlo jako plná byl by to neskutečný úspěch bohužel vyšel totální shit...
- Frostys
- Začátečník

-
Tak jsem to zkusil a ono to fakt vypadá jako fotbal. Úžasnélukas85 píše:Tak kdo chce ziskat zkušenosti s Demem Fify 06 tak TADY
CPU i7-9700k + MasterLiquid Lite 240